נראה לך שאצלי בבית מסותבבים מלאכים?הילדים שלך מלאכים.
שלי, כפי שכבר היטבתי לבאר, שדוניות משחת. כלומר בנות אדם.
י.
וברצינות קצת
בכל בית יש דברים שאפשר להגדיר, זה לא עושים!!
אין לך דברים שאת עומדת עליהם בתוקף?
נראה לך שאצלי בבית מסותבבים מלאכים?הילדים שלך מלאכים.
שלי, כפי שכבר היטבתי לבאר, שדוניות משחת. כלומר בנות אדם.
י.
מותר גם לאמא להגיד "ילדים, עכשיו ערב פסח, אז אנחנו מהדקים קצת את החגורה ושומרים יותר על סדר וניקיון"נראה לך שאצלי בבית מסותבבים מלאכים?
וברצינות קצת
בכל בית יש דברים שאפשר להגדיר, זה לא עושים!!
אין לך דברים שאת עומדת עליהם בתוקף?
אני כבר לא יכולה לבדוק מי הגיבה ומה הגיבוהבלאגניסטים הכרוניים עוד לא הגיבו באשכול הזה, לא נעים...
שואבת השראה מהמתוקתקות
זה סותר למה שאני אומרת?מותר גם לאמא להגיד "ילדים, עכשיו ערב פסח, אז אנחנו מהדקים קצת את החגורה ושומרים יותר על סדר וניקיון"
באווירה נעימה וחיובית - ובלי לחץ מיותר.
זה מחדדזה סותר למה שאני אומרת?
אני לא באה כאן להגיד, שאצלי הילדים מלאכים באמת כמו שכתבת מקודםאמא אמרה ואמרה ואמרה עד כי ניחר גרונה.
הבת ענתה בתמימות: אבל ניערתי את החולות. יש מצב שצדקה, כי חול זה דבר ערמומי, חמקמק, אי אפשר לגמור איתו. לכן, אגב, ני ממש שונאת ללכת לים. הספיחין האלו - אי אפשר להיפטר מהם.
אחד הטיפים הטובים באשכול הזה! מסוג הדברים שאת דופקת לעצמך על המצח ואומרת: איך לא חשבתי על קודם??אבל שדרגה את התחום לאומנות של ממש
לדוג היא הצמידה לורד מחיק לארון במטבח(מבפנים) הפרומיקה היא כמו לוח מחיק וכל דבר שנגמר כותבים מיד ככה שיש לה רשימות מדויקות ומסודרות ולא נתקעים כמעט עם קניות דחופות.
.
לא ברור לי איך בדיוק נתלים פה הנעליים??המתקן נפתח איפה שיש בליטות
היה לנו קודם דף מודבק על דלת הארוןאחד הטיפים הטובים באשכול הזה! מסוג הדברים שאת דופקת לעצמך על המצח ואומרת: איך לא חשבתי על קודם??
הרבה יותר אסטטי מהרשימה המכוערת שתלויה לי על המקרר!
כמה שאת צודקת!!!
ילדים ניתנו לאנשים לא למלאכים...
ילדים ניתנו לאנשים שלפעמים עושים טעויות
נכון.ועל הדרך הזו, הורים צריכים לעשות ולהשקיע הכי שהם יכולים ואחרי העשיה- לזכור שהם רצו את הכי טוב ושאין מקום ליסורי מצפון.
ראיתי פה פעם בפרוג, [וכאן המקום להודות לבעלת הדברים...] אמרה שמאד אהבתי-
כתוב "כי אבי ואמי עזבוני וה' יאספני"- לא מדובר על יתומים, אלא שהקב"ה ברא את עולמו בדרך שלכל ילד יש מקומות בהם הוא בבחינת "אבי ואמי עזבוני"- מקומות ששם אבא ואמא לא נתנו/עשו את הנכון בעבורו ואת מה שהוא היה צריך ושם זה בבחינת ו"ה' יאספני"- הרבש"ע משלים את מה שצריך...
נכון.
אבל צזה מצד הילד.
אנחנו צריכות להזהר לא לתת לעצמנו הצדקה למעשים שלא בסדר לעשות.
ועל הדרך הזו, הורים צריכים לעשות ולהשקיע הכי שהם יכולים
אין קופסא כזו ע-נ-ק-י-ת!!!!מה אתן אומרות על הרעיון לעשות קופסה אחת ענקית לכל המשחקים יחד.
כלומר, כל המשחקים שהם מוציאים כל יום פליימוביל + קפלה + לגו וכד'.
אם הם אוהבים לבנות את כל העולם בבת אחת אז שישאר מרוכז ולא כל היום יצטרכו למיין.
יש לכתר קופסא על גלגלים.אין קופסא כזו ע-נ-ק-י-ת!!!!
ויש לך בבית מקום לקופסא ענקית כזו?יש לכתר קופסא על גלגלים.
באותו מקום שהקופסאות הקטנות נמצאות, כלומר, במקומן.ויש לך בבית מקום לקופסא ענקית כזו?
אצלי אין מקום אחד גדולבאותו מקום שהקופסאות הקטנות נמצאות, כלומר, במקומן.
לא ניסיתי, אבל אני חושבת שזה רעיון שאולי שווה לנסות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: