אין לי וגם להם אין אבל אנחנו מתקשרים במייל.דבר ראשוןןןן יש לך ולהם הודעות בטלפון? זה מאוד משמעותי, זה ה'דואר' היום
זאת דרך נוחה לומר תודה. בטלפון זה מביך וגורר שיחה ארוכה שלא תמיד יש פניות בזמן חגים.
אין לי וגם להם אין אבל אנחנו מתקשרים במייל.דבר ראשוןןןן יש לך ולהם הודעות בטלפון? זה מאוד משמעותי, זה ה'דואר' היום
זאת דרך נוחה לומר תודה. בטלפון זה מביך וגורר שיחה ארוכה שלא תמיד יש פניות בזמן חגים.
במקרה שלי שלחתי את המתנות עם מבוגר עד הבית והיה מכתב עם שם.בלת"ק
בתור עובדת בצוות חינוכי, לפעמים המתנה לא מגיעה ליעדה (הילד התבלבל/שכח/נפל לו בדרך וכד') או שאין מכתב על המתנה והמורה/איש הצוות לא יודע מי הנותן.
עוד אפשרות- שאמרו לילד שלך למסור לאמא תודה רבה והוא שכח
זה באמת מעורר חשבון נפש לצד השני.סתם מעניין
נזכרתי תוך כדי קריאת האשכול שלפני ר"ה ראיתי גננת מקסימה (בחנ"מ) שהכינה שי מהמם להורים , לאחר ר"ה שאלתי אותה מה הגיבו ההורים , והיא אמרה לי שהיא רגילה לחוסר תגובה, ודי נדיר שההורים מודים על השי.
מעניין אם זה באמת תלוי תרבות
גם לישראלים יש זמן לכל מה שנראה להם חשובנראה לי אין לאנשים זמן.
החיים בישראל מאד לחוצים ועמוסים.
להתקשר להגיד תודה, לוקח משאבים.
וואוווו!מזדהה.
פחות עם צוות מלמד - בפורים אצל הבנים לרוב מקבלים מכתב קולקטיבי ל "תודה על משלוח המנות".
אבל כששלחתי מתנות לבריתות, בר מצוות, בת מצוות ולא קיבלתי מילה אחת חזרה - גם כשנפגשנו, לא יודעת מה לחשוב..
מבחינתי, למשל ללידה: השקעתי זמן בחיפוש מתנה יפה, התלבטתי הרבה בחנות לגבי מידה דגם וכו'. וחוסר תגובה מעלה בי מחשבות או שלא אהבו את המתנה (אבל קניתי בחנות פופולרית אצלם בגד קלאסי, ויש גם פתק החלפה). או שהיו מעדיפים כסף. וכן לשקול בדעתי אם בלידה הבאה לטרוח בכלל..
אישית אחרי שמחה אצלי דואגת להתקשר או כשנפגשים להודות. (בבת מצוה - הילדה בעצמה התקשרה לכל אחת), זה מינימום עבור ההשקעה והטרחה.
נכוןנראה לי שזה נובע ממבוכה או באמת מכך שאם יודו זה מעיד ע"כ שהם רוצים שוב
לא מסכימה עם זה,נכון
בעלי רב'ה, הוא מרגיש שתודה אישית היא סוג של הבעת רדיפת בצע או סוג של בקשה לעוד. זה לא נעים לו. שכנעתי אותו להודות באופן אישי אבל זה לא בא לו בקלות מהסיבה שלעיל. עם זאת ודאי שהוא מוקיר כל מתנה ומעריך את ההורים המסורים על ההשקעה ועל החשיבה והרצון להודות.
מצד שני יש עיתויים שבהם מקבלים מכמה בודדים ולא מכל הכיתה, ותודה קלקטיבית בדף הקשר גם לא נעימה כי היא מציגה לרוב ההורים שלא שלחו מראה הפוכה ומלחיצה אותם.
אמסור לו...לא מסכימה עם זה
זה ברור שהוא ישלם לי מה אני עובדת חינם הוא אומר תודה כל יום שהגעתי לעבודה?הבוס עושה העברה בנקאית למשכורת בעשירי ואתם פוגשים אותו אח"כ אתם אומרים תודה ?
זה גם מנומס!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: