אני רק מתעניין... (אני לא חושב שזה קשור כי ועדת הרבנים זה לא חברת שמירה)אם אני אחליט לפטר את חברת השמירה או לא זה שיקול שלי
לא המטרידים יחליטו לי את זה
אין אפשרות להגיע מוירטואל של ימות,והיא הנותנת מספר וירטואלי לכל בחור ובחורה ודרכם מגיעים לדברים שאף אצל הגויים נחשבים לתועבה.
למה לא חברת שמירה?ועדת הרבנים זה לא חברת שמירה
לא חתמתי שום הסכמה לגוגל על בתי קפהחתמת להם הסכמה להכתיב לך פרסומות בתי קפה ???
מי שמפעיל את הפלאפון שלו על אנדרואיד חותם...לא חתמתי שום הסכמה לגוגל על בתי קפה
אני יודע שזה רגיש קצת...אבל מועדת הרבנים קניתי מכשיר שיהיה מסונן מכל חשש ופירצה
הבנת למה לא חברת שמירה?למה לא חברת שמירה?כי ועדת הרבנים זה לא חברת שמירה
זה תלוי בהשקפת עולמך..רדיו 'חרדי' - ברור שלא מומלץ לילדים/ות / בחורי ישיבות / בחורות סמינר / בני תורה, בנוגע לשאר האוכלוסיה הרי שזה עדיף מרדיו חילוני אך וודאי שעדיף להימנע גם מכך.
תקנו אותי אם אני טועה:
אנשים לא היו נשארים בלי פלאפונים!
מסקנה: כל החרדים בארץ הקוידש חייבים את מה שהם לועדת הרבנים
@אלעזר 1 התחלוק?
קו משפחתי נחשב 'מטריד מקצועי'?
קו משפחתי חובה להיות מחובר אליו כך שאם אתה לא מחובר אליו אז לא תקבל צינתוקיםכן.
מטריד מקצועי בינלאומי.
אם הם לא היו חינמיים וכל הודעה היתה עולה למשאירה 10 אגורות
היינו סובלים פחות מכל גירגור שמישהו במשפחה מחליט להשמיע לקהל הרחב.
קו משפחתי חובה להיות מחובר אליו כך שאם אתה לא מחובר אליו אז לא תקבל צינתוקים
דרך מושלמת לפתירת בעיות פנים-משפחתיות: ועדת הרבנים.ואז יודיעו שם גם הודעה חשובה...
ואמא תכעס למה התנתקתי ולא ידעתי.
אמרתי - הכי טוב שישלמו בחשבונית סכום קטן על כל הודעה. ככה נגיע לאיזון נכון. רק הודעות חשובות. בלי הטרדות והצקות.
או שיחסמו את הקו וההודעות יגיעו בדרכים מסורתיות יותר...
מי שזוכר כבר היה מסלול כשר של הרב סילמן לפני הקמת הועדה. לבדוק את היסטוריה. כאילו שבאו אנשים והם הצילו את הדור הם השליטו טרור גם על הרב סילמן שיבטל את המסלול שלו.יכולת לחסום מכשירים מגלישה באינטרנט לפי רצונך. תשאר גם הלאה. במספר בקומה או מחוץ לקומה.
ואגב - היתה גם לפני ועדת הרבנים. המכשיר שלנו היה בתוכנית ללא אינטרנט עוד טרום הטלפונים הכשרים. (לא שהאינטרנט בסלולר היה אז משהו ששווה הצצה אפילו )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: