נכתב ע"י במבה נוגט;1968738:בעיקרון אני מסכימה איתך אבל לדעתי - מה שעלה עלה. ובפוטנציאל צריכה לבדוק את התקינות של הכללים לפני שהיא מעלה. ואם זה חורג לבקש לתקן.
אז הבעיה בי? כלאמר ..
נכתב ע"י במבה נוגט;1968738:בעיקרון אני מסכימה איתך אבל לדעתי - מה שעלה עלה. ובפוטנציאל צריכה לבדוק את התקינות של הכללים לפני שהיא מעלה. ואם זה חורג לבקש לתקן.
נכתב ע"י בפונטציאל;1968741:אז הבעיה בי? כלאמר ..
נכתב ע"י nechamizak;1968740:רק לתשומת לבכם, לא כל מה שכתוב בגוף ראשון הוא מונולוג...
נכתב ע"י מיץ פטל;1968728:לדעתי כן. ואסביר.
אני השקעתי מאמץ שלא יהיה מונולוג/דיאלוג
אני השקעתי מאמץ שיהיו 200 מילים. ממש הורדתי המון. ואם לא נצמדים לכללי האתגר, יכולתי לכתוב עוד משפטים שהיו ממש חשובים לי. אבל הורדתי בגלל הכללים.
ויכולתי לכתוב מונולוג שהיה הרבה יותר עוצמתי.
אני בטוחה שעוד כמוני השקיעו מחשבה בזה, ולכן כן צריך להיצמד לכללי האתגר. שאם לא כן, אז אני מעוניינת לשנות את מה שכתבתי, לשנות למונולוג, להאריך במילים.
אז איפה האתגר פה?
לשיפוטכם.
נכתב ע"י מיץ פטל;1968728:לדעתי כן. ואסביר.
אני השקעתי מאמץ שלא יהיה מונולוג/דיאלוג
אני השקעתי מאמץ שיהיו 200 מילים. ממש הורדתי המון. ואם לא נצמדים לכללי האתגר, יכולתי לכתוב עוד משפטים שהיו ממש חשובים לי. אבל הורדתי בגלל הכללים.
ויכולתי לכתוב מונולוג שהיה הרבה יותר עוצמתי.
אני בטוחה שעוד כמוני השקיעו מחשבה בזה, ולכן כן צריך להיצמד לכללי האתגר. שאם לא כן, אז אני מעוניינת לשנות את מה שכתבתי, לשנות למונולוג, להאריך במילים.
אז איפה האתגר פה?
לשיפוטכם.
נכתב ע"י בפונטציאל;1968673:היא נשמה נשימה עמוקה ו... יצאה
האוויר הקריר והלח היכה בה בחדות, שוב היא פה, ושוב היא לופתת אותה בזרועות כבדות,
אין לה אוויר, היא מתעלפת!!!
"די כבר, תשחררי אותי, תני לי לעוף, אני רוצה לצאת מפה" הזרועות הכבדות לפתו אותה חזק יותר, היא חשה כיצד היא שוקעת לתוכן באין אונים,
היא רוצה להתגבר,
היא הבטיחה לעצמה.
היא לא יכולה, היא שומעת את הלמות ליבה מפמפם באוזניה בטרוף, מעיה מתהפכים, מוחה ריק ורק היא, והרצון שלה, להשתחרר מהזרועות הלופתות ולהצליח לנסוק...
היא העבירה את כל התקופה האחרונה בדמיונה, את כל השיחות, התרופות, את ההתקפים ואת ההצלחות הקטנות, היא חייבת כח, היא חייבת עוצמה.
היא מתפללת שהיא תצליח להתגבר כי היא מסוגלת, היא כבר ראתה.
רק היא יכולה להוציא אותה מהכלא של עצמה.
נכתב ע"י במבה נוגט;1968828:הקטע הזה מסוכן!
נכתב ע"י בפונטציאל;1968833:למה? תסבירי.
נכתב ע"י במבה נוגט;1968856:בלי להרחיב יותר מידי,
יש מספיק אנשים שחושבים שהאדם שיש לו בעיה כלשהי צריך לקחת יותר אחריות על עצמו ולפתור את הבעיות עם קצת כח רצון ומאמץ... והאמת שונה מאוד.
כנראה הכותב/ת לא התכוונ/ה למקרה כזה אבל אנשים עלולים להשליך מזה... ודווקא בגלל שהקטע כתוב מצוין.
נכתב ע"י שושיה;1969067:כתוב שם בפרוש "שיחות, תרופות" שבעצם כל התקופה היא נעזרת, למה החלטתם שזה על דעת עצמה?
מדובר פה במצב בו היא מנסה לכאורה להתגבר, כחלק מהטיפול, כי ללא החלטה ספציפית, ללא נטילת אחריות אישית, שזה מראה את הפסיעה הראשונה להחלמה, אין החלמה, הלא כן?
שהכותבת תתקן אותי אם אני טועה.
נכתב ע"י במבה נוגט;1969160:כתבתי בפירוש שאני לא מתכוונת דווקא לקטע הזה אלא למה שעלול להשתמע ממנו.
כי הנה יבוא מי שיבוא ויבין מה שיבין, ויאמר - אולי בתת מודע - אה, האישה מהקטע רצתה לצאת מזה אבל X פשוט לא מספיק רוצה.
במו אזני שמעתי אנשים שאין להם צל של מושג על מה הם מדברים, שמסבירים בלהט ובשכנוע עצמי עמוק, שכל הבעיות הנפשיות יכולות להיפתר ע"י לימוד ספר מוסר!
נכתב ע"י מיץ פטל;1968745:אשמח להחכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: