מצב
הנושא נעול.

קצר ולענין

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית

פרוש בב"ש: "יהדוה"ת 50% מהקולות, אף אחד לא רה"ע בלי תמיכתנו" | בלעדי​

השר פרוש, יו"ר שלומי אמונים, מצהיר בכינוס ראשי הקהילות בבית שמש: "מי שיישב בלשכת ראש העיר יהיה רק מי שיקבל את תמיכת אגודת ישראל, גם אם אין הודעה רסמית" • ההסבר – מדוע לדגל משתלם לרוץ עם אגודה ולא עם ש"ס?
הבחירות המוניציפליות מתקרבות, ואיתן הניסיונות לסגור דילים. הערב (שני) נאם יו"ר "שלומי אמונים", השר מאיר פרוש, בכינוס ראשי הקהילות החסידיות בעיר בית שמש, שם הבהיר שתי נקודות חשובות מבחינתו – יהדות התורה המשותפת (אגודת ישראל ודגל התורה( יכולות ביחד לנצח את ראשות העירייה, ושבלי תמיכת הקהילות החסידיות אף אחד לא יכול להיכנס ללשכת ראש העיר.

"בשנים האחרונות אגודת ישראל פילחה את המצביעים שלה לפי שיוך קהילתי, הדיוק של הפילוח הזה הוא דוגמא לחיקוי. אני אומר לכם שבמוצאי הבחירות כולם יראו שהציבור החסידי הוא הגדול ביותר בבית שמש", פתח פרוש את דבריו בכנס, תוך שהוא מסביר לנוכחים את הטענה שלו מדוע הקהילות החסידיויות הן הגדולות בעיר – יותר מש"ס או דגל התורה.

"אנחנו מייצגים את הקבוצה הגדולה ביותר בעיר, מי שיישב בלשכת ראש העיר יהיה רק מי שיקבל את תמיכת אגודת ישראל", המשיך השר. "מי שיישב בלשכת ראש העיר יהיה רק מי שיקבל את תמיכת אגודת ישראל, גם אם אין הודעה רסמית. בית שמש, 40% מהקולות בבחירות לכנסת הלכו לדגל ואגודה ביחד. ההערכה שבבחירות לעירייה נגיע ל-50% ביחד (יהדות התורה בלי ש"ס). פנקס הבוחרים גדל בכ-10,000 קולות מתוכן כ-8,000 זה קולות שלנו".

סגן ראש העיר, שמעון גולדברג, נאם אף הוא בכנס ואמר כי "שואלים אותי מדוע אני לא מודיע על מועמדותי לראשות העיר, זה מחמיא לי ואני לא שולל זאת, אך בבית שמש לא עושים דברים לבד. אין ספק שצריך מועמד חרדי מוסכם, מי שזה לא יהיה, זה רק מי שיקבל את התמיכה שלנו. יהדות התורה תעמוד בבחירות על 50% מקולות הבוחרים בעיר".

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בסקירה המוניציפאלית בישיבת סיעת ש״ס עלה נושא הישוב קריית יערים, והנציגים הביעו את מורת רוח התושבים מהקיפוח המתמשך מצדה של המועצה. בישיבה סוכם שהח״כים מלכיאלי וטייב המטפלים בקריית יערים ייפגשו עם נציגי הציבור הספרדי ונציגי קהילות שונות ביישוב לבחון הצבת מועמד מטעם ש״ס לראשות המועצה.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ארי קלמן: השם החם שצפוי לתפוס את מקומו של יוסי דייטש כנציג שלומי אמונים ויו״ר אגודת ישראל בירושלים עם תפקיד סגן ראש עיר מובטח, הוא חיים אורי ברים, מי שמכונה ״האיש למשימות מיוחדות״ של מאיר פרוש.

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
קיצור של כל מערכת הבחירות עד עכשיו: שס מנסה להדיח את לסרי באשדוד, בעוד אגודה מיהרה לתמוך בו. כדי ללחוץ על אגודה, שס שלחה את בוסו לבני ברק, ולוחצת על דגל שזקוקה לשס כדי לכבוש את בית שמש. בבית שמש אגודה מחכה להחלטת דגל באלעד, שם שס מריצה את בוטבול - מה שגרם לאגודה לצאת למלחמה באשדוד. אלי ביתאן.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ישי כהן ב׳כיכר׳: יו״ר ש״ס אריה דרעי לחברי הכנסת בישיבת סיעת ש״ס הסגורה - ״זה רציני, הולכים עד הסוף בב״ב. יש לנו סיכוי אמיתי לנצח״.

ברייטקופף וכץ ב'כיכר': בעוד דגל התורה וש"ס עסוקים בדיונים לגבי דיל ארצי בבחירות המקומיות הקרובות, בש"ס כבר עכשיו יש מי שממהר להבהיר ל'דגל', כי במידה והיא תציב כמועמד לראשות העיר, את שמוליק גרינברג מי שמשמש כיום כראש מנח"י בירושלים, היא לא תצטרף לדיל בגלל התנהלותו בתפקידו מול מוסדות החינוך הספרדי בירושלים.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חתימת אגו"י עם יחיאל לסרי. גורם באשדוד אומר כי: "ביום ראשון כ׳ תמוז, בשעת ערב מאוחרת נצפה האיש החזק בגור, מוטי בבצ׳יק בפגישה חשובה עם ראש העיר יחיאל לסרי במבואותיה הדרומיים של העיר. זו הפגישה שסגרה את התמיכה הסופית".

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אבי רבינא: בליכוד החליטו לא לתמוך בעליזה בלוך בבית שמש: "אם יהיה מועמד מוסכם על החרדים, נתמוך בו"

אברהם חסיד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
קצת סדר בנתונים (כתבנו בעבר)
אין לבלוך סיכוי ל40% בסיבוב 1 אפי' אם כל החילונים יצביעו לה
אמירה של הליכוד חוץ מקצת אוירה לא משנה כי זה לא המועצת קבעה וגם אין להם מועמד שלהם
כך שאין לה סיכוי אא"כ קבוצה חרדית גדולה תצביע לה

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אבי גדלוביץ: ‏משנה כיוון? רון קובי: ״קורא לחסידי צאנז בטבריה לחבור אליי ולא ללכת אוטומט עם דרעי וש״ס. בואו נשב ונדבר. מזמין אותם להמשיך להשתלב בטבריה גם מבחינה פוליטית. אין לי שום דבר נגד החרדים - מבחינתי ילד חרדי וילד חילוני שווים באותה מידה. לפי הסקרים שיש לי, אני מוביל על בועז יוסף 60/40״

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
"וואלה" חושף: דרמה בוועדה המוניציפאלית של הליכוד! הסוקר רפי סמית שביצע את הסקר לראשות העיר קריית גת, עדכן את הנתונים לפיהם מסתמן קרב ראש בראש בין מנכ׳׳ל משרד התרבות והספורט לשעבר כפיר סויסה לרה"ע דהרי, דהרי עם 34% וסויסה עם 33%, אחרי פחות מחודש קמפיין.

אפרים יעקובזון

משתמש סופר מקצוען
דרמה!!
ארי קלמן 'בחדרי' חושף ברדיו 'גלי ישראל': ש"ס יורדת סופית מהתמיכה בברק סרי ותודיע מחר בביטאון 'הדרך' כי יו"ר ש"ס באשדוד אבי אמסלם יתמודד באופן עצמאי לראשות העיר. האם בכך משדרת ש"ס כי היא פתוחה למו"מ מול ראה"ע יחיאל לסרי?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יהודה שלזינגר בפרסום ראשון: הקרב על עיריית תל אביב: חולדאי הציע לאסף זמיר לרוץ איתו. הרעיון: זמיר ׳יירש׳ אותו בעוד חמש שנים.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
גדלוביץ' בפרסום ראשון ב'בחדרי': בעוד החרדים בקרית גת טרם הודיעו על תמיכה באחד המועמדים, נציג חב"ד מתפצל מהרשימה החרדית המשותפת 'שס"ג' ומקים מפלגה עם 'עוצמה יהודית' - שתתמוך בראש העיר אבירם דהרי.

Sara Rivka

משתמש מקצוען
המועמד לראשות עיריית בני ברק ח״כ אוריאל בוסו לרפי פרלשטיין ב׳גלי ישראל׳: ״כפי שהודיע יו״ר ש״ס אריה דרעי המועמדות שלי רצינית וסופית, ארוץ עד הסוף ואנצח. אני חייל של התנועה, קיבלתי משימה ואבצע אותה הכי טוב שאני יודע״.

פרטנרית

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
על רקע התמודדות לראשונה של המועמד עצמאי בב״ב אוריאל בוסו מול הדילים - עיתון ׳משפחה׳ בכותרת ראשית מחר: סקר מקצועי של מכון ׳דיירקט פולס׳ קובע: 63% מהציבור החרדי מתנגדים לבחירת מועמדים לרשויות המקומיות בשיטת הדילים.

מה שאני

משתמש מקצוען
מתוך כל רגע
׳קו עיתונות׳ בעמוד ראשון: חבר המועצת של ׳דגל׳ ור״י חברון הגר״ד כהן אמר השבוע - ״נכבד את ההסכם שחתמנו עם ש״ס באלעד! הסכמים שחתמנו בשם המפלגה צריך לכבד. אם חתמנו לפני 5 שנים על הסכם עם ש״ס באלעד, והתחייבנו להם שנתמוך בהם הפעם לראשות העיר, נצטרך לקיים אותו במדוייק. אוי לנו אם לא נעמוד מאחורי ההסכמים שאנו חתומים. זה א׳ ב׳ בפעילות הציבורית״.

מה שאני

משתמש מקצוען
יענקי פרבר בטוויטר: גורמים באגודת ישראל אמרו הערב ליחיאל לסרי כי לאור ההתפתחות עם ש"ס והכרזת המועמדות של אבי אמסלם, אנחנו לא מוסרים את מכתב התמיכה בשלב זה.

מישהו12

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה
1689794695778.pngלנעם יש כרגע סביב ה15 סניפים מוניצאפליים

פרטנרית

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
ישי כהן ב׳כיכר׳: מועצת חכמי התורה מקיימת בימים האחרונים התייעצות האם להעמיד את אבי אמסלם לראשות העיר אשדוד בשל בקשות שהגיעו מרבנים בכירים בעיר הדורשים מועמד חרדי לתפקיד, בין היתר בשל האכזבה בחמש שנים האחרונות מראש העיר לסרי. עד כה לא התקבלה החלטה.

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
׳כיכר׳ בכותרת ראשית: סוף עידן יחיאל לסרי? מועצת חכמי התורה שוקלת להריץ את אבי אמסלם לראש העיר אשדוד. המשמעות: פגיעה קשה במועמדותו של לסרי שניצח בעבר בקרב צמוד מאוד רק בזכות קולות החרדים. אם אין ללסרי את כל החרדים - הסיכוי שלו לנצח צונח דרמטית.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה