כל קבוצת לופטהנזה עד ה11/08 כוללמישהו יודע האם עוד חברות תעופה ביטלו את הטיסות
כל קבוצת לופטהנזה עד ה11/08 כוללמישהו יודע האם עוד חברות תעופה ביטלו את הטיסות
עדכונים אחרוניםמישהו יודע האם עוד חברות תעופה ביטלו את הטיסות
חברת תעופה | מתי חוזרת להפעיל טיסות? |
---|---|
קבוצת לופטהנזה: לופטהנזה SWISS בריסל איירליינס אוסטריאן איירליינס Eurowings | החל מה-13 באוגוסט (יום ו׳) |
יונייטד איירליינס | ביטלה את טיסותיה עד להודעה חדשה |
דלתא אייר ליינס | החל מה-10 באוגוסט (שבת) |
ITA Airways | החל מה-7 באוגוסט (יום ד׳) |
אייר אינדיה | החל מה-9 באוגוסט (יום ו׳) |
Aegean Airways | החל מה-9 באוגוסט (יום ד׳) |
Wizz Air | החל מה-6 באוגוסט (מחר, יום ג׳) |
Iberia Express | החל מה-6 באוגוסט (מחר, יום ג׳) |
אתיופיאן איירליינס | החל מה-5 באוגוסט (יום ב׳) |
אייר אירופה | החל מה-8 באוגוסט (יום ו׳) |
לוט איירליינס (Lot Airlines) | נכון לעכשיו החל מה-8 באוגוסט (יום ה׳) |
אייר בלטיק (Air Baltic) | החל מה-7 באוגוסט (יום ד׳) |
בולגריה אייר (Bulgaria Air) | החל מה-8 באוגוסט (יום ה׳) |
אני מאמין שיש (נראה לי דרך הביטוחי בריאות יש דבר כזה)לכל המבינים פה האם יש כזה דבר ביטוח חו"ל שמשלם לביטול טיסה ע"י חברת התעופה
הייתי רוצה לבטח את עצמי עכשיו לאור המצב אם יבטלו לי את הטיסה עם ביטוח שמשלם על הביטול + המלון
יש חיה כזאת?
אז ככה מגדל הראל ופאספורט כארד אמרו לי שאין להם ולא נראה להם שיש כזה דבראני מאמין שיש (נראה לי דרך הביטוחי בריאות יש דבר כזה)
אבל לא כ"כ רואה צורך
על הטיסה חברת התעופה תשלם אם יבטלו
על המלון בדר"כ בבוקינג יש אופצייה עם ביטול בתוספת מחיר קח את זה כביטוח
אתה צודק אני התבלבלתי עם ביטוח ביטול נסיעה שזה למקרים מסויימים כגון מקרה רפואי וכואז ככה מגדל הראל ופאספורט כארד אמרו לי שאין להם ולא נראה להם שיש כזה דבר
יש גם מלונות כשרים בבוקינג אבל לא התכוונתי דווקא לבוקינג (בוקינג הוא סה"כ סוכן) אלא שהרבה פעמים מוכרים חבילות עם אפשרות ביטול ביותר יקר צריך לבדוק כל מלון לגופו אם יש להם אפשרות כזאתמלונות כשרים אין להשיג בבוקינג ולכן לא יעזור לי הנ"ל
כרגע גם הטיסות של מחר ויום רביעי מבוטלות באתר של איבריה.
Iberia Express החל מה-6 באוגוסט (מחר, יום ג׳)
אין שום מידעכרגע גם הטיסות של מחר ויום רביעי מבוטלות באתר של איבריה.
יש מידע מבוסס?
03-6554299יש לי מאוד מוצלח אשאל אותו אם הוא רוצה שאפרסם את שמו ברבים אם יש לכם אישי תפנו אלי באישי
אפשר לסמוך על וויז איר לנסוע איתם מחר?אחרי שהודיעה שתבטל את טיסותיה לישראל מחר: חברת התעופה Wizz שינתה את החלטתה ותשוב מחר לישראל.
קחו בחשבון שגם אם תצליחו לצאת מהארץ - לא בטוח שתצליחו לחזור במועד שרציתםאפשר לסמוך על וויז איר לנסוע איתם מחר?
לא קיבלתי הודעה על ביטול איזה תאריך בוטל?ריינאייר הצטרפה לחברות המבטלות טיסות, לתשומת לב.
לא בטוח שכל הטיסות, ראיתי ביטול על בודפשט, אתונה, פאפוס ובארי. מילא קיבלתי הודעה על ביטול איזה תאריך בוטל?
שימו לב לריינאייר,
ביטולים, התעדכנו.
היה לי טיסה לבודפשט מריינאיר וזה בוטללא בטוח שכל הטיסות, ראיתי ביטול על בודפשט, אתונה, פאפוס ובארי. מי
זה השאלה שלי. אם הם לא מבטלים את ההלוך יש מה לסמוך עליהם בקשר לחזור?קחו בחשבון שגם אם תצליחו לצאת מהארץ - לא בטוח שתצליחו לחזור במועד שרציתם
ממש לאזה השאלה שלי. אם הם לא מבטלים את ההלוך יש מה לסמוך עליהם בקשר לחזור?
אכפת לי אבל אני צריך לנסוע... מה עושים???ממש לא
אם בעוד יומיים יקרה משהו הם מסוגלים לעצור את כל הטיסות שוב
תלוי בכם האם אכפת לכם להיתקע בחו"ל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: