יפה.אני מציע לשנות את רחוב השומר לרחוב השוטר וזהו, במקום לבלבל את התושבים.
ואת מגדל המים למחדל המים
יפה.אני מציע לשנות את רחוב השומר לרחוב השוטר וזהו, במקום לבלבל את התושבים.
כשלא גרים בעיר הזאת רואים רק את כל מה שיש לקלל בהבאמת?
אז מה הסיבה לרצון העז להישאר בבני ברק?
אני באמת ובתמים מנסה כבר שנים להבין.
זה ברור שיש הרבה מעלות של עיר מרכזית וגדולה.כשלא גרים בעיר הזאת רואים רק את כל מה שיש לקלל בה
וכשגרים בה לא נעלם כלום מכל זה, אבל מתווספים גם המון דברים שאותם אי אפשר לעזוב לעולם
(לדוג' תפילות בכל רגע נתון במרחק של חצי דקה מכל נקודה בעיר - לגברים, חנויות של כל דבר נתון במרחק הנ"ל - לנשים..)
אז פשוט נהנים ומקטרים וחוזר חלילה..
לכן אמרו שזה מטורלל,מי מסביר לי מה רע בשם הנוכחי?
צפה בקובץ המצורף 1348957
ברמות? בית וגן? הר נוף? נווה יעקב?זה ברור שיש הרבה מעלות של עיר מרכזית וגדולה.
אבל מה ההבדל למשל מירושלים?
גם שם יש את כל המעלות שמנית.
השאלה אם יש באמת מי שמסתכל במיילים האלו? או שהכל פיקטיבי ורשמי בלבד.אני לא מבין את כל המורמרים פה
האם אתם הגשתם פניה למייל שכתוב ?
אם לא הכל זה סתם וחבל הזמן
אני מבין מאוד את הרגשת התושבים שמשנים להם שמות של רחובות ראשיים
ואני מבין מאוד מבין את תושבי רחוב ביאליק והרצל
שמאוד רוצים שישנו להם את השם של הרחוב למשהו יותר סימפטי
ומתאים לחרדים
ובזה לדעתי עיריית בני ברק כשלה
אני אומר אל תתעצלו כל אחד ואחת מתושבי העיר שרוצה שכתב פה
שישלח מייל לכתובת הנ"ל
או לחברי וועדת שמות שצירפתי והכי טוב לכולם ביחד (כמובן להוריד את הרבח ליד השטרודל)
ועדת שמות
שם משתתף טלפון דואל הרב אברהם פרטוש 0522209681 mainelkarif_r @ bbm.org.il הרב אליהו דדון 0504160606, 5776526 maindaon @ bbm.org.il הרב יהושע מנדל 0527121600 mainmandel @ Bbm.org.il סילמן גדליה mainsilmang @ Bbm.org.il
אני קיבלתי מייל (לא אוטומטי)השאלה אם יש באמת מי שמסתכל במיילים האלו? או שהכל פיקטיבי ורשמי בלבד.
השם ספינקא דונולו ישאר.בלת"ק
אני רק מרחם על האדמו"ר מספינקא דונולו, שיחליף את שמו לספינקא נתיבות שלום.
ובעצם גם קיינטרינג דונולו יצטרך לעשות "שינוי השם".....
תכל'ס... בנינו, אין על בב'ב!!!!כשלא גרים בעיר הזאת רואים רק את כל מה שיש לקלל בה
וכשגרים בה לא נעלם כלום מכל זה, אבל מתווספים גם המון דברים שאותם אי אפשר לעזוב לעולם
(לדוג' תפילות בכל רגע נתון במרחק של חצי דקה מכל נקודה בעיר - לגברים, חנויות של כל דבר נתון במרחק הנ"ל - לנשים..)
אז פשוט נהנים ומקטרים וחוזר חלילה..
אגב ידעת שבשכון ה' יש ספינקא, והם קוראים לרחוב לא זוכרת איך, אבל בשם של אחד האדמורים. ניסו לשנות רשמית, לא הלך, אז הם שינו בינם לבין עצמם.בלת"ק
אני רק מרחם על האדמו"ר מספינקא דונולו, שיחליף את שמו לספינקא נתיבות שלום.
ובעצם גם קיינטרינג דונולו יצטרך לעשות "שינוי השם".....
אהה אני מכירה אותה אישית חח
תיירותית???תכל'ס... בנינו, אין על בב'ב!!!!
יש בה פשוט הכלללללללללל
אפילו זה עיר תיירותית...
זה לא ספינקא גני גד?אגב ידעת שבשכון ה' יש ספינקא, והם קוראים לרחוב לא זוכרת איך, אבל בשם של אחד האדמורים. ניסו לשנות רשמית, לא הלך, אז הם שינו בינם לבין עצמם.
ברצינות מגיעים לשם אוטובוסים של חילונים בליל שישי לאכול צולנט ולהרגיש את האוירה...אפי' שאין שם אוירנראה לי בפעם הבאה שאני מגיעה לבני ברק זה באמת יהיה ביקור תיירותי כי כבר המווון זמן לא הייתי שם
בקבוע?ברצינות מגיעים לשם אוטובוסים של חילונים בליל שישי לאכול צולנט ולהרגיש את האוירה...אפי' שאין שם אויר
לא שנייםםםםבקבוע?
חשבתי שזה רק לכבוד הרפורמה!
כן... מוכרים להם שם תותים!! ממקום מוסמך...לא שנייםםםם
מבחינתם למה לנסוע לאפריקה יש להם פה קרוב!
התחשק לי מיד לומר שיש בה הכל אבל אין בה כלום, אבל זה ממש לא נכון, אז אני לא אומרת.תכל'ס... בנינו, אין על בב'ב!!!!
יש בה פשוט הכלללללללללל
אפילו זה עיר תיירותית...
באמת?לא שנייםםםם
מבחינתם למה לנסוע לאפריקה יש להם פה קרוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: