לא הנחתי כתבתי על פי מה שאתה כתבת בהודעתך תראה לי מה אני לא צודק.הנחת הנחות ויש לך שאלות?
לא הנחתי כתבתי על פי מה שאתה כתבת בהודעתך תראה לי מה אני לא צודק.הנחת הנחות ויש לך שאלות?
הנה אמרת בפה מלא: כאשר יש לחברה התייקרות היא מגלגלת אותה לצרכן.הצחקתני זה קרה בדיוק בגלל דמי הקישוריות שנאלצו לשלם. 1000 דקות לחברה אחרת עולה 50 שקל יותר מעלות חבילה בדיוק לכן החברות הגבילו את הדקות.
לא הנחתי כתבתי על פי מה שאתה כתבת בהודעתך תראה לי מה אני לא צודק.
הן צריכות לכסות את עלות פריסת האנטנות, את רווחי הקש"ג הן לא מעבירות כיום במלואו לקווי התוכן.החברות הקטנות אתה אומר שהיה להם בעיה עם דמי הקישוריות שנאלצו לתת לחברות הגדולות ולכן נתנו תגמול מפתה לחברות תוכן בשביל שיהא להם קיזוז אם כן גם טוב הם לא יאלצו לשלם הרבה לחברות הגדולות וגם לא יצטרכו לשלם לחברות התוכן הידד הרווח שישאר יהא לנו הצרכנים.
כשיתחילו לתבוע את אגד...לגבי פרסומות הסיבה לדעתי המרכזית שאין תביעות זה נושא הלכתי ופנים חרדי אם האיום הוא שקווי תועבה יתקשרו אני משער שזה יחשב למצווה לתבוע אותם וכולם ירוצו לבית משפט.
מי שעלול להפסיד הם קווי התוכן שגם אם ימצאו לעצמם אפיק הכנסה כזה או אחר לקו שלהם הם עלולים להצטרף לגל התביעות על ספאם. מה עוד שיתמעטו הקווים וכך שישארו בודדים ידעו בדיוק את מי לתבוע לא כמו היום שאתה מרגיש שזה כמו לרוקן את הים עם כפית.
כנ"ל.לגבי המסמך שאתה כל הזמן מדגיש סה"כ מופיע שאם החברות ירגישו שזה שווה להם לעלות את המחיר להחזיר את הפסד דמי הקישוריות הם רשאיות אם הסכמנו שהגדולות לא מפסידות וכנראה שגם הקטנות לא איזה סיבה יש להם לעלות את מחיר החבילות יותר מהיום?
ברור אבל בוא ננתח מה הסיבה להתייקרות? סיבה ישירה דמי קישוריות שלא מכסות עלות חבילה, סיבה עקיפה קווי תוכן ששאבו המון דמי קישוריות מהחברות ללא כל הצדקה, מה עושים בכזה מקרה הפלסתר של החברות זה להוריד דקות לכולם פתרון הקבע של משרד התקשורת ביטול דמי הקישוריות.הנה אמרת בפה מלא: כאשר יש לחברה התייקרות היא מגלגלת אותה לצרכן.
אני עדיין מחכה לתגובה ענינית לזהאז אתה מסכים שבחברות הגדולות העלות תרד ואנחנו הצרכנים רק נרוויח זה כבר טוב .
החברות הקטנות אתה אומר שהיה להם בעיה עם דמי הקישוריות שנאלצו לתת לחברות הגדולות ולכן נתנו תגמול מפתה לחברות תוכן בשביל שיהא להם קיזוז אם כן גם טוב הם לא יאלצו לשלם הרבה לחברות הגדולות וגם לא יצטרכו לשלם לחברות התוכן הידד הרווח שישאר יהא לנו הצרכנים.
למעשה כל אגו ששולמה לחברות התוכן הגיעה מידי הצרכנים ולא לחינם העלות של חבילות הדקות עלתה ומספר הדקות ירדו.
יש לי גם הוכחה למה שאני אומר רמי לוי מציע חבילה עם כמות דקות מועטת לחברות אחרות וכמות גדולה לחברה שלו ברגע שאין דמי קישוריות זה יהא המחיר שנשלם.
טוב אני שומע שאתה נורא דואג לחברות הקטנות.הן צריכות לכסות את עלות פריסת האנטנות, את רווחי הקש"ג הן לא מעבירות כיום במלואו לקווי התוכן.
כשיתחילו לתבוע את אגד...
הציבור החרדי נמצא היום רחוק מאוד מהמערכת הזו.
כנ"ל.
הרי גם אתה אומר שהחברות הקטנות הם בעיקרון המפסידות העיקריות מדמי קישוריות כיום אם כן הם היו צריכים לצאת במחול הידד הולכים לצאת ממעגל העוני אלא מה יש להם הכנסה צדדית על חשבון הקישוריות של החברות הגדולות אז מצד שוק תיקני נטו של חברות סלולר הקישוריות אמורות להימחק והם רק ירוויחו גם החברות הגדולות כמו שאתה אומרעד היום - חברה עם נתח שוק גדול יותר נהנתה מכמות גדולה יותר של שיחות נכנסות, דבר שיצר עבורה הכנסה גבוהה יותר של קש"ג אל מול ההוצאה. חברות קטנות יותר שלהן מספר לקוחות קטן סבלו מעודף שיחות יוצאות (אל מחוץ מחוץ לרשת הלקוחות שלהן) דבר שגרם להן לתת תגמול מפתה לקווי תוכן שיתנו להן דקות נכנסות ו'יקזזו' את דמי הקש"ג שהן נדרשו לשלם. כעת החברות הקטנות מאבדות את האפיק הזה וסביר להניח שנראה העלאת מחירים.
אז יש עניין לעוות את כל השוק בשביל איזה הכנסה צדדית שאתה בכלל אומר שזה רק קיזוז הוצאות לחברות הקטנות ? הגיוני?זה עניין טכני, עד היום העלות של השיחה נגזרה (גם) מדמי הקש"ג שהחברה בה הינך לקוח משלמת לחברה אשר ברשת שלה הושלמה השיחה. כך, חברה א' משלמת לחברה ב' על שיחה שלקוח מחברה א' הוציא אל לקוח בחברה ב' מכיוון שחברה א' משתמשת למעשה באנטנות שפרסה חברה ב'.
עם ביטול דמי הקש"ג עלות השיחה היוצאת תרד בחלק מהחברות, לכאו' באלו שנתח השוק שלהן גדול יותר.
חברה שמפסיקה לקבל תשלום על השלמת שיחה ברשת שלה. זה עקיף?ברור אבל בוא ננתח מה הסיבה להתייקרות? סיבה ישירה דמי קישוריות שלא מכסות עלות חבילה, סיבה עקיפה קווי תוכן ששאבו המון דמי קישוריות מהחברות ללא כל הצדקה, מה עושים בכזה מקרה הפלסתר של החברות זה להוריד דקות לכולם פתרון הקבע של משרד התקשורת ביטול דמי הקישוריות.
קצת מרגיש לי זעקת הגוזק הנגזל הבו לנו דמי קישוריות שנוכל להמשיך להרוויח על חשבון הציבור.
אני עדיין מחכה לתגובה ענינית לזה
הן צריכות לכסות את עלות פריסת האנטנות, את רווחי הקש"ג הן לא מעבירות כיום במלואו לקווי התוכן.
החברות הקטנות הן אלו שמורידות מחירים בד"כ כדי למשוך לקוחות והן אלו שיוצרות את התחרות, עיין ערך גולן טלקום.טוב אני שומע שאתה נורא דואג לחברות הקטנות.
תוציא רגע את חברות התוכן מהמשוואה.חברה שמפסיקה לקבל תשלום על השלמת שיחה ברשת שלה. זה עקיף?
ואז מוכרים אותם לסלקום. עד כמה שידוע לי זה בעיקר חברה אחת קטנה עשתה הסכם עם חברות התוכן לך ידוע אחרת? אולי זה הסיבה שהחברות הקטנות בקשיים?החברות הקטנות הן אלו שמורידות מחירים בד"כ כדי למשוך לקוחות והן אלו שיוצרות את התחרות, עיין ערך גולן טלקום.
אשמח ליותר פרטיםמתייחס למקרה בו מספר בחברות במקביל צמצמו את כמות הדקות הכלולות בחבילה.
מהלך זה השפיע בזמנו על צרכנים רבים במגזר החרדי שילדיהם למדו דרך קווי הלמידה מרחוק.
שוק תחרותי?
ומפסיקה לשלם . זה תיקו.חברה שמפסיקה לקבל תשלום על השלמת שיחה ברשת שלה. זה עקיף?
הם הגבילו את החבילות ללא הגבלה לסך מסויים של דקות עקב כך שזה נהפך למשאבת כספים עבור חברות הקווים ואנשים פרטיים. לדוגמא אנשים פתחו קו והתקשרו מהטלפונים שלהם אל הקו השאירו טלפונים פתוחים כל הלילה ומאז החלו ההגבלות.אשמח ליותר פרטים
איזה חברות צמצמו יחד את מספר הדקות
באיזה שיעור?
לי לא הפחיתו את מספר הדקות על אף שכאמור אני לא עובר את 10% שימוש בחבילה
על איזו חברות אתה מדברעד היום - חברה עם נתח שוק גדול יותר נהנתה מכמות גדולה יותר של שיחות נכנסות, דבר שיצר עבורה הכנסה גבוהה יותר של קש"ג אל מול ההוצאה. חברות קטנות יותר שלהן מספר לקוחות קטן סבלו מעודף שיחות יוצאות (אל מחוץ מחוץ לרשת הלקוחות שלהן) דבר שגרם להן לתת תגמול מפתה לקווי תוכן שיתנו להן דקות נכנסות ו'יקזזו' את דמי הקש"ג שהן נדרשו לשלם. כעת החברות הקטנות מאבדות את האפיק הזה וסביר להניח שנראה העלאת מחירים.
לפי מה שידוע לי, כיום גם סלקום מתגמלת עבור דקות נכנסות בקווים הנייחים שלה (0732 אאל"ט).על איזו חברות אתה מדבר
החברה הקטנה היחידה שמתפרנסת מקש"ג זה 015
ויש לה רק קווים נייחים
אז מי הולך לשלם כאן יותר יקר?
גם אם זה נכון זה לא אומר כלום ברגע שאלו כללי המשחק כל אחד ירצה משאבות כסף אצלו במקום שיאלץ לשלם דמי קישוריות למפעילים אחרים חשבון פשוט עדיף לשלם 2 אגו לדקה לעיקבתא דמשיחא מאשר 5 אג לחברה אחרת.לפי מה שידוע לי, כיום גם סלקום מתגמלת עבור דקות נכנסות בקווים הנייחים שלה (0732 אאל"ט).
אני אישית קיבלתי הצעה כזו כשביררתי על פתיחת קו SIP (אל תתפוס אותי על ההגדרה המדוייקת).
סלקום זו לא חברה קטנה ורוב התעבורה (ימות המשיח)לא נמצאת אצלהםלפי מה שידוע לי, כיום גם סלקום מתגמלת עבור דקות נכנסות בקווים הנייחים שלה (0732 אאל"ט).
מעניין איך תסביר את הפיסקה הבאה (בטקסט המודגש) :גם אם זה נכון זה לא אומר כלום ברגע שאלו כללי המשחק כל אחד ירצה משאבות כסף אצלו במקום שיאלץ לשלם דמי קישוריות למפעילים אחרים חשבון פשוט עדיף לשלם 2 אגו לדקה לעיקבתא דמשיחא מאשר 5 אג לחברה אחרת.
אם הקש"ג מופסק, איזו עלות תהיה על השלמת שיחה ברשת אחרת?p and Bill") BaK – ("משטר קש"ג, שלמטרת שימוע זה, הוא משטר רגולטורי בו כל מפעיל בעל רשת נושא בעלויותיו ואין העברת תשלומים בין המפעילים – במשטר BaK במובנו זה הרגולטור משמר את חובת הקישוריות, ו קובע כי לא יועברו תשלומים בין המפעילים . כל מפעיל בעל רשת יכול, לפי בחירתו, להחזיר את עלות ההשלמה של השיחה ברשת אחרת, ככל שישנה עלות כזו, באמצעות חיוב מנוייו בכל דרך תמחור שהוא מוצא לנכון ומותרת לו לפי רישיונו.
אם החברה חושבת שהיא נפגעת היא ראשית לעלות את מחירי החבילות או מה שהיא רוצה המשרד מגדיר את כללי התחרות מחדש זה הכל. לא תחרות על משאבות כסף אלא שרות מול מחיר חבילה ללקוח.מעניין איך תסביר את הפיסקה הבאה (בטקסט המודגש) :
אם הקש"ג מופסק, איזו עלות תהיה על השלמת שיחה ברשת אחרת?
יש עלות של שרתים+אנטנות+עובדים בשביל לתפעל קואם הקש"ג מופסק, איזו עלות תהיה על השלמת שיחה ברשת אחרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: