גם לקבלנים צריך לשלם תיווךהאם יש לקנות ישר מהקבלנים ולא מאנשים פרטיים
(זה גם חוסך תיווך כי קונים מהמשווק של הפרויקט, וגם יותר זול חוסך את הרווח של האיש הפרטי)
כי לא הם עצמם מתעסקים עם המכירות
גם לקבלנים צריך לשלם תיווךהאם יש לקנות ישר מהקבלנים ולא מאנשים פרטיים
(זה גם חוסך תיווך כי קונים מהמשווק של הפרויקט, וגם יותר זול חוסך את הרווח של האיש הפרטי)
בד3 וד'4 יש עדיין מקבלניםהאם יש לקנות ישר מהקבלנים ולא מאנשים פרטיים
בד"כ לא(זה גם חוסך תיווך כי קונים מהמשווק של הפרויקט, וגם יותר זול חוסך את הרווח של האיש הפרטי)
ווא הבאתי לי עכשיו הרבה עבודה קריאההנה כמה אשכולות מעניינים לגבי בית שמש בעיקר ד' וה'
שימו לב לתאריך של כתיבת הודעהווא הבאתי לי עכשיו הרבה עבודה קריאה
אבל תודה על הסדר והריכוז
מנסיעה אקראית שם ברחובות מדי פעם זה נראה אפילו יותר מ50%פה ושם אין חסידים!
רמה ד' היא לפחות 50% חסידים
אכן רואים את כל גווני הציבור. אבל רוב מוחלט ממי שרואים הם חסידים וצ'אלמרים, ואני לא מדבר רק על ד1, אלא גם על ד2, ובעיקר על ד3.יש הרבה צ'אלמרים בשכירות וכן במחיר למשתכן, בד'1 היו פרויקטים שלמים שכולם מחיר למשתכן.
אין לזה קשר לשאר השכונה שבערך חצי מרמה ד' עדיין לא מאוכלסת (כולל ד'5). גם באזורים המאוכלסים הרבה עדיין לא נכנסו לדירות ומשכירים עד שהשכונה תתפתח יותר.
בנסיעה אקראית שלי רואים את כל גווני הציבור מליטאים וחסידים ועד תימנים.
ברוראכן רואים את כל גווני הציבור. אבל רוב מוחלט ממי שרואים הם חסידים וצ'אלמרים, ואני לא מדבר רק על ד1, אלא גם על ד2, ובעיקר על ד3.
(בד4 עדיין הרוב לא מאוכלס, ושמעתי שיש שם יותר ליטאיים משאר השכונות)
יש עדיין גם הרבה ליטאים שנשארו במרכז, אבל נראה שהם מעדיפים את ירושלים ובני ברק על פני בית שמש.ברור
הציבור הליטאי בשנים האחרונות יותר ויותר עוזב את המרכז
והולך יותר לגור בפריפריה כדוגמת חריש ועפולה
אפילו למחיר למשתכן בעכו (בצפון ממש וחילוני) הייתה הרשמה ענקית של הציבור הליטאי
הרבה מאוד ליטאים קנו ברמה ד' אבל רובם בשוק חופשי,יש עדיין גם הרבה ליטאים שנשארו במרכז, אבל נראה שהם מעדיפים את ירושלים ובני ברק על פני בית שמש.
הליטאים שבחרו לגור בבית שמש הם בדר"כ בעלי זיקה למקום, דהיינו שיש להם משפחה כאן. זו"צים שאין להם הורים או משפחה כאן לא כ"כ באים.
אני באמת כמעט לא מכיר ליטאים שזכו במחיר למשתכן ברמה ד' וברמה ה'.לעומת זאת במחיר למשתכן כמעט ואין ליטאים,
כמעט 80% חסידיםפה ושם אין חסידים!
רמה ד' היא לפחות 50% חסידים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: