בקמפיין רשמי אסור לעשות שימוש בסמלי הרשותלכאו' לא קמפיין רשמי!
בבחירות לכנסת ה22 הם לא הסכימו להתאחד עם עוצמה יהודית, מכיון שלעוצמה יהודית היו גם נשים נציגות (במקומות לא ריאליים למצבם אז).מפלגת נועם תתמודד למועצת עיריית ירושלים לראשונה.
בראשות המפלגה בעיר תעמוד ליאורה אלון, אם ל8 מקהילת הר המור.
אם זה הסקר שהתקשרו לטלפונים, אז השאלה הייתה האם מעדיפים ראש עיר מקצועי, או ראש עיר שמייצג את הקהילה הגדולה בעיר (מה שאמורים להבין שזה דגל, לא יודע אם זה נכון)בין השאר נאמר בו שבבית שמש 47% מהציבור החרדי מעדיפים את עליזה בלוך, לעומת 42% שרוצים ראש עיר אחר.
מעניין למה בבני ברק או בקריית ספר או בביתר החרדים לא מעדיפים מישהו לא חרדי...גם בירושלים וצפת החרדים מעדיפים מי שלא חרדי.
א. לא נכון. פייק. היו כמה דברים שהסתובב אז שהם הסיבה, חלק מהצד של עוצמה וחלק מהצד של נעם. על הטענה הזו (שנאמרה כאן, אני יודע להגיד שהיא לא נכונה, ככה למיטב זכרוני) . היתה כבר טיוטה של הסכם שבסוף לא נחתמה, מסיבות שלא פורסמו. אל תשכחו שמאז כבר פעמיים הם רצו עם סמוטריץ ובן גביר והיו נשים ברשימה...בבחירות לכנסת ה22 הם לא הסכימו להתאחד עם עוצמה יהודית, מכיון שלעוצמה יהודית היו גם נשים נציגות (במקומות לא ריאליים למצבם אז).
כיצד כעת הם שולחים בעצמם נציגה?
בקיצור נועם היא בעד הכנסת נשים לרשימה או נגד? בלי פלפולים.א. לא נכון. פייק. היו כמה דברים שהסתובב אז שהם הסיבה, חלק מהצד של עוצמה וחלק מהצד של נעם. על הטענה הזו (שנאמרה כאן, אני יודע להגיד שהיא לא נכונה, ככה למיטב זכרוני) . היתה כבר טיוטה של הסכם שבסוף לא נחתמה, מסיבות שלא פורסמו.
ב. באתר של נעם לא כתוב שהיא ברשימה.
כתוב שהיא ראש הסניף שמנהלת את הפעילות.
זה בהחלט יכול להיות שלא היה זו שתהיה ברשימה. (קצת כמו שאלקנה באב"ד הוא המנכ"ל של נעם אבל לא ברשימה)
סניפי נעם ברחבי הארץ נערכים לקראת הבחירות המוניציפליות, לאחר החגים.
סניף ירושלים פתח בפעילות, שבליבה סדרת חוגי בית ומפגשים עם תושבים בשכונות השונות. את הפעילות מובילה הגברת ליאורה אלון, ראש סניף נעם בירושלים. סגן השר אבי מעוז שהשתתף בחלק מהכנסים אמר כי נעם יכולה וצריכה להכניס יותר משני מועמדים למועצת העיר. התמיכה בנעם ברחבי העיר גדולה מאוד, והפעילות שהולכת ומתגברת על ידי חברי הרשימה המוצלחת שנבנתה תוביל בעז”ה להצלחה גדולה בבחירות.
מנין לך?א. לא נכון. פייק. היו כמה דברים שהסתובב אז שהם הסיבה, חלק מהצד של עוצמה וחלק מהצד של נעם. על הטענה הזו (שנאמרה כאן, אני יודע להגיד שהיא לא נכונה, ככה למיטב זכרוני) . היתה כבר טיוטה של הסכם שבסוף לא נחתמה, מסיבות שלא פורסמו. אל תשכחו שמאז כבר פעמיים הם רצו עם סמוטריץ ובן גביר והיו נשים ברשימה...
אני פעיל נעם מאז הקמתה.מנין לך?
נכון.בפעמיים האחרונות היא באמת רצה עם עוצמה ועם הציה"ד, וזכור לי שהם אמרו שהם קיבלו החלטה שזה מחוסר ברירה (משהו כמו 'הרע במיעוטו'...), אבל הם לא שילבו ברשימה נשים כנציגות מטעמם (גם במקומות הלא ריאליים בכלל).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: