השאלה היא האם זה וודאי?ברור שאינפלציה תשפיע.
מניות זה כמו כל מוצר אחר, אם מחיר הכסף יורד, אז זה אומר שצריך יותר כסף בשביל לקנות את אותה מניה.
לא ממש הבנתי את שאלתך.השאלה היא האם זה וודאי?
למשל הריבית כמעט וודאי עולה כשיש אינפלציה נכון?
האם זה שווה גם לגבי שוק המניות או שיכול להיות מצב של אינפלציה ושוק שממשיך לעלות?
יש כמה סיבות לאינפלציההשאלה היא האם זה וודאי?
לא. כעת אין תחזית ארוכת טווח של אינפלציה. ולכן ככל הנראה הריבית לא תעלה.למשל הריבית כמעט וודאי עולה כשיש אינפלציה נכון?
באופן כללי, דברים כאלו, או שאתה מבין בתחום (במקרה של טסלה, רכב חשמלי ואוטונומי) מאוד מאוד מאוד, ובדגש על המאוד הנוסף על כל מה שאתה מביןהאם את ממליצה להשקיע במניה של טסלה .
זה נראה שזה מניה מבטיחה!
אני מבינה שלכם אין שום מושג בנושא.אפשרות אחרונה זה להיות מהמר ממש ולשים את כל הכסף על הימור שאין לך ולאף אחד אחר כאן מושג בו.
יתכן ששמת לב, שבמשפט הראשון העליתי את האפשרות שהוא מבין בטסלה.אני מבינה שלכם אין שום מושג בנושא.
אבל מנין אתם יודעים כמה מושג יש לאחרים בנושא?
אבל זה נראה שהרכב הזה הולך לכבוש את העולם ותוך כמה שנים כולם יעברו לזה ,אז בדרך הטבע זה רק אמור לעלות .באופן כללי, דברים כאלו, או שאתה מבין בתחום (במקרה של טסלה, רכב חשמלי ואוטונומי) מאוד מאוד מאוד, ובדגש על המאוד הנוסף על כל מה שאתה מבין
או שאתה לא משקיע
או שאתה מהמר על אחוז אחד מכלל ההשקעות שלך בשביל הריגוש, אם הפסדת לא נורא ואם זה עלה פי עשר או עשרים אז נחמד
אפשרות אחרונה זה להיות מהמר ממש ולשים את כל הכסף על הימור שאינך יודע עליו דבר, ולדעתי רוב מוחלט של התגובות שתקבל כאן לא תייצגנה ידיעה אמיתי וחקירה של הענין. (כמובן, שבכל מקרה מי שרוצה להשקיע יצטרך להסביר מדוע השוק עדיין לא מתמחר את העליות הצפויות) נערך לאור הערתה של מקצועי בלבד
יש קזינו בלאס וגאס
לדעת כל הכלכלנים שאני בקשר איתם, מחיר המניה שלה כרגע זה פשוט בועה מטורפת.אבל זה נראה שהרכב הזה הולך לכבוש את העולם ותוך כמה שנים כולם יעברו לזה ,אז בדרך הטבע זה רק אמור לעלות .
האם אני צודקת?
יש עוד חברות שמייצרות רכבים חשמליים, לא רק הם.אבל זה נראה שהרכב הזה הולך לכבוש את העולם ותוך כמה שנים כולם יעברו לזה ,אז בדרך הטבע זה רק אמור לעלות .
האם אני צודקת?
ייתכן, אבל זה לא משהו שרק את משערת, אלא ככל הנראה כולם.אבל זה נראה שהרכב הזה הולך לכבוש את העולם ותוך כמה שנים כולם יעברו לזה ,אז בדרך הטבע זה רק אמור לעלות .
האם אני צודקת?
נניחאבל זה נראה שהרכב הזה הולך לכבוש את העולם ותוך כמה שנים כולם יעברו לזה ,אז בדרך הטבע זה רק אמור לעלות .
האם אני צודקת?
*מכפיל רווח = מספר השנים שיקח לשווי החברה להכפיל את עצמו על ידי הרווחים, לדוגמה, דירה שנקנית במיליון ש''ח, והשכירות עליה היא 20,000 ש''ח לשנה, מכפיל הרווח שלה הוא 50. בעוד חמישים שנה יצטבר לך סכום של מיליון ש''ח (צריך כמובן לשערך ריבית דריבית, אבל השתדלתי לפשט את הדוגמה)
בודאי שיש בעיה א' אם תיפול איך תחזיר את ההלוואה אם תיפול מיתרות זה רק כאב לב אבל לא יהיה בנקים שרודפים אחריך וכן צריך לחשוב על זה כבר בשלב של ההשקעה ב' הריביות של הבנקים על ההלוואה יקחו ממך כמעט את כל הרווח עד שלא יהיה שווה כבר את הסיכוןהאם יש בעיניכם בעייתיות בלקיחת הלוואה קטנה ולהשקיע אותה ע"מ להתחיל לחוש את השוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: