בכל חברה גדולה יש קורסים למנהלים, ללא קשר למגזר ממנו באו.נכון היטבת להגדיר חוסר ידע ובלבול בניהול לא רוע!! אבל זה יכול להרוס לאנשים את החיים!
ו חבל שאנחנו צריכות לסבול..
פשוט לעלות את המודעות זה מה שצריך..
שיעשו קורסים איך לנהל ...
ח"ו לא מכלילה!מקריאת האשכול נראה שצריך לפתוח דווקא קורסים של איך לא להכליל...
אם אין לכם נסיון עם בוסים חרדיים ושאינם, אז בבקשה לא לבלבל לנו את המוחמקריאת האשכול נראה שצריך לפתוח דווקא קורסים של איך לא להכליל...
בכלל לא!ח"ו לא מכלילה!
אם אין לכם נסיון עם בוסים חרדיים ושאינם, אז בבקשה לא לבלבל לנו את המוח
הדיון כאן הוא עם בעלי נסיון, זה לא אשכול של דעות והשקפות
הדיון אם התופעה קיימת או לא הוא מיותר לגמרי.
לא הבנתי מה לקחת את זה אישי???בכלל לא!
זה לא עניין של הסכמהומאין לכם שאין לי ניסיון?
תתפלאי, לא כולם מסכימים שהתופעה קיימת.
איפה שאני הייתי לחרדיות היה מוסר עבודה יותר גדול ...ובתור בוס, עם נסיון גדול גם בניהול עובדים חרדים וגם כאלה שלא,
העובדים/ות מהמגזר שלנו- מבקשים הרבה יותר בקשות, והתחשבות, וגמישות
וזה עוד לפני שאני מרחיב בלי לכלכלך חלילה על התרבות שלא מעדכנים בהרבה מהמקרים...
בלי קשר,
אני בטוח שמי שמנהל עובדים מהמגזר שלנו מכיר את התופעה
שעובד חדש שהגיע נעלם פתאום אחרי יומיים בלי להודיע...
אה, ואני חייב לומר שאומרים עלי שאני הבוס הכי טוב שפגשו אי פעם....
וואו מאחלת לך שתהני במקום שאת נמצאת, אבל אני גם מבינה אותך, ספציפית אצלי פחות נתקלתי בזה מהצד של הראש צוות חרדית, כי היתה לי ראש צוות חרדית מיוחדת במינה עם מידות טובות, והיתה לי ראש צוות חרדית שמרב לחץ לא התיחסה יפה בכלל והאשימה ושלחה מיילים פוגעים וכותקשיבו ...
קודם כל אני יקדים שאני לא מכלילה....
ושאני אוהבת את הציבור החרדי על כל גווניו ציבור עם מידות! היכפתיות! וערכים!
מה שבציבורים אחרים בישראל יש פחות...
רק שתמיד יש מה לשפר ואני מקווה שזה יהיה לטובה הביקורת! ולא לקנטר ח"ו. מקווה שאני טועה
ישנה תופעה שקיימת של חרדים/יות שמגיעות להיות ראשי צוות או כל עמדת ניהול אחרת הם מתנהלים
בשתלטנות יתר כוחניות נצלנות ואפי' דורסנות! סורי על הבוטות(אני תולה שזה מגיע מחוסר מודעות וידע אבל למה השכירות צריכות לסבול
אני מתוקף תפקידי עברתי כמה עבודות וראיתי המון ב"ה...
יש משהו בציבור הכללי... לא שזה מגיע בהכרח ממידות אלא מהבנה וכדאיות שלא תמיד מצליחים עם כוח ודורסנות
זה אולי מגיע מניסיון ? או למידה?
מה שבציבור שלנו נראה שאין!! וחבל. אני יכולה לעלות לכם פשוט סיפורים על שתלטנות וחוסר הבנה מה המקום של שכירה...
ויש עוד נקודה!
שפשוט אנשים שוכחים מהיכן הם הגיעו!!
שפעם הם היו גם בעמדה יותר נמוכה!! ורק שהם מצליחים ושיש תחתיהם שכירות הם משנים את עורם וצבעם...
למה??
ממכם הכי מצופה להבין את המורכבות ....
שיש גם ככה נצלנות כלפי האישה החרדית שהיא המפרנסת היחידה !!
תהיו אחים/יות
אל תינטשו.....
נכתב מכאב אחרי שעבדתי תחת כמה בוסיות חרדיות
והצטערתי שלא נשארתי תחת האלו מהמגזר הכללי..
אל תדקדקו עם כל מילה תפסו את הרעיון נכתב מסערת רגשות!!!
מקווה שזה יהיה לתועלת!!!
מה השוני אם מותר לשאול?סתם מעניין אותי.
בתור ר"צ, אני מצביעה על השוני במוסר העבודה בין עובדות חרדיות המוגדרות 'זו"ציות' לבין אלה שהן כבר בעלות משפחה ואחריות....
גם אצלכם זה ככה?
בוודאיסתם מעניין אותי.
בתור ר"צ, אני מצביעה על השוני במוסר העבודה בין עובדות חרדיות המוגדרות 'זו"ציות' לבין אלה שהן כבר בעלות משפחה ואחריות....
גם אצלכם זה ככה?
זה נושא למחקר בפני עצמו..סתם מעניין אותי.
גם אצלכם זה ככה?
תמיד יש להן סיבות למה הן איחרו (ולא, אין להן ילדים לשלוח)מה השוני אם מותר לשאול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: