דווקא בינתיים היא שומרת דברים בבטן. לא בסוד, אבל הרבה רגשות ומחשבות שלה היא נוטה לעבד לבד. אני לא רואה סתירה בין מרד ופריצת גבולות לבין פשטות של מחשבה, בטחון בדרכה ראי שחור לבן ושטחיות. גם השטח את רואה את זה בחיים.הכל נכון, אבל עדין הויכוח על התאריך לחתונה שדבורה העלתה טיעונים הכי פשוטים שיש ולא מתוחכמים מדי - מה גם את זה היא לא ידעה לחשוב לבד והיתה צריכה ששלוימי יתדרך אותה קודם ??
נשגב מבינתי.
איך הגיוני שבחורה שבטח חוותה פה ושם ויכוחים לא מעטים מול ההורים / וגם לאהלה אחותה לא נשמעת אחת שיודעת לשמור מדי הרבה על המחשבות שלה בבטן... פתאום מאבדת כל שיקול דעת וטיפונת חשיבה עצמאית .... [ גם בנושא ה״דברים״ ששלוימי עזר לה ללבן - מה זה פעם ראישונה שהיא חוותה ביקורת מצד החברה או המשפחה ???]
ברור.דווקא בינתיים היא שומרת דברים בבטן. לא בסוד, אבל הרבה רגשות ומחשבות שלה היא נוטה לעבד לבד. אני לא רואה סתירה בין מרד ופריצת גבולות לבין פשטות של מחשבה, בטחון בדרכה ראי שחור לבן ושטחיות. גם השטח את רואה את זה בחיים.
ואם אין לו הפרעה, ונניח, נגיד שהוא כן בן אדם טוב, שאוהב את התמימות שלה כי זה נראה לו קסום וטהור,ומוזר שהוא מעונין בה עם התמימות שלה מול האסטרטג שהוא
יש מצב שזו הנקמה שהאיראנים הבטיחו...אני דורשת צדק!!!!!
לא היה לנו פרק מ- יום חמישי בשעה 10:41!
ועכשיו כבר יום ראשון- 22:24!!!
חישוב מהיר מראה שיותר מ72 שעות שאין אות חיים מדבורה!!!
תרגיעי!!אני דורשת צדק!!!!!
לא היה לנו פרק מ- יום חמישי בשעה 10:41!
ועכשיו כבר יום ראשון- 22:24!!!
חישוב מהיר מראה שיותר מ72 שעות שאין אות חיים מדבורה!!!
כמה זמן אפשר לדברתרגיעי!!
היא מדברת עם שלוימי...
עם שלומי?כמה זמן אפשר לדבר
יש גבול לכל תעלולעם שלומי?
כמה שיותר!
כל כך צפויאולי הם התחתנו בינתיים
בקיצור, את לא מלחיצה.אבל ברחמים אל תשאירי אותנו במתח ליותר מידיייי זמן
רק קצתבקיצור, את לא מלחיצה.
דבורה?? בשעת הימים??אולי עסוקה בקניות לחתונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: