לאתודה רבה
זו פרוצדורה מורכבת לדווח על ההכנסות?
תדבר עם רו"ח
לאתודה רבה
זו פרוצדורה מורכבת לדווח על ההכנסות?
אפשרי באינטראקטיב.
איזה הלוואות הם נותנים?
אם אני גם יכול לענותהאם ניתן לתת הוראה מתמשכת ליותר מיום אחד של פקודת קניה או מכירה בשער מסוים
אני מדבר על הפלטפורמה של אקסלנס/ מיטב
@השקעות R הון אשמח לתשובתך
@השקעות R הון הביא בתחילת השרשור סרטונים מצוינים כאןתודה על התשובה
מה השם של הפקודה שאני בוחר
אפשר להיכנס למינוס דולרי לזמן קצר.וצריך דולרים בחשבון השקעות בשביל זה או אפשר בשקלים? (באקסלנס)
מי שנמצא במסלול הלכה יכול לקבל הלוואה אבל היא ניתנת מכספי המסלולים הלא כשרים (לפחות בחלק מההכשרים)לגבי קבלת הלוואה מקופת גמל להשקעה,
לפי ידיעתי, במסלול הלכה אין אפשרות כלל לקחת הלוואה.
ברוב החברות זה לא ככה.מי שנמצא במסלול הלכה יכול לקבל הלוואה אבל היא ניתנת מכספי המסלולים הלא כשרים (לפחות בחלק מההכשרים)
יש לי קרן השתלמות במיטב דש- כולו במסלול S&P- האם עדיף להעביר אותו לחשבון IRA ולהשקיע בעוקב מדד S&P לבד? (השתלמות-שכיר)אם הצטבר לך 100,000 ש"ח בקרן השתלמות
תוכל להעביר את הכספים לחשבון IRA
ולנהל אותם כרצונך.
את מתכוונת שברוב המסלולים הכשרים יש הלוואות לעמיתים מנכסי המסלול?ברוב החברות זה לא ככה.
אכן כן.את מתכוונת שברוב המסלולים הכשרים יש הלוואות לעמיתים מנכסי המסלול?
רעיון טוב
אאתגר אותך קצתכמה שזכור לי בדקתי לאורך זמן על פני כמה תקופות
ו SMH היה יותר רווחי.
מבחינת איכות ההשקעה ודאי עדיף להשקיע דרך IRA.יש לי קרן השתלמות במיטב דש- כולו במסלול S&P- האם עדיף להעביר אותו לחשבון IRA ולהשקיע בעוקב מדד S&P לבד? (השתלמות-שכיר)
השקעתי בעבר באנבידיה ובעוד כמה חברות טכנולוגיה.אאתגר אותך קצת
אם הייתה משווה את זה מול אנבידיה, היית רואה שהיא יותר רווחית מ-SMH
עם זאת, אתה ממליץ על SMH. מדוע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: