אני השתמשתי אפילו פעם אחת בקטנים כי זה מה שהיה ליאיך עושים את זה שיצא רך ממש?
אין לי סיר לחץ,
וסודה לשתיה לא עושה טעם לוואי?
ניקוי הלכלוך.
למה צריך לנקות את הקצף?להוציא את הקצף שצף מעל המים
גם אני עושה בסיר לחץ,למה צריך לנקות את הקצף?
(עושה בסיר לחץ אז פחות רלוונטי, אבל מה זה מזיק?)
כמה?אני משרה הרבה שעות במים
לילה (12- 14 שעות) במים קריםכמה?
הבנתי מדברייך שאחרי שהתרכך השארת את הארבעס עם הסודה לשתייה,תודה על כל התשובות, קראתי את כולם בתשומת לב...
מה שיצא בסוף:
כמובן השריתי הרבה שעות (לילה+יום) רק עם מים
ובישלתי עם 2 כפיות סודה לשתיה על אש טיפה גבוהה שיבעבע כל הזמן
אחרי חצי שעה זה היה כמעט רך, ואז השארתי על האש עוד שהיה סה"כ שעה ורבע
וזה יצא מדי רך, ומדי נימוח כבר קצת מפושל
אז תדעו כולם להיזהר עם הסודה לשתיה ועם הזמן בישול.
עשיתי כך, יצא מעולה!אני משרה הרבה שעות במים עם קצת סודה לשתיה.
אבל בבישול אני לא שמה,
כך אני מרוויחה את הריכוך בלי לקבל טעם לוואי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: