אז איפה הם יעברו?מספיק שרק ברבי עקיבא חזון איש לא יעברו אוטובוסים בינערוניים ויאוורר קצת את המצב
לאסור חניית רכבים פרטיים ברבי עקיבא - ונפתח עוד נתיב
אז איפה הם יעברו?מספיק שרק ברבי עקיבא חזון איש לא יעברו אוטובוסים בינערוניים ויאוורר קצת את המצב
לאסור חניית רכבים פרטיים ברבי עקיבא - ונפתח עוד נתיב
הפתרון לזה (לפחות חלקי) - חובה על כל בנייה חדשה תוספת חנייה תת- קרקעית.בונים עכשיו את שיכון ה' מחדש, במום בתים פרטיים או גג קומה-שתים, בונים בניני ענק.
אוטוטו הפקקים יעלו לשמים.....
חוקי. אגב, בעיר הולדתי - אוטובוסים לא עירוניים לא מורידים נוסעים בתחנות העיר. אז תראו פלוס בכל אלה שכן...זה חוקי בכלל? נראה לי שלפי משרד התחבורה הוא חייב לעצור
עפ״י האפליקציות הקיימות של הופאון ואוטובוס קרוב,זה חוקי בכלל? נראה לי שלפי משרד התחבורה הוא חייב לעצור
היה שילוט ברור מאוד בכל תחנה עם המסלול של כל אחד מהשאטלים, התדירות היתה גבוהה מאוד והמידע היה זמין בקל קו לכל דורש. בעקבות התדירות הגבוהה לא היה כלל עומס על השאטלים.השאטלים לא היו מספיק בשימוש בגלל שהנוסעים לא ידעו פרטים בסיסיים על השאטלים האלה, כמו מסלול, זמן נסיעה ועומס משוער.
ממש לא נכון גם בכזה מקום יש המון המון מה לשפרהפתרון היחיד זה לדלל את כמות התושבים...
וברצינות - בבני ברק לעולם ועד יהיה עומס תחבורתי כי ככה זה שעיר שתוכננה מראש לכמה אלפים בודדים מכילה מעל מאתיים אלף תושב כ"י.
עיר מפוצצת עד אפס מקום, כבישים צרים, אוטובוסים שעוצרים באמצע הכביש וחוסמים את כל הרכבים ...
אין לעיר יכולת קיבול של אוכלוסיה כל כך גדולה.
ר"ל: סמינר הרב כהנאואפילו הוקצה עבורו שטח בסמינר מאיר לשעבר
מסכים עם כל מילהרוצה לספר לכם שיש שיפור מאד מאד גדול מבחינת החולדות
בכולופן באזורים בהם אני מסתובבת (אזזור העירייה וגם עזרא - השומר)
שנה שעברה התלבטנו האם ואיך לבנות סוכה מרוב שהתרוצצו סביבנו חולדות
ורוב הזמן של הבנייה עסק באיטום מסיבי של הסוכה
וכל החג היינו בלחץ לסגור את הסוכה כשיוצאים ונכנסים
בחג הזה לא ראינו אפילו חולדה אחת כל שעות בניית הסוכה וגם בחג עצמו לא נתקלנו בהם בכלל!!
מיותר לציין שלא אטמנו ולא הקפדנו כמו שנה שעברה וב"ה לא נצפה שום מזיק!
(גם כשהתארחנו אצל המשפחה לא ראינו חולדות וזה היה אזור שורץ ממש!)
*לפני החג התקשרנו למוקד וביקשנו הדברה כי באזור של הפחים הילדים ראו "משו רץ"
ועוד באותו יום הגיעו מאלי הדברות ושמו רעל.
אז בבקשה.
נכון שיש בבני ברק הרבה דברים לא נחמדים
אבל כשמגיע קרדיט - אז מגיע!! בהחלט נעשו דברים עם תועלת בשטח.
ולגבי האוטובוסים - מי שיש לו רעיונות מוזמן
מוכנים לשמוע אותכם, אז למה לקטר?
נשמע רעיון נהדרתחנה מרכזית היא רעיון גרוע, וכפי שניתן לראות בכל עיר מתוקנת שיש בה תחנה מרכזית שהביקוש בה לתח"צ הוא נמוך יותר מאשר בערים שאין בהם תחנה מרכזית.
לא יזיק שיבנו תחנה כזאת כתחנת מוצא, כמו למשל תחנה באזור קוקה קולה עבור קווי הצפון, אבל תחנה מרכזית ממש בלי איסוף זה מתכון לקריסה של כלל התח"צ במועדים ידועים מראש, ביום שני של חול המועד היה קושי לצאת ממרכזית הארזים בירושלים (גם בגלל פקקים בשד' גולדה ) ורק היציאה מהתחנה לקחחה יותר מרבע שבע.
תחנה מרכזית פירושה, שכולם יצטרכו לבצע מעברים, וכך יעמיסו גם על התחנות העירוניות, וגם על התחנה המרכזית בה יהיה קושי משמעותי לאפשר עליה של כל כך הרבה נוסעים לאוטובוס בנקודה אחת.
נ.ב. אם רוצים, אפשר להגדיר את אלוף שדה כתחנה מרכזית, רק שיעשו לכולנו טובה בעיריית בני ובמשרד התחבורה ולא יבצעו את הניסויים בבני אדם בדיוק בזמנים הכי לחוצים, אפשר לנסות את זה במוצ"ש רגיל.
עם כל הכבוד לכל המומחים (שמסתמא גם איתם מדברים) אין תחליף לקולות מהשטחאני לא חושב שמדובר בפתרונות מהסוג שהזכרת, שהם בתקצוב ותכנון ממשלתי.
אני מניח שמדובר בדברים של היומיום, מה שהתושבים והנוסעים חווים ויכולים לעזור לשפר מהחוויה שלהם, שיכולים להביא לשינוי במשאבים הקיימים ובאלה שאולי ויגיעו.
מה ז"א? לא הבנתיאני הייתי שמחה שיסבירו לי
למה אוטובוסים בין עירוני עוצרים בתוכנית
רק על כביש 4 וז'בוטינסקי
אחרי חגים התאי מטען מפוצצים
בשביל להוציא את הכבודה צריך לרדת לכביש
וזו סכנת חיים מיידית
כגון קו 404
לא יודע למה יצאת נגד התוכנית למוצאי חגים?תחנה מרכזית היא רעיון גרוע, וכפי שניתן לראות בכל עיר מתוקנת שיש בה תחנה מרכזית שהביקוש בה לתח"צ הוא נמוך יותר מאשר בערים שאין בהם תחנה מרכזית.
לא יזיק שיבנו תחנה כזאת כתחנת מוצא, כמו למשל תחנה באזור קוקה קולה עבור קווי הצפון, אבל תחנה מרכזית ממש בלי איסוף זה מתכון לקריסה של כלל התח"צ במועדים ידועים מראש, ביום שני של חול המועד היה קושי לצאת ממרכזית הארזים בירושלים (גם בגלל פקקים בשד' גולדה ) ורק היציאה מהתחנה לקחחה יותר מרבע שבע.
תחנה מרכזית פירושה, שכולם יצטרכו לבצע מעברים, וכך יעמיסו גם על התחנות העירוניות, וגם על התחנה המרכזית בה יהיה קושי משמעותי לאפשר עליה של כל כך הרבה נוסעים לאוטובוס בנקודה אחת.
נ.ב. אם רוצים, אפשר להגדיר את אלוף שדה כתחנה מרכזית, רק שיעשו לכולנו טובה בעיריית בני ובמשרד התחבורה ולא יבצעו את הניסויים בבני אדם בדיוק בזמנים הכי לחוצים, אפשר לנסות את זה במוצ"ש רגיל.
צריך לרדת לכביש להקיף את האוטובוס בשביל להוציא את הכבודה.מה ז"א? לא הבנתי
יש תחנות אוטובוס על ציר גהה (מחלף גבעת שמואל, גשר גבעת שמואל, מחלף גהה) וכמובן גם על ציר ז'בוטינסקי
בכל התחנות הנ"ל וכמובן שגם בשאר התחנות של שאר האוטובוסים האוטובוס עוצר (או אמור לעצור) סמוך לתחנה, שם אפשר לעמוד בבטחה לצד האוטובוס ולהוציא את הכבודה מתא המטען.
מה בין ציר ז'בוטינסקי לציר השומר בעניין זה?
וכמי שסמוכה לציר גהה כשאני נוסעת באוטובוס גם בשגרה אני מעדיפה לצאת דרך גהה מאשר דרך בני ברק, בטח בזמני עומס כמו חגים
ולמען האמת גם כשאני נוסעת ברכב לא הייתי מתנגדת לחתוך דרך הגשר. לו רק היה אפשר
יש את זהלמה אין אפשרות לראות הודעות על קווים במסכים של התחנות האוטובוסים? כמו שכתוב היום שקו יגיע בעוד כמה דקות. גם יהיה הודעות על קו שלא יצא/ בעיה בקו / הפגנה שיש וכו.
אבל זה מסוכן גם בכל כביש אחר שיש בו יותר מנתיב אחד (ז"א, שהאוטובוס לא תוקע את כל הכביש)צריך לרדת לכביש להקיף את האוטובוס בשביל להוציא את הכבודה.
במוצאי ר"ה חזרתי והמזוודה נכנסה עמוק ובשביל להוציא את המזוודה
היה 2 אופציות: או שאני מרוקנת את כל התא מטען בשביל להגיע למזוודה
או לרדת לצד השני של האוטובוס ולהוציא את המזוודה.
ז"א ללכת על כביש 4 בלילה.
את משווה מהירות נסיעה ותאורה בעירוני ובבין עירוני?אבל זה מסוכן גם בכל כביש אחר שיש בו יותר מנתיב אחד (ז"א, שהאוטובוס לא תוקע את כל הכביש)
לילד שלך היית מרשה לעשות את זה?
אפשר גם לבדוק את זה במוצאי שבת רגילה בקיץ.לא יודע למה יצאת נגד התוכנית למוצאי חגים?
זה תכנית ששייך לבדוק רק בזמנים כאלה
כי רק אז יש תגבור מטורף של אוטובוסים ועומסים גדולים
וממילא אפשר לבדוק אם יורד העומס והתח"צ עובדת טוב יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: