פרוש בב"ש: "יהדוה"ת 50% מהקולות, אף אחד לא רה"ע בלי תמיכתנו" | בלעדי
השר פרוש, יו''ר שלומי אמונים, מצהיר בכינוס ראשי הקהילות בבית שמש: "מי שיישב בלשכת ראש העיר יהיה רק מי שיקבל את תמיכת אגודת ישראל, גם אם אין הודעה רסמית" • ההסבר - מדוע לדגל משתלם לרוץ עם אגודה ולא עם ש"ס?
www.jdn.co.il
פרוש בב"ש: "יהדוה"ת 50% מהקולות, אף אחד לא רה"ע בלי תמיכתנו" | בלעדי
השר פרוש, יו"ר שלומי אמונים, מצהיר בכינוס ראשי הקהילות בבית שמש: "מי שיישב בלשכת ראש העיר יהיה רק מי שיקבל את תמיכת אגודת ישראל, גם אם אין הודעה רסמית" • ההסבר – מדוע לדגל משתלם לרוץ עם אגודה ולא עם ש"ס?הבחירות המוניציפליות מתקרבות, ואיתן הניסיונות לסגור דילים. הערב (שני) נאם יו"ר "שלומי אמונים", השר מאיר פרוש, בכינוס ראשי הקהילות החסידיות בעיר בית שמש, שם הבהיר שתי נקודות חשובות מבחינתו – יהדות התורה המשותפת (אגודת ישראל ודגל התורה( יכולות ביחד לנצח את ראשות העירייה, ושבלי תמיכת הקהילות החסידיות אף אחד לא יכול להיכנס ללשכת ראש העיר.
"בשנים האחרונות אגודת ישראל פילחה את המצביעים שלה לפי שיוך קהילתי, הדיוק של הפילוח הזה הוא דוגמא לחיקוי. אני אומר לכם שבמוצאי הבחירות כולם יראו שהציבור החסידי הוא הגדול ביותר בבית שמש", פתח פרוש את דבריו בכנס, תוך שהוא מסביר לנוכחים את הטענה שלו מדוע הקהילות החסידיויות הן הגדולות בעיר – יותר מש"ס או דגל התורה.
"אנחנו מייצגים את הקבוצה הגדולה ביותר בעיר, מי שיישב בלשכת ראש העיר יהיה רק מי שיקבל את תמיכת אגודת ישראל", המשיך השר. "מי שיישב בלשכת ראש העיר יהיה רק מי שיקבל את תמיכת אגודת ישראל, גם אם אין הודעה רסמית. בית שמש, 40% מהקולות בבחירות לכנסת הלכו לדגל ואגודה ביחד. ההערכה שבבחירות לעירייה נגיע ל-50% ביחד (יהדות התורה בלי ש"ס). פנקס הבוחרים גדל בכ-10,000 קולות מתוכן כ-8,000 זה קולות שלנו".
סגן ראש העיר, שמעון גולדברג, נאם אף הוא בכנס ואמר כי "שואלים אותי מדוע אני לא מודיע על מועמדותי לראשות העיר, זה מחמיא לי ואני לא שולל זאת, אך בבית שמש לא עושים דברים לבד. אין ספק שצריך מועמד חרדי מוסכם, מי שזה לא יהיה, זה רק מי שיקבל את התמיכה שלנו. יהדות התורה תעמוד בבחירות על 50% מקולות הבוחרים בעיר".