לא מצדיק אותהגם אני תחת בוסית חרדית מגעילההההההה
עושה חילול ה ..
שנשים חילוניות רואות איך היא מתנהגת
אבל אם היא הייתה חילונית,
איך היית מגדירה את ההתנהגות שלה?
המילים חילול ד' פחות רלוונטיות שם..
מעניין...
לא מצדיק אותהגם אני תחת בוסית חרדית מגעילההההההה
עושה חילול ה ..
שנשים חילוניות רואות איך היא מתנהגת
פותחת האשכול צודקת במאה אחוז !!!
אני גם מעיד שראיתי בוסיות חרדיות שמתנהגות בצורה מגעילה. לדעתי זה קשור לחוסר הבנה בסיסי באיך עסק צריך להתנהל, וזה בגלל שבציבור החרדי אין הרבה בעלי עסקים או מנהלים שיהיה ניתן ללמוד מהם איך מנהלים ואיך מתנהגים.
ממש לא נכוןעל בוס חילוני-אנחנו מסתכלים בסוג של הערצה/נחיתות מולו
עניין אינדיבידואלי,ממש לא נכון
ולגבי בקשות של שמחות, בריתות ול"ע מחלות- לא העזתי לבקש מהבוסית החרדית שלי (פעם ביקשתי להחליף יום עבודה על ברית של אחיין והרגשתי שיפוד על האש ) מה שהיום אצל בוס מהעולם הכללי אני מרגישה הרבה יותר נח לבקש .
ודבר נוסף ואני אומרת את זה כאישה - בוסים הם בד"כ אנשים אנשים יותר נוחים מבוסיות ):
גם אצלי ככה הבינה פחות בענייני דת (אולי מהפוך על הפוך שלא יחשדו בה)הרבה פחות הבנה בנושאי דת כי מכולם הן היחידות שלא מבינות למה לא באים למסיבות מעורבות וכו''
בוס/ית חרדי/ת לא!!!
שמחה לשמוע!!אני עזבתי עבודה לפני 3 חודשים . היה לי בוס חרדי גרוע שנבח עלי כאילו אני הכלב שלו
והייתי חוזרת הרבה פעמים הביתה כמעט בוכה
וב"ה מצאתי עבודה חודש אחרי עם בוס חרדי לענין עם לב זהב שמכבד את העובדים יותר מעצמו אין דברים כאלה
שמה? שיש אנשים טוביםשמחה לשמוע!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: