כלל, מגדל, ומנורה.איזה קרן כשרה נותנת הלוואות בקופ"ג
כלל, מגדל, ומנורה.איזה קרן כשרה נותנת הלוואות בקופ"ג
כן.המסלול המדובר - פסיבי מנייתי , באינפיניטי - הוא מסלול מספר 11914 ?
א. הקרן של אינפיניטי בקרן השתלמות מניות חו''ל (מס' 1537) היא פסיבית או אקטיבית,מזל טוב!!
לכל מי שחיכה לקרן חיסכון לכל ילד 100% מנייתית וכשרה ובשיטת העקיבה הפאסיבית, [כפי שאני דוגלת בה] הרגע הזה הגיע!!
וכן מסלולים כשרים גם בשאר סוגי הקרנות.
ברכות לכל העוסקים במלאכה.
עכשיו אפשר לפרסם שמדובר בחברת אינפיניטי, ובהכשר תשואה כהלכה.
פסיבית.א. הקרן של אינפיניטי בקרן השתלמות מניות חו''ל (מס' 1537) היא פסיבית או אקטיבית,
במדיניות ההשקעה של המסלול.ב. ואם אפשר, איפה אפשר לבדוק על קרן השתלמות האם היא פסיבית?
ההבדל הוא אחרי איזה מדד/ים הקרן עוקבת.ג. זכור לי שבאיזה מקום התיחסת להבדלים בין הקרן הזו של אינפיניטי לקרן של הלמן אלדובי המקבילה (קרן השתלמות מניות חו''ל 1544), תוכלי לחזור על הדברים?
ואת זה איפה מוצאים?במדיניות ההשקעה של המסלול.
אצל אינפיניטי זה באמת לא מספיק מפורט.ואת זה איפה מוצאים?
אני מצאתי רק את זה, אבל אין שם התיחסות מפורשת האם הקרן מנסה להכות את המדד או לחקות אותו.
תודה
האמת, שלפני שהטרחתי אותך בדקתי גם שם, ולא מצאתי התיחסות לשאלה זו.אצל אינפיניטי זה באמת לא מספיק מפורט.
אבל אפשר לבדוק גם בפאנדר.
בקישור הזה יש למעלה קטגוריה "הרכב ניירות ערך" שמה יש פירוט של האחזקות שלהם.האמת, שלפני שהטרחתי אותך בדקתי גם שם, ולא מצאתי התיחסות לשאלה זו.
גם לגבי ההבדל המדובר בין אינפינטי להלמן אלדובי, לא הצלחתי למצוא היכן הקרנות השתלמות מצהירות על המדדים אותם הם מבקשות לעקוב. (חיפשתי בפאנדר וסופרמרקר), אודה מאוד להפנייה לבחינת נקודה זו.
תקראי את החתימה שלי.@מקצועי בלבד , אפשר להתייעץ איתך, בפתיחת קרן השתלמות, מסלול הלכה,
איפה הכי משתלם ולמה?
בכך שהוא לא מנייתי.ומסלול הלכה לא מנייתי, במה שונה ממסלולי ה"מזל טוב"
בהודעה הפותחת באשכול זה?
לא הבנתי.תקראי את החתימה שלי.
בפרטי אני יכולה לעזור יותר.
זה אומר פחות רווחי? ידוע לך באיזו קופה המסלולים המניתיים רווחיים?בכך שהוא לא מנייתי.
ביקשת ייעוץ בעניין קרן השתלמות.לא הבנתי.
זה אומר שצריך להבין קצת בנושא כדי להבין מה עושים ולא לגרום לטעות קשה.זה אומר פחות רווחי? ידוע לך באיזו קופה המסלולים המניתיים רווחיים?
תוכלי לכתוב לי? אין לי פרימיוםבהודעה פרטית אני יכולה יותר לעזור.
לא.בחיסכון לכל ילד,
האם יש אישור רשמי של גלאט הון למסלול מנייתי כלשהו?
אולי תענו גם על ההודעה שלי די דחוף לי
אסור להמליץ.איפה שווה לפתןח קופת גמל להשקעה מנייתית
פתחתי במור האם יש משהו מומלץ יותר
פרטאסור להמליץ.
אני לא הייתי פותח במור.
אבל אם הייתי פותח במור לא הייתי מעביר לחברה אחרת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: