דרוש מידע בנושא הקווים IVR בקרוב (הלווי שלאא) סגירת הקווים - או תשלום גבוע למנהל הקו או למשתמשים

מצב
הנושא נעול.

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
@אלעזר 1
גם בנושא הרדיו
לא נראה לי שיש התייחסות שונה מהקצה אל הקצה
רדיו חילוני (המושמע בכל קווי הנייעס כולל בסקופים) - לכו"ע הוא מוקצה מחמת מיאוס.
רדיו 'חרדי' - ברור שלא מומלץ לילדים/ות / בחורי ישיבות / בחורות סמינר / בני תורה, בנוגע לשאר האוכלוסיה הרי שזה עדיף מרדיו חילוני אך וודאי שעדיף להימנע גם מכך.

אברהם קורניק

משתמש מקצוען
בנוסף,
רדיו זה דוגמה מצוינת לשני נושאים שעלו כאן.
א. לידיעתך קו של רדיו קול חי להעלות לשידור ולשמוע את השיעורי תורה פתוח בטלפונים כשרים (039-039-039).
ב. בנודע לקש"ג - אין שום הגיון שמישהו שרוצה להאזין לרדיו דרך הטלפון - סלקום אמורה לממן את זה....
קול חי מחזיקים עצמם גם בלי דמי קישורית. הוי אומר - ניתן לתחזק מידע לציבור גם בלי קש"ג.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
בנוסף,
רדיו זה דוגמה מצוינת לשני נושאים שעלו כאן.
א. לידיעתך קו של רדיו קול חי להעלות לשידור ולשמוע את השיעורי תורה פתוח בטלפונים כשרים (039-039-039).
ב. בנודע לקש"ג - אין שום הגיון שמישהו שרוצה להאזין לרדיו דרך הטלפון - סלקום אמורה לממן את זה....
קול חי מחזיקים עצמם גם בלי דמי קישורית. הוי אומר - ניתן לתחזק מידע לציבור גם בלי קש"ג.
סלקום לא מממנת אף אחד. יש לה כיום אינטרס לקבל דקות נכנסות ושווה לה מבחינה כלכלית לשלם למי שיעזור לה בזה. בשביל אנשים שלא רוצים את זה אפשר לתת תוכנית של 500 דקות לחודש ב-5 ש"ח, אא"כ לא זה מה שיוזיל את המחיר...

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

Yeshivish

משתמש פעיל
הועדה נתנה את האופציה היחידה ולמיטב הבנתי הניסית
(משפטית, כן? הרי עד היום לא הצליחו להקים שום ועדה חילופית)
-
להיות חרדי בלי להישאר פרימיטיבי או איך שלא תקראו לזה

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
תאר לעצמך:

צעירים נמרצים מוצאים איזה מסמך שנוסח בתקופת הקמת איזה מפלגה או מוסד ציבורי : אגודת ישראל/דגל התורה/ ש"ס/ המודיע/ יתד נאמן/ המבשר/תומכי תמימים/ לא משנה

אותם צעירים נמרצים מחליטים שעפעס זה לא מתאים למה שהמנהלים עושים היום, ומוציאים הודעה לציבור:

מאחר שהגוף הנ''ל הוקם על מנת ***** ו-**** ********, כאשר בהמשך המנהלים מנצלים את כוחם ל... ומצליחים איכשהו להטעות את כל גדולי הדור שימשיכו בכל זאת לשלוח אך ורק למוסד הנ"ל

כתוצאה מכך, וע"מ לנטרל את ההשפעה הזו של המנהלים (שכאמור לא זו הייתה מטרת הקמת הגוף הנ''ל, ולא אלו הכללים שנקבעו ע"י גדולי הדור בעת הקמתו) אנחנו פותחים במלחמת הכל בכל נגד המנהלים, כולל פניה למשרדי הממשלה השונים, וכן מתקינים מנגנוני עקיפה לכל פעולה שהם עושים, על מנת להועיל לחברה שפתחנו לזיכוי הרבים (והבנק)

מה דעתך?
טיעון מגוחך. אם אחת המפלגות תאטום את דלת הבית שלך בבטון, האם תוכל לומר 'הם צודקים למרות שלא לשם כך הם הוקמו' ?

אתהלך

משתמש צעיר
טיעון מגוחך. אם אחת המפלגות תאטום את דלת הבית שלך בבטון, האם תוכל לומר 'הם צודקים למרות שלא לשם כך הם הוקמו' ?
אכן נראה שאותה חברה חושבת שכלל הקוים של הציבור החרדי הוא הבית שלה
לשם שינוי, יש כאלו שחושבים שהקו הפרטי שרכשו הוא הבית שלהם, ומותר להם להעמיד סביבו איזה חברת שמירה שהם בוחרים

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אכן נראה שאותה חברה חושבת שכלל הקוים של הציבור החרדי הוא הבית שלה
לשם שינוי, יש כאלו שחושבים שהקו הפרטי שרכשו הוא שלהם
דמגוגיה זולה. אם זה היה נוגע לכיס שלך היית אומר 'המפלגה חושבת שהבית שלי הוא הרכוש שלה'?

אתהלך

משתמש צעיר
דמגוגיה זולה. אם זה היה נוגע לכיס שלך היית אומר 'המפלגה חושבת שהבית שלי הוא הרכוש שלה'?
לא. אבל אני עדיין חושב שהבית שלי הוא רכוש שלי, וכאמור זכותי לשכור איזו חברת שמירה שאני בוחר, גם אם הם מסננים אי אילו מטרידים מקצועיים שזו פרנסתם

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
לא. אבל אני עדיין חושב שהבית שלי הוא רכוש שלי, וכאמור זכותי לשכור איזו חברת שמירה שאני בוחר, גם אם הם מסננים אי אילו מטרידים מקצועיים שזו פרנסתם
קו משפחתי נחשב 'מטריד מקצועי'?

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
כן, אם יש בו חדרי ועידה או יש ממנו גישה למספרים שאני לא מעוניין
או אם חברת השמירה שבחרתי חוששת מסכנות אחרות
חדר ועידה מצריך טופס גם בחברה הנ"ל בדיוק כמו ביתר החברות.
אגב, גם בחברה הנ"ל קיימת אפשרות דרך שירות הלקוחות לחסום שיחה למספרים שלא אושרו ע"י הוועדה.

אם כבר אני מתפלא על הוועדה שלא חסמה את הטווח של המספרים הווירטואליים.

אתהלך

משתמש צעיר
חדר ועידה מצריך טופס גם בחברה הנ"ל בדיוק כמו ביתר החברות.
אגב, גם בחברה הנ"ל קיימת אפשרות דרך שירות הלקוחות לחסום שיחה למספרים שלא אושרו ע"י הוועדה.

אם כבר אני מתפלא על הוועדה שלא חסמה את הטווח של המספרים הווירטואליים.
ביתר החברות זה לא טופס שאתה יכול לעקוף בקלות כמו שכתבו כאן

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה