נכון מאד,חיים לנדאו
והרב יעקב לנדא
אם אתה לא מדגיש
הפיצה יכולה להגיע ללנדא במקום ללנדאו
ואם הזמנת יועץ נישואין?...
אפי' פיצה לא תעזור כאן..
נכון מאד,חיים לנדאו
והרב יעקב לנדא
אם אתה לא מדגיש
הפיצה יכולה להגיע ללנדא במקום ללנדאו
וכבר כתב על זה בנימין חינקיס בספרו שזה שם כפול.רק עכשיו אני שם לב שרוצים לשנות גם את רחוב אברהם בן דוד. אינני יודע על שם מי בדיוק זה קרוי (בגוגל כתוב שהיה פעם כדורגלן בשם הזה)אבל אם זה על שמו של אחד מגדולי רבותינו הראשונים, זה פשוט מחפיר שדוחקים החוצה שם של אחד מגדולי רבותינו הראשונים שאת מימיו אנו שותים, ושמים במקומו רב מהדור האחרון. זה פשוט הזיה, והם כנראה ירדו מדעתם.
רב אשי ורב אסימה עם רבינא ורבינוב?
גיבורי ישראל ושבטי ישראל?
מעשה שהיה לא מזמן...חיים לנדאו
והרב יעקב לנדא
עמי ורב אמירב אשי ורב אסי
לפחות לכבוד זה שישימו תחנות אוטובוס חדשות בבני ברק...רק לדמיין שכל שמות תחנות האוטובוס משתנות.
ואף אחד לא מוצא את עצמו.
לא איפה עולים
לא איפה יורדים.
בקיצור, למה כל זה?
יש עוד הרבה שנהרגו על הגנה של יהודים ועדיין לא קבלו רחוב על שמם או ששינו אותו כבר...הבן אדם מת בהגנה על תושבי העיר
קצת כבוד
טוב שם, איזו היסטריה היתהבני ברקים, אל תתיאשו!
בירושלים, לאחר פטירת הגר"ע יוסף זצ"ל,
היתה החלטה של ראש העיר - משה ליאון לשנות את השם של הר נוף ל"נאות יוסף"
(מזכיר שם של איזה מושב זקנים ולא מנציח את הרב עובדיה בכלל!)
וזה כבר אושר סופית בוועדת השמות העירונית,
אבל התושבים לא ויתרו!
היו עצומות, החתמות, פניות של אנשים ידועים לנציגי העיריה, מודעות רחוב, סטיקרים,
והתושבים ניצחו! כן, את עיריית ירושלים העוצמתית!
בהצלחה רבה לכם!
לגמרי.טוב שם, איזו היסטריה היתה
יצא לי לדבר עם אחת התושבות בתקופה הזאת, הרושם שעלה ממנה זה ששומטים להם את הקרקע מתחת לרגלים
וכל היוקרה, והשם שהם עמלו עליו שנים והמיתוג שכנראה היה כתוב על מצח התושבים (הי כולם, אני גם בהר נוף. קצת כבוד... כזה.) נלקח מהם בהניף החלטת עיריה.
משום מה נראה לי שבירושלים יותר קל לשנות את החלטת העירייה. שם לפחות מישהו שומע את הצעקות...טוב שם, איזו היסטריה היתה
יצא לי לדבר עם אחת התושבות בתקופה הזאת, הרושם שעלה ממנה זה ששומטים להם את הקרקע מתחת לרגלים
וכל היוקרה, והשם שהם עמלו עליו שנים והמיתוג שכנראה היה כתוב על מצח התושבים (הי כולם, אני גם בהר נוף. קצת כבוד... כזה.) נלקח מהם בהניף החלטת עיריה.
תושבים רבים טוענים כי הטמונים גרמו להתמעטות המזון הזמין לחתולים, וממילא גרם הדבר להתרבות העכבריםמה שכן עשו זה שהחליפו את הטמונים והוסיפו בכל טמון ישן 2.
וזה מוצלח ממש והרבה יותר אסתטי
[ואני לא אומר שלא מזניחים את נושא העכברים]
זה עדיין קצוות יחסית,לא כל אלא כמעט
רחוב קושניר הרב פחימא שיכון ו' בבני ברק
רחוב גיבורי ישראל - חכם מנצור בן שמעון רמת אלחנן
הרב בן שמעון רב העיר זה נכון.אגב רב השכונה ורב העיר ב"ב כיום הרב מסעוד בן שמעון בנו של הרב מנצור הוציא בעבר אתך ספריו ספרים בשני מהדורות אחת עם הסכמת מרן ואחת בלי
למה נראה לכם שחסר חתולים בבני ברק?אתם רוצים שיביאו משאיות עם חתולים,
שימגרו את העכברים?
אין בעיה, אני שולח פניה לעיריה
ודבר עוד יותר מדהים שגם מי שגר בעיר הזאת ולא יכול לחשוב על לעזוב אותה - לא מפסיק לקלל אותה...דבר מדהים הוא, שכל מי שגר אי פעם בבני ברק לא יכול לחשוב על לעזוב אותה, ומי שלא גר שם, לא מפסיק לקלל אותה...
שהחתולים אם הם רוצים אוכל שיאוכלו עכבריםתושבים רבים טוענים כי הטמונים גרמו להתמעטות המזון הזמין לחתולים, וממילא גרם הדבר להתרבות העכברים
שם משתתף | טלפון | דואל |
---|---|---|
הרב אברהם פרטוש | 0522209681 | mainelkarif_r @ bbm.org.il |
הרב אליהו דדון | 0504160606, 5776526 | maindaon @ bbm.org.il |
הרב יהושע מנדל | 0527121600 | mainmandel @ Bbm.org.il |
סילמן גדליה | mainsilmang @ Bbm.org.il |
באמת?ודבר עוד יותר מדהים שגם מי שגר בעיר הזאת ולא יכול לחשוב על לעזוב אותה - לא מפסיק לקלל אותה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: