חוץ מזה יש עוד משהו מהותי בהר הטפסים האלו שמשמעותי ללקוח הקטן כמוני או שאפשר לחתום ולהתקדם הלאה כמו כל פתיחת חשבון בנקהם דורשים בניוד ני"ע עמלה כאילו מכרת את הניירות.
אפשר להתמקח על זה אם מתחשק לך..
תודה מראש
חוץ מזה יש עוד משהו מהותי בהר הטפסים האלו שמשמעותי ללקוח הקטן כמוני או שאפשר לחתום ולהתקדם הלאה כמו כל פתיחת חשבון בנקהם דורשים בניוד ני"ע עמלה כאילו מכרת את הניירות.
ואקסלנס?הם דורשים בניוד ני"ע עמלה כאילו מכרת את הניירות.
אפשר לנייד בלי עלות.ואקסלנס?
לא נראה לי.@השקעות R הון
בגוגל פיננס גם יש לי אפשרות לסמן ממוצעים ומגמות על הגרף?
או אולי יש אתר אחר של גרפים שאפשר לעשות את זה?
סתם מתעניין בשביל הספורט, לא סוחר אקטיבי
תודה רבה רבה
השיעור הראשון מעולה.
אגב תבדוק הלכתית עם רב שמתמצה בזההחסרון בזה חוץ מהלמידה זה שאין אפשרות לקבל הלוואה כנגד הכסף, או שאני טועה כי גם בזה יש דרכים למנף נכון
אכן, לא בספארק אלא באקסלנט באיזור האישי.אני לא מוצא במערכת ספארק אפשרות להמיר מט"ח.
זה משהו שעושים דרך האתר של אקסלנס?
ואיפה יותר זול להמיר, באקסלנס או בבנק (לאומי)?אכן, לא בספארק אלא באקסלנט באיזור האישי.
מסתבר שבאקסלנס.ואיפה יותר זול להמיר, באקסלנס או בבנק (לאומי)?
לא נראה לי שכדאי להסתבך עם האמריקאים,מישהו יודע אם מי שפותח חשבון השקעות והוא לא מצהיר שהוא אזרח אמריקאי יכול להיתקל עם זה או שזה רק פורמלי כמו בבנק שאין לזה השפעות?
ואיזה משמעות כללית יש לאזרחות אמריקאית על תיק השקעות? צריך לדווח להם הכנסות?
תודה רבה מראש לעונים
תודה רבהלא נראה לי שכדאי להסתבך עם האמריקאים,
לדעתי זה הרבה יותר חמור מבנק, כי זה העלמת מס.
המשמעות הכי רצינית שאפשר לקנות רק קרנות סל אמריקאיות,
וכמובן צריך לדווח על ההכנסות מהשקעות (דרך כלל אין מס נוסף כי זה מקוזז עם המס בארץ).
דוקא מקופת גמל, או בעקרון גם הלוואה בנקאית (שאם אין נכס להשקעה יש אוסרים)? גם עם היתר עסקה?אגב תבדוק הלכתית עם רב שמתמצה בזה
לי רבנים אמרו שאסור לקחת הלוואה מקופגל"ה (א"כ אני לא מבין למה ואכמ"ל)
@השקעות R הון אשמח לדעתך.אני אמור לקבל עכשיו סכום של כסף, שהייתי רוצה לצרף אותו להשקעה שכבר יש לי בקופ"ג להשקעה,
מסתפק גם אם ללמוד על להשקיע לבד לא דרך קופ"ג, אבל זה עוד נושא, החסרון בזה חוץ מהלמידה זה שאין אפשרות לקבל הלוואה כנגד הכסף, או שאני טועה כי גם בזה יש דרכים למנף נכון
יש לי ספקות בקשר לזה,
אם הבנתי נכון אם אני מכניס עכשיו את הכסף לקופה הקיימת ועוד תקופה ארצה למשוך חזרה את הסכום הנ"ל, זה יחושב כאילו משכתי את הרווח שיש לי מההפקדה הקודמת ואתחייב במס, לכן חשבתי שכדאי לפתוח קופה נפרדת ואז כשארצה למשוך אוכל למשוך את הקופה החדשה שיש בה פחות רווח וכך חלק הקרן שבמשיכה יגדל ואתחייב בפחות מס.
1. האם זה נכון א. שבמקרה שהכל בקופה אחת אתחייב במס על הסכום של הקרן של ההפקדה החדשה, ב. שבמקרה וזה 2 קופות שונות לא אתחייב במס על חלק הקרן שבקופה זו, או שיחשבו כאילו הכל בקופה אחת ואז זה כאילו משכתי את הרווח ויחייבו אותי במס?
2.אם זה נכון האם אפשרי לפתוח 2 קופות באותה חברה או חייב ב2 חברות?
3. במידה וארצה לפתוח קופ"ג להשקעה על שם הילד, האם כשהילד מגיע לגיל 18 הכסף נהיה שלו באופן מוחלט, מה שאומר שאין להורה כל יכולת וסמכות משפטית לקבוע מה יהיה עם הכסף?
תודה מראש
אפשרי באינטראקטיב.מסתפק גם אם ללמוד על להשקיע לבד לא דרך קופ"ג, אבל זה עוד נושא, החסרון בזה חוץ מהלמידה זה שאין אפשרות לקבל הלוואה כנגד הכסף, או שאני טועה כי גם בזה יש דרכים למנף נכון
זה עלול להיות בעייה. אין לי ניסיון עם זה.1. האם זה נכון א. שבמקרה שהכל בקופה אחת אתחייב במס על הסכום של הקרן של ההפקדה החדשה, ב. שבמקרה וזה 2 קופות שונות לא אתחייב במס על חלק הקרן שבקופה זו, או שיחשבו כאילו הכל בקופה אחת ואז זה כאילו משכתי את הרווח ויחייבו אותי במס?
אולי באמת עדיף.2.אם זה נכון האם אפשרי לפתוח 2 קופות באותה חברה או חייב ב2 חברות?
לפי הידוע לי, כן.3. במידה וארצה לפתוח קופ"ג להשקעה על שם הילד, האם כשהילד מגיע לגיל 18 הכסף נהיה שלו באופן מוחלט, מה שאומר שאין להורה כל יכולת וסמכות משפטית לקבוע מה יהיה עם הכסף?
בעקר מקופת גמל, לא קשור באיזה כשרות המסלול, ההלוואה ניתנת מכספי עמיתים ממסלולים ללא כשרות ואין אפשרות לחתום עם העמיתים על היתר עיסקהדוקא מקופת גמל, או בעקרון גם הלוואה בנקאית (שאם אין נכס להשקעה יש אוסרים)? גם עם היתר עסקה?
האם משנה מאיזה קופה, דהיינו תלוי בכשרות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: