הני תודה ענקית!!!!מרק אפונה
צפה בקובץ המצורף 1011879
סיר 4 ליטר
2 בצל
500 גרם אפונה יבשה
3 גזרים
מלח
פלפל שחור
4 כפות אבקת מרק בטעם עוף- אפשר להשמיט
מעט שמן לטיגון הבצל
קוצצים בצל ומטגנים בסיר גדול בשמן להשחמה.
מוסיפים את יתר הרכיבים. גזר חתוך לטבעות
ממלאים את הסיר במים לגובה 4/5 בערך
מבשלים כארבעים וחמש דקות
האפונה תתפורר וזה בסדר גמור.
מרסקים מעט במקל. או ריסוק מלא למרק קרם אפונה חלק.
לילדים אני אוהבת להוסיף בקערה טבעות נקניקיות סויה [רק בגיל שמתאים]. וכך יש ארוחה טובה ומזינה.
האפונה היבשה נחשבת בארוחה כחלבון.
אפונה קפואה היא פחמימה.
צפה בקובץ המצורף 1011881
יצא מהמם וטעים
אפילו הבררנים אכלו ונהנו