גם בקרן השתלמות וגם בחסכון לכל ילד יש מס?נכון.
בכל הקופות?
גם בקרן השתלמות וגם בחסכון לכל ילד יש מס?נכון.
בכל סוג של קרן יש את כללי המס שלה.גם בקרן השתלמות וגם בחסכון לכל ילד יש מס?
בכל הקופות?
ובבנק גם יש מס?בכל סוג של קרן יש את כללי המס שלה.
וודאי.ובבנק גם יש מס?
אני העברתי לפני חודש בדיוק, וזה כבר עבר.העברתי את ילדי לאינפניטי לפני כמה שבועות וזה עוד לא בוצע. למה?
מי שנמצא בקרנות הנבחרות, דמי הניהול שלו מובטחים ל10 שנים מיום ההצטרפות.ראיתי כתבה בהמודיע (מדורים) שהדמי ניהול מהצבירה המינמאלים בקרן פנסיה יעלה...
האם זה יהיה לכל מי שכבר נמצא במסלול כלשהוא או רק מכאן ולהבא?
אני העברתי לפני חודש בדיוק, וזה כבר עבר.
יש אפשרות לבדוק בקלות באיזה קופה נמצאים ע"י תחילת תהליך של הוספת 50 ש"ח נוספים, ובאמצע התהליך מופיע באיזה קופה הילד נמצא, ואז אפשר לצאת מהחלון.
להלן הקישור להוספת 50 ש"ח: https://b2b.btl.gov.il/BTL.ILG.Payments/TochnitChisachonYeledForm.aspx?fromInfo=637595275394328799
תודה על הרעיון
בדקתי ואכן אף אחד לא עבר
גם אני העברתי ועוד לא בוצע, התקשרתי אליהם ואמרו לי שזה מתבצע רק אחרי הם מקבלים הפקדה ראשונה מביטוח לאומי. מעניים אבל זה מה שהם ענוץהעברתי את ילדי לאינפניטי לפני כמה שבועות וזה עוד לא בוצע. למה?
וודאי.
"ארי בכרמים, post: 9206790, member: 72014"]
נולד לי תינוק במזל טוב כמה כסף יצטבר בקרן בגיל 18 לפי תשואות העבר ? (אני מוסיף/פה 50 ש"ח)
כ 60,000 ש"ח
ואם אעביר את בני ל'מור חסכון לילד חוסכים המעדיפים סיכון גבוה' כמה כסף יצטבר בקרן בגיל 18 לפי תשואות העבר ? (אני מוסיף/פה 50 ש"ח)
כ 45,000 ש"ח
ואם אעביר את בני ל'אלטשולר שחם חיסכון לילד - הלכה' כמה כסף יצטבר בקרן בגיל 18 לפי תשואות העבר ? (אני מוסיף/פה 50 ש"ח)
כ 41,500 ש"ח
אין מס על רווחי הון בחיסכון לכל ילדוהסכום שרשום פה, זה לפני המס או אחרי הורדת המס?
אז מה זה שנכתב פה:אין מס על רווחי הון בחיסכון לכל ילד
בכל סוג של קרן יש את כללי המס שלה.
פנסיה נט, לקרנות פנסיה.את יכולה להעלות קישור לאתר שמראה את כל הקופות וכמה כל קופה הרוויחה בממוצע בשנים האחרונות.
כ"כ אשמח לקבל קישור למקום שמראה את ממד המחירים לצרכן ב20 שנה האחרונות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: