בעקבות הסדרה שאהבתי כל כך (רק אהבתי?! הרבה יותר...) התחלתי לנסות לחקות את יונה ספיר.
האמת חלמתי תמיד שיהיה איזה אשכול של קטעים על הסדרה, לא ידעתי האם זה לעניין לפתוח כזה דבר, כי אני יחסית חדשה (אז תמחלו לי אם זה לא לעניין)
כשהתחלתי לקרוא את הסיפור של @משולש ברמודה גיליתי בעמוד הראשון שיש שותפ/ה לחלומותיי, @רוח פרצים, רק בגרסה של ממלכה במבחן ובגרסה של קהילה שלימה... (אבל תפתח/י גם לממלכה במבחן!!! אני אקרא ואלייק לכולם! אני ניסיתי אינסוף פעמים לכתוב בסגנון מיה, אבל מה לעשות, לא הלך)
אז אני מעלה קטע, ומקווה שאצנן את המים הרותחים ותכתבו גם אתם... (הלייקים עליי)
שאול: "יש לי הצעה בשבילך."
אייל: "לא לראשונה."
שאול: "אני רציני הפעם."
אייל: "גם כן לא לראשונה."
שאול: "די, אייל, תפסיק עם זה."
אייל: "אוקיי. הפסקתי."
שאול: "אולי תשאל אותי מה הצעתי הנדיבה?"
אייל: "שואל."
שאול: "יופי. אתה מבין רמזים נהדר. כל הכבוד. חלקי בעסקה הוא להחזיר את עמיאל, גיסך, לארץ."
אייל: "לא. תודה."
שאול: "???"
אייל: "אני מתאר לעצמי שאתה הולך לסחוט אותי עד קצה הסיבולת שלי. ואל תגיד לי שממש לא"
שאול: "אומר. ועוד איך. החלק שלך בכלל לא קשור אליך"
אייל: "אלא ל...?"
שאול: "אלישמע. הבנתי שהוא מוכשר כמו אביו החורג, כמו שהבנתי שאתה לא מתכוון לשלוח אותו לצבא."
אייל: "לא קשור אלי. אהבתי."
שאול: "נו. נקסט."
אייל: "את שלי אמרתי. לא, תודה."
שאול: "נהיית מנומס."
אייל: "תמיד הייתי. העבר את תודותיך למורה אברמוב."
שאול: "אני אתקשר לאפרת."
אייל: "אתה מאיים עלי?"
שאול: "לא לראשונה."
אייל: "מצחיק. ותתפלא לשמוע שאפרת היא הוגת הרעיון."
שאול: "ולא ניסית לשכנע אותה?"
אייל: "לא. רק משום שאני יודע איזה עתיד יהיה לו בתור הבן של אבא שלו, וכמה יזרקו עליו בתירוץ הנדוש של 'הגנת המדינה'"
שאול: "אין על מה לדבר?"
אייל: "בטח שיש. מה תעדיף, על מזג האוויר בהונג קונג, או על גידול החסה בשטחים?"
האמת חלמתי תמיד שיהיה איזה אשכול של קטעים על הסדרה, לא ידעתי האם זה לעניין לפתוח כזה דבר, כי אני יחסית חדשה (אז תמחלו לי אם זה לא לעניין)
כשהתחלתי לקרוא את הסיפור של @משולש ברמודה גיליתי בעמוד הראשון שיש שותפ/ה לחלומותיי, @רוח פרצים, רק בגרסה של ממלכה במבחן ובגרסה של קהילה שלימה... (אבל תפתח/י גם לממלכה במבחן!!! אני אקרא ואלייק לכולם! אני ניסיתי אינסוף פעמים לכתוב בסגנון מיה, אבל מה לעשות, לא הלך)
אז אני מעלה קטע, ומקווה שאצנן את המים הרותחים ותכתבו גם אתם... (הלייקים עליי)
שאול: "יש לי הצעה בשבילך."
אייל: "לא לראשונה."
שאול: "אני רציני הפעם."
אייל: "גם כן לא לראשונה."
שאול: "די, אייל, תפסיק עם זה."
אייל: "אוקיי. הפסקתי."
שאול: "אולי תשאל אותי מה הצעתי הנדיבה?"
אייל: "שואל."
שאול: "יופי. אתה מבין רמזים נהדר. כל הכבוד. חלקי בעסקה הוא להחזיר את עמיאל, גיסך, לארץ."
אייל: "לא. תודה."
שאול: "???"
אייל: "אני מתאר לעצמי שאתה הולך לסחוט אותי עד קצה הסיבולת שלי. ואל תגיד לי שממש לא"
שאול: "אומר. ועוד איך. החלק שלך בכלל לא קשור אליך"
אייל: "אלא ל...?"
שאול: "אלישמע. הבנתי שהוא מוכשר כמו אביו החורג, כמו שהבנתי שאתה לא מתכוון לשלוח אותו לצבא."
אייל: "לא קשור אלי. אהבתי."
שאול: "נו. נקסט."
אייל: "את שלי אמרתי. לא, תודה."
שאול: "נהיית מנומס."
אייל: "תמיד הייתי. העבר את תודותיך למורה אברמוב."
שאול: "אני אתקשר לאפרת."
אייל: "אתה מאיים עלי?"
שאול: "לא לראשונה."
אייל: "מצחיק. ותתפלא לשמוע שאפרת היא הוגת הרעיון."
שאול: "ולא ניסית לשכנע אותה?"
אייל: "לא. רק משום שאני יודע איזה עתיד יהיה לו בתור הבן של אבא שלו, וכמה יזרקו עליו בתירוץ הנדוש של 'הגנת המדינה'"
שאול: "אין על מה לדבר?"
אייל: "בטח שיש. מה תעדיף, על מזג האוויר בהונג קונג, או על גידול החסה בשטחים?"