דרוש מידע בנושא הקווים IVR בקרוב (הלווי שלאא) סגירת הקווים - או תשלום גבוע למנהל הקו או למשתמשים

מצב
הנושא נעול.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

אתהלך

משתמש צעיר
שיר שנכתב על הנושא ב"פורום לתורה":

אָמְרוּ נָא
כְּבָר זָרְחָה הַשֶּׁמֶשׁ
וְעֵינֵי הֵן שֶׁכָּהוּ?

אֶפְשָׁר שׁוֹפָר שֶׁל מָשִׁיחַ נִשְׁמָע
וְאָזְנַי הֵן שֶׁשָּׁקְעוּ?

אוּלַי רֵיחַ גַּן עֵדֶן בַּחוּצוֹת
וְאֵינוֹ עוֹלֶה בְּאַפִּי?

יָכוֹל שֶׁכְּבָר נִשְׁחַט הצַר
וְלִבִּי הוּא שֶׁאָטוּם?

וְשֶׁמָּא הַזָּקֵן כְּבָר כָּבַשׁ הַכֹּל,
וְאָבְדוּ כְּלֵי מִלְחָמָה?

רַבּוֹת הַדֵּעוֹת,
הֲמוֹנֵי רְבָבוֹת,
לֹא יָדַעְתִּי נַפְשִׁי....

אִם לֹא תֵדְעִי לָךְ,
הַיָּפָה בַּנָּשִׁים
צְאִי לָךְ בְּעִקְבֵי הַצֹּאן,
וְרֵעִי אֶת גְּדִיּוֹתַיִךְ
עַל מִשְׁכְּנוֹת הָרוֹעִים

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
שהוא הגדול בציבור החרדי , כמדומני שכך כתבו לעיל
אבל הנקודה העיקרית כמדומני היא המספרים האישיים וכל ההמצאות של החברה ההיא לעקוף את הועדה, שזו המכשלה העיקרית כיום
שאלת הביצה והתרנגולת.
ברור שהמצב כיום אינו טוב בלשון המעטה, אבל המצב הזה נוצר בעקבות הפינה אליה דחקו אותה.

מתי יבוא

משתמש רשום
שאלת הביצה והתרנגולת.
ברור שהמצב כיום אינו טוב בלשון המעטה, אבל המצב הזה נוצר בעקבות הפינה אליה דחקו אותה.
אני באמת, אבל באמת לא מבין

קח לדוגמא את פורום אוצר החכמה שנחסם בנטפרי. ועד היום הם לא בדיוק מבינים למה נטפרי חסמו אותם.
עלה בדעתם להושיב האקרים כדי לחורר ולעקוף את סינון נטפרי, בגלל ש"דחקו אותם לפינה"?
מה פתאום.
כמו כל אדם הגון הם מבינים היטב, שזכותם של אנשים לבחור לעצמם איזה סינון הם רוצים, להם ולילדיהם.

יש כאן ציבור ענק, מאות אלפי איש. הם, ורבניהם, רצו משהו מאוד מסוים. השקיעו מהונם ואונם, והעמידו מישהו שיסנן.
באה חברה מסוימת ואומרת: מה אתם עושים לי, דחקתם אותי לפינה!
רגע, מישהו חייב לכם משהו? אם אתם רוצים לשווק משהו לאותו ציבור, תתאימו את עצמכם!

נערך לאחרונה ב:

Yeshivish

משתמש פעיל
יש כאן ציבור ענק, מאות אלפי איש. הם, ורבניהם, רצו משהו מאוד מסוים. השקיעו מהונם ואונם, והעמידו מישהו שיסנן.
אתה כל כך צודק!!!
אבל זו כוחה של דמוגוגיה.

כי אם יש לי הכסף להוכיח שאותו ממונה מתייחס לקהל שבוייו ככזה,
אני תמיד (תמיד!) אצליח להוכיח.
עריכה: כל עוד אטפטף אל קהל שבויו. (בשונה מנטפרי שיש אלטרנטיבות. אין על נטפרי)

ואם יש לי הרטוריקה לשכנע ציבור שפלוני - חזק בד"כ - אשם בכל חלאותיו:
  • שולט (הפרוטוקולים של)
  • מנסה להשתלט (חיסונים)
  • מרעיל בארות (קורונה... חרדים...)
  • מנסה להרעיל (ליברמן... חרדים...)
התוצאה תהיה:
1. אמונה עיוורת ש-נכון.
2. שנאה טבעית מובנת אדירה כלפי אותו זומם רעות.
3. נכונות למגר את הבעיה וזוממיה בכל דרך.
4. (לפעמים) מלחמת עולם... שואה...

למה:
כי נגעתי בנקודה.
זה הבנאדם. זהו!

נאום השבוי המאושר:cool::cool::cool:

נערך לאחרונה ב:

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
הנסיון להציג שני צדדים וועדת הרבנים ומצד השני חברת תוכן,
הוא פסול מיסודו.
גם אם יש ביקורת על וועדת הרבנים, הרי ברור שהמניע הוא לטוב וכל יום מצילים עוד ועוד אנשים.
משא"כ חברת תוכן שכל המניע שלה הוא כספי, והכל מותר בשביל המטרה, ומחטיאים מידי דקה עוד ועוד אנשים.

ישראלי בנשמה

משתמש פעיל
הדברים אינם מדוייקים כלל ועיקר, אבל אין רצוני לנעול את האשכול
זה קל מאד להגיד דברים ולא לעמוד מאחוריהם ככה שאשמח שתגיד בשני מילים..
בכל דיון של המועצת, לדוגמא, מושמעים דעות שונות, אבל בסוף יוצאת החלטה.
החלטה בקשר לsms לא היתה של הרבנים אלא של הוועדה שחסמה אותם לפני כן כפי שכתבתי
כשהרב צבי פרידמן (שליחו של הרב אלישיב) שהיה מרבני ועדת הרבנים הוציא ביקורת על השרלטנים (מנהליה בפועל) אז הוציאו אותו משם

גם נטפרי חוסמים כל אתר תוכן וצריך להתקשר כדי לפתוח. אין דרך לסנן אחרת
אבל דוקא בועדה זה יותר טוב, כי יש הרבה חברות שפתוחות בלי לבקש במיוחד, חוץ מחברה אחת ידועה,
אין כזה דבר א"א בכסף שהם עושים על חשבון הציבור אפשר לשכור עוד אנשים שיבדקו את הקווים

ישראלי בנשמה

משתמש פעיל

ישראלי בנשמה@​

חבל שאתה סתם מסית בלי לדעת את העובדות.

משום מה החלטת שאני מסית וכן למה אתה חושב שאני לא יודע את העובדות
אדרבה תכתוב על מה אתה לא מסכים ותקבל תשובות לא כתבתי שום דבר מהבטן אלא מבירורים שעשיתי

חבל שאתה סתם מסית בלי לדעת את העובדות.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אני באמת, אבל באמת לא מבין

קח לדוגמא את פורום אוצר החכמה שנחסם בנטפרי. ועד היום הם לא בדיוק מבינים למה נטפרי חסמו אותם.
עלה בדעתם להושיב האקרים כדי לחורר ולעקוף את סינון נטפרי, בגלל ש"דחקו אותם לפינה"?
מה פתאום.
כמו כל אדם הגון הם מבינים היטב, שזכותם של אנשים לבחור לעצמם איזה סינון הם רוצים, להם ולילדיהם.

יש כאן ויכוח בין שני השקפות בתוך המגזר.
חברת ימות המשיח הוקמה ע"י חסידי חב"ד צעירים ונמרצים שפתחו מערכת קולית בשם 'נחייג ונשמע'. בהמשך הם הרחיבו את הפעילות ואיפשרו לקווים תורניים לפתוח באופן עצמאי מערכת ללא העלויות היקרות שנלוו לדבר עד אז.
השקפה זו של חסידי חב"ד דוגלת בהנגשת הטכנולוגיה לצורך שימוש בדברים שבקדושה. השקפה זו מתנגשת עם השקפת הוועדה המנוהלת ע"י חסידי *** הרואה בטכנולוגיה דבר פסול, דבר שגרם לחסימת קומות מספרים שלימות של החברה הנ"ל. יודגש כי הוועדה הוקמה על מנת לחסום קווי תועבה ***** ו-**** ********, כאשר בהמשך הוועדה ניצלה את כוחה והפנתה את חסימות המספרים באופן גורף אל עשרות אלפי מספרים של החברה הנ"ל ללא שהתקיימה בדיקה מפורטת של המספרים. כתוצאה מכך וע"מ לנטרל את ההשפעה הזו של הוועדה (שכאמור לא זו הייתה מטרת הקמתה, ולא אלו הכללים שנקבעו ע"י גדולי הדור בעת הקמתה) פיתחה החברה אמצעים שינטרלו את הפעולה הזו. מטבע הדברים יש לומר כי התנהל כאן מסע בריוני שניצל את הכח של הוועדה שניתן לה למנוע דברים קיצוניים יותר, אך בהשפעת חסידי *** הנמצאים בקצה השני של המגזר ביחס לטכנולוגיה הם הרחיבו את תחומי החסימה גם לקווים משפחתיים רק בשל החשש כי מנהל הקו יתנצר אי פעם וישים בקו תוכן גרוע.

הניסיון לצייר את המאבק כמאבק בין כסף לדת הוא פסול, משום שכאמור בחסידות חב"ד היחס לטכנולוגיה שונה מאוד מאשר בחסידות *** דבר שמשליך על פעולות הוועדה באופן שקוף.

דוגמא לדבר ניתן לראות בחרם של עיתון המודיע על החברה הנ"ל, דבר שאת היפוכו ניתן לראות בעיתון המבשר אשר מפרסם כתבות יח"צ של החברה ללא מורא ואף משתמש בשירותי החברה לצורך הפקת אירועי הקניות השנתיים שלו.
כך גם ביתד נאמן שם ניתן למצוא את מערכת 'ישיבה על קברו' הנמצאת בחברה הנ"ל ומחזיקה בכל חודש מיליוני שעות לימוד.
הניסיון לייחס אליהם את קווי הנייעס גם הוא מהווה הטעייה וזריית חול. לקווי הנייעס יש הסכמים ישירים מול חברות התקשורת ואין להם שום סיבה לתת אחוזים לחברה הנ"ל.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
קוי התוכן עם התוכן הבעיתי ביותר זה לא ימות.
ישרמדיה, [שידור ישיר מכל הערוצים,] קו הספורט [פעם אחת הקשבתי להם והם העלו שם פודקסט שידבר על ספורט ועל X.. פשוט הייתי בשוק...] שניהם לא ימות.
הם בקליקול, זאת עם החותמת של הוועדה (טלביפ).
כמה פעמים דיווחתי על המספרים האלו ולקח להם כמה חודשים לחסום.

בנימיני

משתמש מקצוען
יש כאן ויכוח בין שני השקפות בתוך המגזר.
חברת ימות המשיח הוקמה ע"י חסידי חב"ד צעירים ונמרצים שפתחו מערכת קולית בשם 'נחייג ונשמע'. בהמשך הם הרחיבו את הפעילות ואיפשרו לקווים תורניים לפתוח באופן עצמאי מערכת ללא העלויות היקרות שנלוו לדבר עד אז.
השקפה זו של חסידי חב"ד דוגלת בהנגשת הטכנולוגיה לצורך שימוש בדברים שבקדושה. השקפה זו מתנגשת עם השקפת הוועדה המנוהלת ע"י חסידי *** הרואה בטכנולוגיה דבר פסול, דבר שגרם לחסימת קומות מספרים שלימות של החברה הנ"ל. יודגש כי הוועדה הוקמה על מנת לחסום קווי תועבה ***** ו-**** ********, כאשר בהמשך הוועדה ניצלה את כוחה והפנתה את חסימות המספרים באופן גורף אל עשרות אלפי מספרים של החברה הנ"ל ללא שהתקיימה בדיקה מפורטת של המספרים. כתוצאה מכך וע"מ לנטרל את ההשפעה הזו של הוועדה (שכאמור לא זו הייתה מטרת הקמתה, ולא אלו הכללים שנקבעו ע"י גדולי הדור בעת הקמתה) פיתחה החברה אמצעים שינטרלו את הפעולה הזו. מטבע הדברים יש לומר כי התנהל כאן מסע בריוני שניצל את הכח של הוועדה שניתן לה למנוע דברים קיצוניים יותר, אך בהשפעת חסידי *** הנמצאים בקצה השני של המגזר ביחס לטכנולוגיה הם הרחיבו את תחומי החסימה גם לקווים משפחתיים רק בשל החשש כי מנהל הקו יתנצר אי פעם וישים בקו תוכן גרוע.

הניסיון לצייר את המאבק כמאבק בין כסף לדת הוא פסול, משום שכאמור בחסידות חב"ד היחס לטכנולוגיה שונה מאוד מאשר בחסידות *** דבר שמשליך על פעולות הוועדה באופן שקוף.

דוגמא לדבר ניתן לראות בחרם של עיתון המודיע על החברה הנ"ל, דבר שאת היפוכו ניתן לראות בעיתון המבשר אשר מפרסם כתבות יח"צ של החברה ללא מורא ואף משתמש בשירותי החברה לצורך הפקת אירועי הקניות השנתיים שלו.
כך גם ביתד נאמן שם ניתן למצוא את מערכת 'ישיבה על קברו' הנמצאת בחברה הנ"ל ומחזיקה בכל חודש מיליוני שעות לימוד.
הניסיון לייחס אליהם את קווי הנייעס גם הוא מהווה הטעייה וזריית חול. לקווי הנייעס יש הסכמים ישירים מול חברות התקשורת ואין להם שום סיבה לתת אחוזים לחברה הנ"ל.
אז הקמפיין שלהם הוא באמת לשם שמים?
מרגש

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
נערך לאחרונה ב:

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
דמגוגיה במיטבה.

א. להציג את זה כמחלוקת בין חב"ד לגור. זה פשוט מצחיק.
לצערינו, חסידות **** נוקטת בגישה השונה מאוד לכלל הציבור החרדי. אין להם שום בעיה עם סמאטפונים לכל אחד. התוצאות ידועות....

ב. ברור שהחברה הזו היא היא המפעילה העיקרית של רוב קווי התוכן הנוראים. והיא והיא הנותנת מספר וירטואלי לכל בחור ובחורה ודרכם מגיעים לדברים שאף אצל הגויים נחשבים לתועבה.

להפוך אותם לטובים זה ממש מגוחך והיפך המציאות.

נערך לאחרונה ב:

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
בנוסף,
גם עם עיתון המבשר פירסם אותם (בתשלום מלא)
הרי שאת מודעות הגיבוי לוועדת הרבנים הוא מפרסם פי 1000 וללא תמורה.
ראה את העיתון מהיום....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה