דרוש מידע בנושא הקווים IVR בקרוב (הלווי שלאא) סגירת הקווים - או תשלום גבוע למנהל הקו או למשתמשים

מצב
הנושא נעול.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
כפי שכתבו למעלה, זו תהיה עלות זניחה, או שאנשי הציבור יפעלו שינתן שירות ממשלתי כמתבקש
כבר היום יש לקווים עלית קו לבירור זמני אוטובוסים (אמנם לא מאד נוח)
מסתמא שחברות התחבורה תחזקנה קווים כאלו או שנשלם

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
המחיר שגוגל משלמים, עד כמה שידוע לי, הוא זעום,
ואגב בארה"ב אין גוף כזה למרות שהמודל הזה כבר קיים שם
אף אחד לא יקים קו חדש בשוק שאנשים לא רגילים להקשיב לקווים על בסיס הלקוחות אולי יגיעו
אבל למי שיש כבר קיים וקהל מאזינים קבוע, הוא יחפש כל מודל אפשרי להכניס כסף
מאמין שימות המשיח ינהלו את הפרסומות, ויגבו כסף ממנהלי הקווים פר דקה/ערוץ
ומי שרוצה שיטמיע פרסומות למי מה שהוא רואה שמתאים לו (אולי אפילו קהל יעד).

אתהלך

משתמש צעיר
מאמין שימות המשיח ינהלו את הפרסומות, ויגבו כסף ממנהלי הקווים פר דקה/ערוץ
ומי שרוצה שיטמיע פרסומות למי מה שהוא רואה שמתאים לו (אולי אפילו קהל יעד).
כנראה שעדיין המהלך הזה לא כ"כ משתלם, כי אם כך החברה הנ''ל היתה עושה כך מזמן, וגם לא היתה נלחמת כ''כ עכשיו

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
כנראה שעדיין המהלך הזה לא כ"כ משתלם, כי אם כך החברה הנ''ל היתה עושה כך מזמן, וגם לא היתה נלחמת כ''כ עכשיו
זה פחות כסף מאשר הדקות
היה קו נעייס שניסה לשים פרסומות והפסיק כי זה הוריד לו דקות האזנה
והדקות שוות יותר מהפרסומות.
אני מאמין שזה בעיקר כי מי שמאזין לנעייס זה אנשים שיש להם זמן מיותר, אבל לא הרבה כסף מיותר

אני וביתי

משתמש מקצוען
החברות רק יפסידו, מכיוון שהם יאבדו לחלוטין את את מקור ההכנסה שאיפשר להם עד היום לכסות את עלות פריסת האנטנות.

להיפך, עלות הצינתוקים תתבטל לגמרי ואנחנו נקבל שיחות ארוכות במקום צינתוק של שניות בודדות.
במקרים של קווי תועבה הדבר חמור יותר - מכיוון שלוועדה אין כיום דרך לחסום שיחות נכנסות.
אני מנסה להבין לא מצליח אולי תעזור לי?
א. למה החברות יפסידו מקור הכנסה? זה הכנסה בדיוק כמו שזה הוצאה כמו שחברת גלקום מעבירה לחברת רוטנר סך 10 מליון בעבור דמי קישוריות כך גם להיפך אני ממשיך לשלם עבור השירות שלי 25 שקל לחבילת דקות כל השאלה רק מה קורה בחברות הקטנות.
עד כמה שידוע לי בסבב הקודם שנחתכו דמי הקישוריות (אם זכור לי נכון אז פרצו לחיינו החבילות ללא הגבלה ) חברות התוכן חיפשו מי יתן להם הכי הרבה כסף לדקת שיחה נכנסת וכמובן מצאו איזה חברה קטנה ולא מוכרת מי שזוכר מרבית הצינתוקים התקבלו ממספרים עם קידומת לא מוכרת כ"כ עד אז.
ב. אם הברות רק יאבדו מקור הכנסה מה פתאום שהשיחות יעלו יותר זול עד שיוכלו להתקשר מליוני דקות שיחה בחודש מי הגביר שיממן את זה? גם צרכן פרטי יקבל חבילה ללא הגבלה אבל באמת?
ג.מה האיטרנס של מישהו להשמיע באוזני דקות ארוכות מה הוא ירוויח? לחטוף תביעה על ספאם?

בנימיני

משתמש מקצוען
האירוע כאן הוא די פשוט
בעלי ההון, קרי חברות (ליתר דיוק - חברת) המפעילות את הקוים ובעלי הקוים המתפרנסים מכך מנהלים קמפיין ממומן ומשומן כדי שמודל הרוח שלהם לא ייפגע
האזרח הקטן שנקעה נפשו מהמטרד שש ושמח מסגירת הבאסטה

בעלי הון ממשיכים לטפטף לנו שאסון ממשמש ובא על ציבור שומרי התורה וכמובן אי אפשר לשכוח שבחורים יעברו לגלוש באינטרנט כדי לצפות בערוץ 12 במקום להקשיב לו במספר הוירטואלי שהוקצה במיוחד לו.

אז לתשומת ליבכם, אולי אנשים אוהבים חלק מהשירותים של הקווים
אבל מטומטמים הם לא

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אני מנסה להבין לא מצליח אולי תעזור לי?
בשמחה!
א. למה החברות יפסידו מקור הכנסה? זה הכנסה בדיוק כמו שזה הוצאה כמו שחברת גלקום מעבירה לחברת רוטנר סך 10 מליון בעבור דמי קישוריות כך גם להיפך אני ממשיך לשלם עבור השירות שלי 25 שקל לחבילת דקות כל השאלה רק מה קורה בחברות הקטנות.
עד היום - חברה עם נתח שוק גדול יותר נהנתה מכמות גדולה יותר של שיחות נכנסות, דבר שיצר עבורה הכנסה גבוהה יותר של קש"ג אל מול ההוצאה. חברות קטנות יותר שלהן מספר לקוחות קטן סבלו מעודף שיחות יוצאות (אל מחוץ מחוץ לרשת הלקוחות שלהן) דבר שגרם להן לתת תגמול מפתה לקווי תוכן שיתנו להן דקות נכנסות ו'יקזזו' את דמי הקש"ג שהן נדרשו לשלם. כעת החברות הקטנות מאבדות את האפיק הזה וסביר להניח שנראה העלאת מחירים.

ב. אם הברות רק יאבדו מקור הכנסה מה פתאום שהשיחות יעלו יותר זול עד שיוכלו להתקשר מליוני דקות שיחה בחודש מי הגביר שיממן את זה? גם צרכן פרטי יקבל חבילה ללא הגבלה אבל באמת?
זה עניין טכני, עד היום העלות של השיחה נגזרה (גם) מדמי הקש"ג שהחברה בה הינך לקוח משלמת לחברה אשר ברשת שלה הושלמה השיחה. כך, חברה א' משלמת לחברה ב' על שיחה שלקוח מחברה א' הוציא אל לקוח בחברה ב' מכיוון שחברה א' משתמשת למעשה באנטנות שפרסה חברה ב'.
עם ביטול דמי הקש"ג עלות השיחה היוצאת תרד בחלק מהחברות, לכאו' באלו שנתח השוק שלהן גדול יותר.

ג.מה האיטרנס של מישהו להשמיע באוזני דקות ארוכות מה הוא ירוויח? לחטוף תביעה על ספאם?
הוא מרוויח חשיפה לפרסומות.
כמה קופות-צדקה נקנסו בשנה האחרונה על ספאם?

בנימיני

משתמש מקצוען
בחשבון פשוט - קווים משפחתיים ידרשו מהיום לשלם על הקו שלהם (איזה רווחים היו להם עד היום?).
קווים תורניים - לוועדה יהיה קושי לחסום באופן גורף קווים תורניים שנמצאים בחברה שלא מוצאת חן בעיניהם, זאת לאור העובדה שיקום קול זעקה על חסימת קווים שאנשים יראי שמים שילמו עליו במיטב כספם.

להזכירך, מדובר באנשים שניסו להגיע להידברות למרות המלחמה שהוכרזה עליהם ואף פתחו (בתיאום עם הוועדה) מסלול נפרד לקווים שא"א להפנות מהם שיחה אל יתר הקווים שלא מוגדים ככשרים ע"י הוועדה. למרבה הצער הוועדה בחרה שלא לעמוד בהסכמים וממשיכה לרדוף אותם עד עצם היום הזה.

החברות רק יפסידו, מכיוון שהם יאבדו לחלוטין את את מקור ההכנסה שאיפשר להם עד היום לכסות את עלות פריסת האנטנות.

להיפך, עלות הצינתוקים תתבטל לגמרי ואנחנו נקבל שיחות ארוכות במקום צינתוק של שניות בודדות.
במקרים של קווי תועבה הדבר חמור יותר - מכיוון שלוועדה אין כיום דרך לחסום שיחות נכנסות.
זה ממש מדהים שאף אחד לא עלה על זה עד עכשיו
ממש בטעות חשבו שזה רעיון טוב...

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai

בנימיני

משתמש מקצוען
בשמחה!

עד היום - חברה עם נתח שוק גדול יותר נהנתה מכמות גדולה יותר של שיחות נכנסות, דבר שיצר עבורה הכנסה גבוהה יותר של קש"ג אל מול ההוצאה. חברות קטנות יותר שלהן מספר לקוחות קטן סבלו מעודף שיחות יוצאות (אל מחוץ מחוץ לרשת הלקוחות שלהן) דבר שגרם להן לתת תגמול מפתה לקווי תוכן שיתנו להן דקות נכנסות ו'יקזזו' את דמי הקש"ג שהן נדרשו לשלם. כעת החברות הקטנות מאבדות את האפיק הזה וסביר להניח שנראה העלאת מחירים.

זה עניין טכני, עד היום העלות של השיחה נגזרה (גם) מדמי הקש"ג שהחברה בה הינך לקוח משלמת לחברה אשר ברשת שלה הושלמה השיחה. כך, חברה א' משלמת לחברה ב' על שיחה שלקוח מחברה א' הוציא אל לקוח בחברה ב' מכיוון שחברה א' משתמשת למעשה באנטנות שפרסה חברה ב'.
עם ביטול דמי הקש"ג עלות השיחה היוצאת תרד בחלק מהחברות, לכאו' באלו שנתח השוק שלהן גדול יותר.

אנחנו חיים במודל שוק קפיטלסטי
עצוב מאד שהחברות הקטנות 'יאלצו' להעלות מחירים.
אנחנו 'נאלץ' לעבור לחברות שיציעו לנו את המחיר הזול ביותר
תחרות תמיד תהיה בשוק. אין כאן אסון גדול

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אנחנו חיים במודל שוק קפיטלסטי
עצוב מאד שהחברות הקטנות 'יאלצו' להעלות מחירים.
אנחנו 'נאלץ' לעבור לחברות שיציעו לנו את המחיר הזול ביותר
תחרות תמיד תהיה בשוק
מציע לך לקרוא את המסמך שהביא @אברהם קורניק
1641065347710-png.1034752

כפי שכבר כתבתי, אוכל להגיב רק לעובדות ולא לדעות.

בנימיני

משתמש מקצוען
מציע לך לקרוא את המסמך שהביא @אברהם קורניק
1641065347710-png.1034752

כפי שכבר כתבתי, אוכל להגיב רק לעובדות ולא לדעות.
הגבתי על דברים שכתבת לפיהם חברות קטנות יעלו מחירים וחברות גדולות יורידו מחירים.
אין לי כח וזמן לקרוא מסמכים בעלי ניסוחים ארוכים, מפותלים ומייגעים.
בכל מקרה ככל וחברות יבחרו להעלות את מחיר החבילה יהיו חברות אחרות שיתחרו על נתח השוק ויציעו חבילות זולות יותר
כך היה וכך יהיה
אני מוכן להיות כאן בעוד שנה כדי להודות בטעות אם אצטרך

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
הגבתי על דברים שכתבת לפיהם חברות קטנות יעלו מחירים וחברות גדולות יורידו מחירים.
אין לי כח וזמן לקרוא מסמכים בעלי ניסוחים ארוכים, מפותלים ומייגעים.
בכל מקרה ככל וחברות להעלות את מחיר החבילה יהיו חברות אחרות שיתחרו על נתח השוק ויציעו חבילות זולות יותר
כך היה וכך יהיה
הבאתי לך גם צילום מסך של 5 שורות. ארוך מדי?

בנימיני

משתמש מקצוען
הבאתי לך גם צילום מסך של 5 שורות. ארוך מדי?
קראתי והתייחסתי
בכל מקרה ככל וחברות יבחרו להעלות את מחיר החבילה יהיו חברות אחרות שיתחרו על נתח השוק ויציעו חבילות זולות יותר
כך היה וכך יהיה
אני יחדד: הטענה לפיה חברות בוודאות יעלו מחירים, למרות שהיא מסתמכת על המסמך המדובר לפיו לחברות יותר לגבות יותר כסף, הינה דעה ולא עובדה.
כלומר לדעתך זה יגרום לעליית מחירים
לדעתי התחרות וכוחות השוק יעשו את שלהם

נערך לאחרונה ב:

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
עיין ערך כמות הדקות הכלולות בתוכנית החודשית. זה שווה ערך להעלאת מחיר. איה הקפיטליזם?

בנימיני

משתמש מקצוען
עיין ערך כמות הדקות הכלולות בתוכנית החודשית. זה שווה ערך להעלאת מחיר. איה הקפיטליזם?
מדובר בכמות דקות שאדם מן היישוב לא אמור להגיע אליהם
המספרים האלה רלוונטיים רק למאזיני קווי הנייעס

אני ואשתי ביחד לא עוברים את ה 1500 דקות בחודש. שנינו אנשים עובדים ומנהלים חיי חברה סטנדרטיים ותקינים

להלן הנתונים המדוייקים בבדיקה של שנה אחורה
מתוך חבילה של 5000 דקות, אני משתמש בממוצע ב9% אשתי בכ20%

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
מדובר בכמות דקות שאדם מן היישוב לא אמור להגיע אליהם
המספרים האלה רלוונטיים רק למאזיני קווי הנייעס

אני ואשתי ביחד לא עוברים את ה 1500 דקות בחודש. שנינו אנשים עובדים ומנהלים חיי חברה סטנדרטיים ותקינים

להלן הנתונים המדוייקים בבדיקה של שנה אחורה
מתוך חבילה של 5000 דקות, אני משתמש בממוצע ב9% אשתי בכ20%
מתייחס למקרה בו מספר בחברות במקביל צמצמו את כמות הדקות הכלולות בחבילה.
מהלך זה השפיע בזמנו על צרכנים רבים במגזר החרדי שילדיהם למדו דרך קווי הלמידה מרחוק.
שוק תחרותי?

אני וביתי

משתמש מקצוען
בשמחה!

אז אתה מסכים שבחברות הגדולות העלות תרד ואנחנו הצרכנים רק נרוויח זה כבר טוב .
החברות הקטנות אתה אומר שהיה להם בעיה עם דמי הקישוריות שנאלצו לתת לחברות הגדולות ולכן נתנו תגמול מפתה לחברות תוכן בשביל שיהא להם קיזוז אם כן גם טוב הם לא יאלצו לשלם הרבה לחברות הגדולות וגם לא יצטרכו לשלם לחברות התוכן הידד הרווח שישאר יהא לנו הצרכנים.
למעשה כל אגו ששולמה לחברות התוכן הגיעה מידי הצרכנים ולא לחינם העלות של חבילות הדקות עלתה ומספר הדקות ירדו.
יש לי גם הוכחה למה שאני אומר רמי לוי מציע חבילה עם כמות דקות מועטת לחברות אחרות וכמות גדולה לחברה שלו ברגע שאין דמי קישוריות זה יהא המחיר שנשלם.
לגבי פרסומות הסיבה לדעתי המרכזית שאין תביעות זה נושא הלכתי ופנים חרדי אם האיום הוא שקווי תועבה יתקשרו אני משער שזה יחשב למצווה לתבוע אותם וכולם ירוצו לבית משפט.
מי שעלול להפסיד הם קווי התוכן שגם אם ימצאו לעצמם אפיק הכנסה כזה או אחר לקו שלהם הם עלולים להצטרף לגל התביעות על ספאם. מה עוד שיתמעטו הקווים וכך שישארו בודדים ידעו בדיוק את מי לתבוע לא כמו היום שאתה מרגיש שזה כמו לרוקן את הים עם כפית.
לגבי המסמך שאתה כל הזמן מדגיש סה"כ מופיע שאם החברות ירגישו שזה שווה להם לעלות את המחיר להחזיר את הפסד דמי הקישוריות הם רשאיות אם הסכמנו שהגדולות לא מפסידות וכנראה שגם הקטנות לא איזה סיבה יש להם לעלות את מחיר החבילות יותר מהיום?
טוב אז המפסידים היחידים אלו קווי התוכן הרבה יותר זול יהא לשלם להם את 2 אגו לדקת שיחה לכמה עשרות דקות עד מאות בשנה מאשר שזה יבוא בעקיפין ויעלה את כל מחירי הסלולר.

אלעזר 1

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
UX UI
D I G I T A L
יוצרי ai
אז אתה מסכים שבחברות הגדולות העלות תרד ואנחנו הצרכנים רק נרוויח זה כבר טוב .
החברות הקטנות אתה אומר שהיה להם בעיה עם דמי הקישוריות שנאלצו לתת לחברות הגדולות ולכן נתנו תגמול מפתה לחברות תוכן בשביל שיהא להם קיזוז אם כן גם טוב הם לא יאלצו לשלם הרבה לחברות הגדולות וגם לא יצטרכו לשלם לחברות התוכן הידד הרווח שישאר יהא לנו הצרכנים.
למעשה כל אגו ששולמה לחברות התוכן הגיעה מידי הצרכנים ולא לחינם העלות של חבילות הדקות עלתה ומספר הדקות ירדו.
יש לי גם הוכחה למה שאני אומר רמי לוי מציע חבילה עם כמות דקות מועטת לחברות אחרות וכמות גדולה לחברה שלו ברגע שאין דמי קישוריות זה יהא המחיר שנשלם.
לגבי פרסומות הסיבה לדעתי המרכזית שאין תביעות זה נושא הלכתי ופנים חרדי אם האיום הוא שקווי תועבה יתקשרו אני משער שזה יחשב למצווה לתבוע אותם וכולם ירוצו לבית משפט.
מי שעלול להפסיד הם קווי התוכן שגם אם ימצאו לעצמם אפיק הכנסה כזה או אחר לקו שלהם הם עלולים להצטרף לגל התביעות על ספאם. מה עוד שיתמעטו הקווים וכך שישארו בודדים ידעו בדיוק את מי לתבוע לא כמו היום שאתה מרגיש שזה כמו לרוקן את הים עם כפית.
לגבי המסמך שאתה כל הזמן מדגיש סה"כ מופיע שאם החברות ירגישו שזה שווה להם לעלות את המחיר להחזיר את הפסד דמי הקישוריות הם רשאיות אם הסכמנו שהגדולות לא מפסידות וכנראה שגם הקטנות לא איזה סיבה יש להם לעלות את מחיר החבילות יותר מהיום?
טוב אז המפסידים היחידים אלו קווי התוכן הרבה יותר זול יהא לשלם להם את 2 אגו לדקת שיחה לכמה עשרות דקות עד מאות בשנה מאשר שזה יבוא בעקיפין ויעלה את כל מחירי הסלולר.
הנחת הנחות ויש לך שאלות?

אני וביתי

משתמש מקצוען
הצחקתני זה קרה בדיוק בגלל דמי הקישוריות שנאלצו לשלם. 1000 דקות לחברה אחרת עולה 50 שקל יותר מעלות חבילה בדיוק לכן החברות הגבילו את הדקות.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה