כבר הראשון לחודש, ותכל'ס לא מופיע שום דבר באיזור האישי של הלמן, סך החשבון הוא 0 שקלים,הרבה פעמים זה מתעדכן באזור האישי רק בחודש הבא נכון ל30 הקודם.
תוכלו לשאול בטלפון או במייל.
עוד כמה ימים.כבר הראשון לחודש, ותכל'ס לא מופיע שום דבר באיזור האישי של הלמן, סך החשבון הוא 0 שקלים,
מתי זה אמור להתעדכן??
קופת גמל להשקעה זה מקום טוב לחיסכון.האם קופת גמל להשקעה זה המקום הטוב ביותר?
אסור להמליץ על השקעות בשוק ההון.ואיזה חברה/מסלול הם המומלצים ביותר?
אפשר לקרוא בתגובה הראשונה באשכול.איפה למעשה יש מסלולים מנייתים כשרים לחיסכון לכל ילד?
תודה
מאז לא נוספו עוד כשרים?אפשר לקרוא בתגובה הראשונה באשכול.
יש להם אבל לא מנייתית כשרה.הלמן אלדובי אין להם חיסכון לכל ילד?
בהשקעה פסיבית לטווח ארוך, זה לא משמעותי.הציעו לי בפסגות לפתוח חשבון עצמאי ב0.09 עמלה בקניית מנייה, אם אפקיד שם סכום יותר משמועתי אקבל ב 0.08
אשמח לדעת על בסיס מה הנתונים הללוחיסכון לכל ילד תשואה מצטברת ב3 שנים האחרונות במסלולים הכשרים.
אינפיניטי הלכה 44.69%
מור סיכון מוגבר 23.14%
אלטשולר שחם הלכה 20.92%
מור סיכון בינוני 16.25%
הראל הלכה 15.54%
פסגות הלכה 15.54%
מיטב דש הלכה 15.32%
מגדל הלכה 15.09%
מנורה מבטחים הלכה 14.74%
מור סיכון מועט 12.18%
מור הלכה 8.49%
א. בקובץ שהבאתם התשואה של איניפיניטי זה 38% ולא 28%.אשמח לדעת על בסיס מה הנתונים הללו
כי מבדיקה שעשיתי כאן ובגמל נט של משרד האוצר הנתונים שונים מאוד (אינפיניטי עם תשואה של 28% ולא 44%)
מצורף התוצואת מגמל נט של משרד האוצר
נכון כי זה 4.5 שנים מתחילת 2018, ועדיין פחות מ 44% שכתבתם בשלש שנים. ראו בקישור שנתתי למיי גמלא. בקובץ שהבאתם התשואה של איניפיניטי זה 38% ולא 28%.
עד כמה שאני הבנתי ממה שכתבתם אתם ואחרים כאן באשכול אז גם עד היום אינפינטי הלכה השתמש למעשה במדד הזה רק שלא היה לו הכשר (וכן אתם כתבתם אינפינטי הלכה)[אינפיניטי מובא בתור אינפיניטי סיכון מוגבר, שזה מסלול השקעה זהה לזה שיש כיום במסלול הכשר]
לא הבנתי מה כל האריכות שלכם.נכון כי זה 4.5 שנים מתחילת 2018, ועדיין פחות מ 44% שכתבתם בשלש שנים. ראו בקישור שנתתי למיי גמל
עד כמה שאני הבנתי ממה שכתבתם אתם ואחרים כאן באשכול אז גם עד היום אינפינטי הלכה השתמש למעשה במדד הזה רק שלא היה לו הכשר (וכן אתם כתבתם אינפינטי הלכה)
כמו כן לא בדקתי, אבל נשמע לי מוזר להשתמש במסלול של סיכון מוגבר במחקה מדד עולמי שכל הרעיון שלו זה הפיזור למניעת סיכון, כי אחרת הרי עדיף לחפש כל פעם את ההשקעות הרווחיות באמצעות מנהלי ההשקעות של החברה.
בכל מקרה עשיתי דוחות לפי התאריכים שכתבתם ויצא לאינפינטי אכן תשואות מצוינות במסלול הלכה, אך לא מה שציינתם
מצורף הדוחות
תספרו שוב, זה 3.5 שנים.נכון כי זה 4.5 שנים מתחילת 2018, ועדיין פחות מ 44% שכתבתם בשלש שנים. ראו בקישור שנתתי למיי גמל
נכון אבל לא מההתחלה.עד כמה שאני הבנתי ממה שכתבתם אתם ואחרים כאן באשכול אז גם עד היום אינפינטי הלכה השתמש למעשה במדד הזה רק שלא היה לו הכשר
כתבתי אינפיניטי הלכה בשביל לפשט את העניין.(וכן אתם כתבתם אינפינטי הלכה)
א. אז כדאי שתבדוק במקום להעלות השערות.כמו כן לא בדקתי, אבל נשמע לי מוזר להשתמש במסלול של סיכון מוגבר במחקה מדד עולמי שכל הרעיון שלו זה הפיזור למניעת סיכון, כי אחרת הרי עדיף לחפש כל פעם את ההשקעות הרווחיות באמצעות מנהלי ההשקעות של החברה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: