נכתב ע"י נחמדת;1971938:אתם רוצים להגיד לי שהאתגר כבר נגמר? כ"כ חיכיתי לו, ואני לא מאמינה שלא הספקתי להשתתף בו. זה סופי? אין הארכות??
נכתב ע"י לאה ורחל;1972079:הסיפור הזה הופיע איפושהו(אולי בזרקור?)
אני זוכרת שקראתי אותו לפני למעלה מ10 שנים
אכן בזרקור. בסיפור האהוב על הילדים הלונדוניים - בן ודייוי, לא זוכרת את שם הסיפור.נכתב ע"י לאה ורחל;1972079:הסיפור הזה הופיע איפושהו(אולי בזרקור?)
אני זוכרת שקראתי אותו לפני למעלה מ10 שנים
נכתב ע"י אורי ש;1972308:רק לי נראה שמצלצלים יותר ליצירות שהועלו ראשונות?
יש בזה הגיון מסוים, אבל, מי אמר שאני בכלל צודק??
נכתב ע"י 7880;1972518:צודק.. יש בז הגיון אבל זה בעייתי מבחינת השיפוט...
נכתב ע"י בפונטציאל;1975278:הקול העדין עלה והתגבר על קולות העבודה, קול גלגלי המריצות, המקושים, והרוח השורקת: "בובע הינדל, תני לי לעזור לך" בובע הינדל! מי כאן בובע?
אלפי שלדי אדם בגילאי העשרה עמדו במכרה וחצבו אבנים בכלים פרימיטיבים, זאת הכתה בסלעים, אחרת ערמה אותם במריצה והשלישית הריצה אותה בזריזות עד לקרונית, הידיים שתתו דם, אך אף אחת לא חשה בזאת, הקור הצורב היה חזק יותר והרעב, אוי, הרעב לא נתן למחשבות ולכאב לתפוס מקום.
הנוגשים צפו באי שביעות רצון בקצב התקדמות העבודה, בימים האחרונים הטמפרטורות החלו לצנוח ודלקת הראות עשתה בהן שמות, יותר מידי בנות נותרו במקרה הטוב בצריף החולים משתעלות והוזות מחום, וגרוע מכך... לא שאי מי חס על הנפשות, כמו שלא ניתן לתת למציאות לפגוע בקצב העבודה וברייך כולו, ההם עמדו מן הצד רגליהם נתונות במגפי עור מבריקים עד ברכם ופרווה משוכה עד חוטמם וצרחו על הבנות: "שנעל, שנעל" מכים בפרגול בידיים מחופות כפפות.
המשאלה הפכה אחת, למות, עכשיו.
מי זאת, למי היא קוראת בגיהנום? הינדלה סובבה את ראשה מחפשת את בת הקול, מגלה אשה חיננית מחזיקה פעוט מתוק: "בובע הינדל, תני לי את המריצה, אני חיה הבת של נחום שלך, וזה" הצביעה על הקטן "זה שולם זריל, על שם זיידע, נו, עכשיו תתני לי לעזור לך?"
וככה היא שרדה.
נכתב ע"י א-ירושלמית;1976079:מלפפון, צודקת לגמרי.
היצירה הזאת, במחילה, לא עומדת בכללי ההגיון וההסטוריה הבסיסיים.
ממתי רובוטים חושבים? וגם, אם נתעלם מההגדרה החריפה ונתייחס לאלו שנותרו בקרבם צלם אנוש - העתיד הרחוק בכלל לא היה בחשיבה של המעונים, ובפרט שלא בשעת העבודה!
נכתב ע"י במבה נוגט;1972199:אכן בזרקור. בסיפור האהוב על הילדים הלונדוניים - בן ודייוי, לא זוכרת את שם הסיפור.
אבל היא כותבת שהיא שמעה את זה ממקור ראשון אז כנראה שגם הסופרת ההיא שמעה את זה מאותה אחת (או שהיא היא הסופרת ההיא)
נכתב ע"י חוה זילבר;1976093:יכול להיות שהוא היה,
זה מה שנתן להם את הכח לשרוד...
אבל לא נראה לי בצורה כ"כ חיה, ומוחשית,
נכתב ע"י בפונטציאל;1976115:זה כבר יכולת הכתיבה של הסופר לקרב אותנו לחוויה כמה שיותר למרות שהוא לא היה ולא אנחנו.
והקהל ישפוט .
בטוחני שיש שיהנו מהקטע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: