מאפים ג'בטות------

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לחמניות ג'בטה.
קרום קשה ופנים רך ואוורירי.

אם באמת תרצו לפנק מישהו, אין על סנדוויץ ג'בטה. ואם תכינו סביח בג'בטה אז בכלללל....!

IMG_8995_1024x682.jpg


הסוד הוא לא במתכון.
אפשר להשתמש בכל מתכון של חלות/לחמניות.
אם התכון שלכם מכיל יותר מ 1/2 כוס סוכר לקילו, אז כדאי להפחית בסוכר.

אז מה בכל זאת הופך אותם לג'בטה, עם המקרם הג'בטאי הכל כך טעים?

הנה הסוד-
לא מברישים בביצה.
לפני הכנת הלחמניות, לאחר התפחת הבצק, מפעילים תנור ל 190 מעלות. מניחים תבנית מלאה במים בשלב התחתון של התנור.
מכינים לחמניות,
מקמחים את פני הלחמניות מלמעלה במעט קמח, לפני התפחה שניה, ובעזרת סכין חדה ומשוננת חורצים חריצים אלכסוניים על הלחמניות. מתפיחים כ-12 דקות.
מפזרים עוד קמח וחורצים שוב באותם חריצים לעומק של כחצי סנטימטר.

מכניסים לתנור בשלב שמעל השלב שבו התבנית עם המים.
האדים שנוצרים בתנור מהתבנית עם המים הם שיקנו לג'בטות את הקרום המהמם שלהם.

IMG_8996_1024x682.jpg

מעולה בהקפאה.

ננסה לחסוך בשאלות:
איך הכנת את הצורה של הג'בטות?
רידדתי בצק לעלה בעובי של כ-3-4 ס"מ. קימחתי עט את פני הבצק ובעזרת סכין לחיתוך עוגות חתכתי למלבנים בגודל שרציתי. הכנתי גם גדולות בגודל של כ15X5 וגם מיני ג'בטות בגודל 8X3.
הנחתי בתבנית, ומכאן כמו ההוראות למעלה.
 

בלדה

משתמש פעיל
תודה, נראה מדהים

על איזו תוכנית וכמה זמן אופים.
 

מלי רקפת

משתמש מקצוען
לחמניות ג'בטה.
קרום קשה ופנים רך ואוורירי.

אם באמת תרצו לפנק מישהו, אין על סנדוויץ ג'בטה. ואם תכינו סביח בג'בטה אז בכלללל....!

צפה בקובץ המצורף 1668532

הסוד הוא לא במתכון.
אפשר להשתמש בכל מתכון של חלות/לחמניות.
אם התכון שלכם מכיל יותר מ 1/2 כוס סוכר לקילו, אז כדאי להפחית בסוכר.

אז מה בכל זאת הופך אותם לג'בטה, עם המקרם הג'בטאי הכל כך טעים?

הנה הסוד-
לא מברישים בביצה.
לפני הכנת הלחמניות, לאחר התפחת הבצק, מפעילים תנור ל 190 מעלות. מניחים תבנית מלאה במים בשלב התחתון של התנור.
מכינים לחמניות,
מקמחים את פני הלחמניות מלמעלה במעט קמח, לפני התפחה שניה, ובעזרת סכין חדה ומשוננת חורצים חריצים אלכסוניים על הלחמניות. מתפיחים כ-12 דקות.
מפזרים עוד קמח וחורצים שוב באותם חריצים לעומק של כחצי סנטימטר.

מכניסים לתנור בשלב שמעל השלב שבו התבנית עם המים.
האדים שנוצרים בתנור מהתבנית עם המים הם שיקנו לג'בטות את הקרום המהמם שלהם.

צפה בקובץ המצורף 1668535
מעולה בהקפאה.

ננסה לחסוך בשאלות:
איך הכנת את הצורה של הג'בטות?
רידדתי בצק לעלה בעובי של כ-3-4 ס"מ. קימחתי עט את פני הבצק ובעזרת סכין לחיתוך עוגות חתכתי למלבנים בגודל שרציתי. הכנתי גם גדולות בגודל של כ15X5 וגם מיני ג'בטות בגודל 8X3.
הנחתי בתבנית, ומכאן כמו ההוראות למעלה.
תודה רבה!
ואת אומרת שלא צריך מתכון מיוחד?
חשבתי שג'בטות בדר"כ הן אווריריות יותר, ורואים בפנים הרבה בועות
יש בצקים שיותר יתאימו?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה רבה!
ואת אומרת שלא צריך מתכון מיוחד?
חשבתי שג'בטות בדר"כ הן אווריריות יותר, ורואים בפנים הרבה בועות
יש בצקים שיותר יתאימו?
אני השתמשתי במתכון הרגיל שלי
יצאו אוריריות ממש

יש ברשת מתכונים מיוחדים לג'בטות. אם רוצים יש מתכונים לג'בטות שמכילים הרבה מים לעומת קמח ודורשים השהייה של 24 שעות במקרר, אבל אני רציתי משהו מהיר שהמרקם יזכיר. ובהחלט קיבלתי מה שרציתי. אולי אפשר לקרוא לאלו "ג'בטות מהירות הכנה" :)
 

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
תודה על ההסבר.
נראה לי שג'בטות הן בלי ביצים - לפי הטעם, הגיוני?
ותכולת מים גבוהה יותר.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
תודה על ההסבר.
נראה לי שג'בטות הן בלי ביצים - לפי הטעם, הגיוני?
ותכולת מים גבוהה יותר.
תכולת מים גבוהה יותר- כתבתי. אבל זה בהכנה של 24 שעות השהייה של הבצק במקרר.
בתכון שלי בכל מקרה אין ביצים
 

Mail

משתמש מקצוען
את מתכוונת שכל ההתפחה השנייה היא רק 12 דקות?
לפני התפחה שניה, ובעזרת סכין חדה ומשוננת חורצים חריצים אלכסוניים על הלחמניות. מתפיחים כ-12 דקות.
מפזרים עוד קמח וחורצים שוב באותם חריצים לעומק של כחצי סנטימטר.

מכניסים לתנור בשלב שמעל השלב שבו התבנית עם המים.
 

מלי רקפת

משתמש מקצוען
אני השתמשתי במתכון הרגיל שלי
יצאו אוריריות ממש

יש ברשת מתכונים מיוחדים לג'בטות. אם רוצים יש מתכונים לג'בטות שמכילים הרבה מים לעומת קמח ודורשים השהייה של 24 שעות במקרר, אבל אני רציתי משהו מהיר שהמרקם יזכיר. ובהחלט קיבלתי מה שרציתי. אולי אפשר לקרוא לאלו "ג'בטות מהירות הכנה" :)
יצא לי מושלם מושלם
נראה כמעט כמו שלך...
תודה רבה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה