תיסע ואם עד שתצטרך לחזור יתבטל לך הטיסה חזור, אז תחזור עם מה שמשרד התחבורה יפעיל או שתמצא טיסה חזור בחברה ישראלית!אכפת לי אבל אני צריך לנסוע... מה עושים???
תיסע ואם עד שתצטרך לחזור יתבטל לך הטיסה חזור, אז תחזור עם מה שמשרד התחבורה יפעיל או שתמצא טיסה חזור בחברה ישראלית!אכפת לי אבל אני צריך לנסוע... מה עושים???
???יש בימים האלו טיסות מהונגריה או פולין לארץ מחברות ישראליות?
בוודאי לא תמיד יש מקומות פנויים בפרט עכשיויש בימים האלו טיסות מהונגריה או פולין לארץ מחברות ישראליות?
באיזה מחירים בערך?בוודאי
מה התאריך שאתה צריך ומאיפואבאיזה מחירים בערך?
ביום חמישי מפולין לארץמה התאריך שאתה צריך ומאיפוא
לפי מה שאני רואה עכשיו יש טיסות אבל אין מקומות פנוייםביום חמישי מפולין לארץ
ומהונגריה.לפי מה שאני רואה עכשיו יש טיסות אבל אין מקומות פנויים
גם לא אפשר לנסות לבדוק טיסה עם עצירה אבל אני מאמין שכל הטיסות לימים הקרובים מחו"ל ע"י חברות ישראליות נחטפות עכשיו או כבר נחטפוומהונגריה.
אשמח לדעת אילו סוכנים יותר זולים מהאתר1. יש סוכנים שמוכרים טיסות יותר זול מהאתר של אל על.
2. מה זאת אומרת שאם הסוכן לא אמיתי אז לעשות הכחשת עסקא? צריך לבדוק מראש שהסוכן אמין ויש לו המלצות,
כסף לא זורקים על העצים. פשוט לבדוק. לאחר שהסוכן רכש כרטיסים , ניתן לבדוק בקלות באלעל שיש כרטיסים על שמכם. וכבר היו דברים מעולם שסוכנים מוזרים גבו כסף ולא רכשו כרטיסים, לכן רוכשים רק מסוכנים מוכרים וממולצים. ולא נופלים בפח, כנ''ל לגבי אנשים שמוכרים את הכרטיסים שלהם, וודאו שזה אמיתי ולא עוקץ. פשוט לבדוק ולהזהר. בבחינת ''כבדהו וחשדהו''. לא מידי מסובך. בהצלחה!!!
בסקייסקיינר לדוגמא, תוכל למצוא זול יותר, אבל, וכאן האבל הגדול, בזמן כזה מתוח ותנודתי, ישנה אפשרות שהטיסה תתבטל, ואז... יותר קשה לעמוד מול הסוכנויות שסקייסקיינר מביאות בשביל לקבל את הכסף,אשמח לדעת אילו סוכנים יותר זולים מהאתר
סוכן מקצועי יוכל להשיג עבורכם את המקומות גם בטיסות מלאות, אמנם לא בכל טיסה, אבל ככל שתהיו גמישים יותר בתאריך וביעד, יגדל הסיכוי שיצליחו להשיג מקום.ביום חמישי מפולין לארץ
התכונתי לסוכן אנושי לא לאתר כזה או אחרבסקייסקיינר לדוגמא, תוכל למצוא זול יותר, אבל, וכאן האבל הגדול, בזמן כזה מתוח ותנודתי, ישנה אפשרות שהטיסה תתבטל, ואז... יותר קשה לעמוד מול הסוכנויות שסקייסקיינר מביאות בשביל לקבל את הכסף,
המסקנה, זה מאד טוב לימי שגרה, ולא למצבינו אנו.
נשמה מופרך, מה שברור שזה לא חייב להיות חצי מהסכום, יותר נכון ברוב המקרים זה לא בדיוק חצי, אך 200 מתוך 2600 נשמע מופרך, אם הזמין דרך סוכן, הסוכן אמור לדעת איך לבדוק את זה די במדוייק.אני לא יודע אם זה האשכול המתאים. אבל אם יש פה מישהו שיודע, חבר שביטלו לו טיסה חזור מארה''ב (הוא חזר עם אל על בסוף), והחברה טוענת שמחיר הטיסה הלו''ש היה 2600דולר, ומתוכם החזור הוא 200 דולר בלבד, וזה מה שהחזירו לו על הביטול. זה תקין? יש מצב שגנבו אותו?
אם יש מישהו שיכול לתת מידע אשמח מאוד. (אם צריך עוד פרטים מחר אני ישאל אותו בדיוק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: