אז מה מומלץ ?
תודה
אז מה מומלץ ?
מסלול הלכה הוא גם סיכון מוגבראז מה מומלץ ?
תודה
@השקעות R הוןמסלול הלכה הוא גם סיכון מוגבר
לא מספיק ההבדל שאחד כשר והשני לא?@השקעות R הון
האם יש הבדל בין שניהם? במדיניות השקעה?
כי באתר שלהם נשמע אותו דבר, בשניהם זה מדדי חול...צפה בקובץ המצורף 1638998
לדייק בשאלה בבקשה...לא מספיק ההבדל שאחד כשר והשני לא?
גם לכאורה ההלכה זה פסיבי וייתכן שהשני זה אקטיבי.
שאלתי על מדיניות השקעה, ולא על הבדלי כשרות שזה כבר ידוע לכווולם...@השקעות R הון
האם יש הבדל בין שניהם? במדיניות השקעה?
כי באתר שלהם נשמע אותו דבר, בשניהם זה מדדי חול...
המסלול הפסיבי 100% היחיד שקיים הוא אינפיניטי הלכה, סיכון מוגבר הוא אקטיבי.לדייק בשאלה בבקשה...
שאלתי על מדיניות השקעה, ולא על הבדלי כשרות שזה כבר ידוע לכווולם...
מה המקור?המסלול הפסיבי 100% היחיד שקיים הוא אינפיניטי הלכה, סיכון מוגבר הוא אקטיבי.
לפי הידוע לי הוא פאסיביהמסלול הפסיבי 100% היחיד שקיים הוא אינפיניטי הלכה, סיכון מוגבר הוא אקטיבי.
לפי הידוע לי הוא פאסיבי
עיינו ברשימת הנכסים, מצ"ב.יש שם 10% מניות לפי בחירה, ויש שם הרבה קרנות סל לפי סקטורים ספציפיים של המדדים השונים, ובחלק מנוטרל מט"ח ובחלק לא, קשה לי לקרוא לזה פאסיבימה המקור?
בעיקרון לא צריך לעשות עוד כלום (חוץ מאולי לבדוק עוד תקופה ארוכה אם נפתח עוד משהו בסגנון ומה המשמעות שלו), ולהבין איך זה מגיע לעשרות אלפי שקלים צריך לראות את גובה התשואות, ולתפוס את הפלא של איינשטיין עם ריבית דריבית, אבל לא כ"כ קריטי להבין איך זה מגיע לעשרות אלפי שקלים בשביל לקבל אותםהיי אני ממש לא מבינה שם דבר בנושא
איך אני יכולה ללמוד ולהבין אותו?
נולד לי תינוק
פתחתי קופת גמל דרך ביטוח לאומי באינפינטי הלכה והוספתי עוד 50 ש''ח בחודש
לא הבנתי איך זה יכול להגיע לסכומים של עשרות אלפי שקלים
יש עוד משהו שאני צריכה לעשות?
לקרוא את הטורים של @מקצועי בלבד .היי אני ממש לא מבינה שם דבר בנושא
איך אני יכולה ללמוד ולהבין אותו?
נולד לי תינוק
פתחתי קופת גמל דרך ביטוח לאומי באינפינטי הלכה והוספתי עוד 50 ש''ח בחודש
לא הבנתי איך זה יכול להגיע לסכומים של עשרות אלפי שקלים
יש עוד משהו שאני צריכה לעשות?
בעיקרון לא צריך לעשות עוד כלום (חוץ מאולי לבדוק עוד תקופה ארוכה אם נפתח עוד משהו בסגנון ומה המשמעות שלו), ולהבין איך זה מגיע לעשרות אלפי שקלים צריך לראות את גובה התשואות, ולתפוס את הפלא של איינשטיין עם ריבית דריבית, אבל לא כ"כ קריטי להבין איך זה מגיע לעשרות אלפי שקלים בשביל לקבל אותם
(כך לפחות אני הבנתי, אם מישהו יודע אחרת אשמח שיחכים גם אותי....)
לקרוא את הטורים של @מקצועי בלבד .
ולקרוא את הספר איך לחתן ילדים או השקעות לעצלנים.
אני לא כ"כ מבין בענין, אבל נראה לי שזו בדיוק הבשורה של אינפיניטי הלכה, האופציה להשקיע בסיכון מוגבר עם הכשר (כמו שכתב @השקעות R הון לפני זה (שזה מסלול בסיכון גבוה), ולהבין את זה יותר באמת מומלץ לקרוא את המאמרים שלו.כן אבל למה לי בחסכון (בבנק מזרחי) היה רק 3 אלף ש''ח בגיל 21?
איך זה קפץ לעשרות אלפי שקלים פתאום בהשקעה באיניפיטי?
כמה שנים הופקד בשבילכם ?כן אבל למה לי בחסכון (בבנק מזרחי) היה רק 3 אלף ש''ח בגיל 21?
איך זה קפץ לעשרות אלפי שקלים פתאום בהשקעה באיניפיטי?
אם התכוונת במשפט בסוגריים לבדוק אולי נפתח מסלול עם מדד חדש שמשתלם יותר, זה טעות.בעיקרון לא צריך לעשות עוד כלום (חוץ מאולי לבדוק עוד תקופה ארוכה אם נפתח עוד משהו בסגנון ומה המשמעות שלו).
מסכים לגמרי!!!!!!!!!!!!!!אם התכוונת במשפט בסוגריים לבדוק אולי נפתח מסלול עם מדד חדש שמשתלם יותר, זה טעות.
כי זה אומר שההשקעה שלך במדד שאינפיניטי משקיעה בו הוא השקעה שיתכן שהיא לזמן קצר, והשקעה במדדים זה לזמן ארוך.
אחד מהיסודות הבסיסיים של השקעה פאסיבית זה להשקיע עם מדיניות ברורה בלי שינויים.
לדוגמה, כרגע יש התענינות גוברת במדד הנאסד"ק, ויש שמעבירים את הפנסיות שלהם ממדד הS&P500 לשם, בלי להכנס לכדאיות ההשקעה עצמה בנאסד"ק, זה אומר שההשקעה שלהם לא לטווח ארוך, ויתכן שעוד שנתיים יעבירו אותה לעוד מדד אחר שאז ידובר כמדד עם תשואות גבוהות, בצורה כזו יתכן שהתוצאה תהיה שהם מעבירים ממדד למדד דוקא בזמן שהמדד שאליו מעבירים נמצא בשיא וככה עלול להיות שהם יצברו הפסדים, למרות שהמדדים ימשיכו לעלות בטווח ארוך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: