השאלה לא מובנת.הסוכן ביטוח אמר לי שכדאי שכעת התוצאות של מסלול הלכה בקופת גמל לחיסכון מאד גבוה יחסית לכל הקופות,
האם זה נכון וללכת על זה?
השאלה לא מובנת.הסוכן ביטוח אמר לי שכדאי שכעת התוצאות של מסלול הלכה בקופת גמל לחיסכון מאד גבוה יחסית לכל הקופות,
האם זה נכון וללכת על זה?
האם זה נכון וללכת על זה?
השאלה לא הלכתית,השאלה לא מובנת.
ואם השאלה היא הלכתית מקומה לא פה.
את מדברת על אינפיניטי גמל להשקעה הלכה ?השאלה לא הלכתית,
הכוונה שלי האם זה מסלול רווחי...
(כמובן ביחס למסלולי הלכה)
אין לי מושג מה פי' אינפיניטי, אני מדברת על מסלול גמל להשקעה שנקרא מסלול הלכה,את מדברת על אינפיניטי גמל להשקעה הלכה ?
אכן זה קופה מנייתית טובה.
אז תבררי באיזה חברה מדובר.אין לי מושג מה פי' אינפיניטי, אני מדברת על מסלול גמל להשקעה שנקרא מסלול הלכה,
שאני מפקידה לשם סכום מסוים בכל חודש,
ושאלתי האם יש לזה תשואה טובה?
אין לי מושג מה פי' אינפיניטי, אני מדברת על מסלול גמל להשקעה שנקרא מסלול הלכה,את מדברת על אינפיניטי גמל להשקעה הלכה ?
אכן זה קופה מנייתית טובה.
ב-כלל ביטוח, הסוכן טען לי שכעת זה מאד רווחי.אז תבררי באיזה חברה מדובר.
כי מסלול הלכה זה לא אומר לנו כלום.
יש הרבה חברות שיש להם "מסלול הלכה".
ברוך שאמר.ב-כלל ביטוח, הסוכן טען לי שכעת זה מאד רווחי.
נו אז מה באמת כדאי??ברוך שאמר.
סוכני הביטוח לרוב ממליצים על המקום שהכי רווחי בשביל העמלה שהם מקבלים מהחברה.
זה דברים שמשתנים בין משקיע למשקיע ותלוי בנתונים האישיים שלכם.נו אז מה באמת כדאי??
הנה המספריםב-כלל ביטוח, הסוכן טען לי שכעת זה מאד רווחי.
ההשוואה הזאת לא נכונה.הנה המספרים
יש שביקשו את עזרתך לאחרונהבפרטי אני יכולה יותר לעזור.
אני משתדלת תמיד לעזור.יש שביקשו את עזרתך לאחרונה
את יכולה לעזור באישי לכל פונה ?
ברור. ובאמת כל הכבוד לך.אני משתדלת תמיד לעזור.
כשפונים אליי באישי, או כשמבקשים שאני אעזור באישי, אני משתדלת לעזור באישי.ברור. ובאמת כל הכבוד לך.
אני מתכוון לעזרה באישי.
התשואות אמורות להיות זהות.באתר מיי גמל התשואות מידי גבוהות או שצריך לדעת לקרוא את זה? מקצועי בלבד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: