הכוונה שיש דברים שלא שואלים, פשוט עושים.מה הכוונה??
לפעמים השאלה הורסת הכל.
הכוונה שיש דברים שלא שואלים, פשוט עושים.מה הכוונה??
הכוונה שיש דברים שלא שואלים, פשוט עושים.
לפעמים השאלה הורסת הכל.
עד שכולם עמלו לעשות שיבוצים כאלו יפים ?הסיפור חייב לכלול כותרות מלאות?
לדוגמא, הכותרת "נעלי שבת בנקסט-איך המידות?"
אפשר להשתמש רק ב"נעלי שבת בנקסט" בלי "איך המידות?"?
וכן על זו הדרך...
מה הכוונה??
מחכים בקוצר רוח!חבר'ה אתם מוכנים להנחתה?
חבר'ה אתם מוכנים להנחתה?
סתם מחשבה בלי קשר, יכול להיות שלא רק אני חושב שהגיע הזמן והתבשלה השעה לפתוח פרום סגור לסופרים?
אולי אחרי האתגר המוצלח הזה דברים יזוזו לכבודכם..ומה יהא עלי, שנדחיתי מפורום סופרות שבדרך, שאינני סופרת מקצועית, וודאי שגם לא סופר?!
אכן הגיעה העת והשעה. ברצינות.(סתם מחשבה בלי קשר, יכול להיות שלא רק אני חושב שהגיע הזמן והתבשלה השעה לפתוח פרום סגור לסופרים?)
בקשר לפורום כותבות:
תפסיקו להתחנן.
מה אתם מנסים לרקוע ברגליכם הקטנות ולנסות לפרוץ שערים נעולים?
לא רוצים אתכם? לא צריך!!
תראו איך הפורום הזה פורח וזורח, כל דכפין ייתי ויכתוב וישפוך את הלב..
מי אמר שהדשא שם ירוק יותר??
בס"ד
רציתי לכתוב לאתגר חודש תשרי. באמת שרציתי.
אבל חשבתי שאני לא יכול לכתוב בראש לפני שהחבר'ה הגדולים יכתבו. אז יצאתי לחפש אותם...
הלכתי למרכז העיר. ראיתי את @עדיאל ו @פנס בערפל יושבים בתחנת אוטובוס ולומדים במכתב לאליהו חלק א'. לא רציתי להפריע, אז חכיתי שיגיע האוטובוס ועליתי איתם.
ברגע של היסח הדעת שאלתי אותם אם יש סיכוי שהם כותבים בפרוג לאתגר תשרי. הם ענו לי, אבל לא שמעתי אותם מהסיבה הפשוטה, שישבה מאחורינו אשה בגיל העמידה שדיברה בפלאפון K34 או V22, וחפרה לכולם על זה שהיא מעצבת אופנה שמעוניינת לקיים שת"פ, מישהי שאלה אותה אם יעניין אותה לקנות חולצת בנטון לתינוק, משהו מעוצב בסטייל. והיא התעצבנה וצעקה עליה אם היא דוחפת לה את מה שמישהי קנתה ורוצה למכור.
ומלפנינו אב מאושר זעק לפומית שדרוש לו בירושלים אולם קטן ויפה ל30-40 איש והוא גם צריך עגלת אמבטיה במצב מעולה. לאחר שיתוף כזה ניגשתי אליו ואיחלתי לו, שיזכה להכניס את בנו לתורה וחופה ומעשים טובים. ואם הוא צריך אני יכול לארגן לו קינוחים ועוד עוגות טעימות ואולי אפילו להשיג לו מקפיא אלקטרולוקס למנה אחרונה. כזה אני.
בקיצור, לא יכולנו לנהל דו-שיח שפוי, אז ירדתי בתחנה והמשכתי בדרכי. את @משויטט פגשתי ממש באקראי. נכנסתי להתפלל מנחה, כשאברך אחד דחף מישהו עלי תוך שהוא קורא: שטר הלוואה של גמ"ח למי יש?
הסתכלתי לאחוריי וגליתי שדחפו את משויטט עלי. איזו זכות! לחצנו ידיים, ואחרי מנחה לקחתי אותו למקום צדדי. שם שכנעתי אותו לכתוב. והוא כתב. אבל זה לא היה קל, בשביל זה הייתי צריך לפרוש לו שטיח אדום מאופקים עד ירושלים. רק תדעו שזה בזכותי.
חזרתי למרכז. @אריאל 1 ו @נריה מגן דווקא פגשו אותי ולא אני אותם.
פתאם מישהו שואל אותי למה אני נראה כל כך עייף. זה היה אריאל 1 ונריה מגן. אמרתי להם שהתשובה תכלול סיפור ארוך... ושאלה. טוב, הסיפור לא עניין אותם. הגיוני. אז שאלתי אותם אם הם מוכנים לכתוב בפרוג לאתגר חודש תשרי. אהמ... פתאם נריה מגן מיהר לחנות הדפסת מודעות מאורסים בגודל 2 מטר. וגם אריאל 1. גם הגיוני.
זהו. הרגשתי כאילו דלתות פנים שריונית חוסם אותי. החלטתי שמספיק לי עם סופרות וכתיבה, אני צריך להתקדם ולהתמקצע במשהו כמו אקסל, או אפילו כל מה שקשור למחשבים שצריכים אותו וטחון כסף כמו להכין רשימת אתרים שומרי שבת, או לבנות אתר מידע קריטי על נקסט למשל מה המידות של הנעלי שבת של נקסט? (את הצורך הדחוף אני רואה בפרוג חדשים לבקרים), או לפתוח את אינדקס המידע לשירותים במייל "גמ"ח במייל"2, רק השם לבד משדר יוקרה וכבוד.
בתור פרס תנחומים ופתיחת דף חדש ניגשתי לאיזה קיוסק והזמנתי גלידה. הטעם היה תפל אבל זה תאם את ההרגשה שלי אז המשכתי לאכול.
רציתי לכתוב לאתגר חודש תשרי. באמת שרציתי.
אגב, יש מצב ששמו לי ביצים חיות בגלידה???
נ.ב. ואל תגידו לי שאני סתם אומר וכולם כן כותבים. זה כמו מגהץ שהתחתית שלו נשרפה, אחרי שגמרת עליו – מה רצית?
(סתם מחשבה בלי קשר, יכול להיות שלא רק אני חושב שהגיע הזמן והתבשלה השעה לפתוח פרום סגור לסופרים?)
טעות.בקשר לפורום כותבות:
תפסיקו להתחנן.
מה אתם מנסים לרקוע ברגליכם הקטנות ולנסות לפרוץ שערים נעולים?
לא רוצים אתכם? לא צריך!!
תראו איך הפורום הזה פורח וזורח, כל דכפין ייתי ויכתוב וישפוך את הלב..
מי אמר שהדשא שם ירוק יותר??
טעות.
אנחנו רוצים לקדם פורום "סופרים ושבדרך" סגור משלנו. ולא בגלל הדשא של השכן, אלא בגלל סיבות מקצועיות כמו העלאת חומרים למקום פרוץ.
חלילה. אנחנו ממש לא באים בטענות. להיפך, פורום כזה סגור, הייתי סוגר אותו לגמרי. [תרתי מה-נשמע].בהצלחה!!
אז אתם מחקים את הפורום ההוא... אז אין לכם זכות לבוא אליהם בטענות
כי זה מה שאתם הולכים לעשות בדיוק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: