@בייסי מתמצא תדבר איתו מומלץ מנסיון!מחפשת עו"ד שמתמצא בענין ביטול טיסות.
יעזור מאד.
לא אנושי.אנושי.
יש לי מאוד מוצלח אשאל אותו אם הוא רוצה שאפרסם את שמו ברבים אם יש לכם אישי תפנו אלי באישילזה אני מתכוונת.
@בייסי
לי יש כרטיסים בחברת ריינר למילאנו ברגמו (בין אוסטריה לשוויץ יותר קרוב לשויץ) הלוך ב14.8 חזור ב21.8אם יש מישהו שרוצה למכור כרטיסים במחיר סביר לכיוון שוויץ אוסטריה וכו' מ14 עד 27 אני מעוניין
9 נפשות
תודה
כמה יעלה רק צד אחד?לי יש כרטיסים בחברת ריינר למילאנו ברגמו (בין אוסטריה לשוויץ יותר קרוב לשויץ) הלוך ב14.8 חזור ב21.8
מתאים לך
אפשר לקנות רק צד1 אבל אני לא ממליץ מחיר 2000 ש"ח לכרטיס כולל החלפת שם
העלות של החלפת שם לצד 1 היא אותה עלות בשבילי בין צד 1 או 2 אז המחיר יהיה יקרכמה יעלה רק צד אחד?
תודה , אין לך תאריך אחר לחזרה? וכמה יהיה המחיר לכיון אחד אולי שווה ליהעלות של צד 1 היא אותה עלות בשבילי בין צד 1 או 2 אז המחיר יהיה יקר
האמת היא שאני יכול להחליף לכל שדה תעופה באיטליה ולאיזה תאריך שאני רוצהכמה יעלה רק צד אחד?
לא כל כך הבנתי לבדוק אם יש מקום? באתר לא מופיע בכלל שיש מקום מבין? אני רוצה חזור ב26 או 25אנ
האמת היא שאני יכול להחליף לכל שדה תעופה באיטליה ולאיזה תאריך שאני רוצה
תחפש בריינר מה מתאים לך תעדכן אותי ואני יבדוק שריינר מאשרים את זה
אתה יכול להחליף חזור לקפרסין פאפוס ב26?כן זה בדיוק הבעיה הטיסה חזור בתאריך ה28 מלאה ריינר נוסעים השנה רק בימי רביעי (ושבת רח"ל) והחזור היחיד שפנוי הוא ב21.8
אגב גם הלוך ב14.8 אם תרצה לקנות מריינר אי אפשר כי הטיסה מלאה רק אם אתה קונה ממישהו (ממני לדוגמא)
היה כאן באשכול עוד מישהו שמכר 5 כרטיסים בדיוק לטיסה הזאת 4+5=9
מצאתי חזור משדה תעופה קרוב בשם בארילא כל כך הבנתי לבדוק אם יש מקום? באתר לא מופיע בכלל שיש מקום מבין? אני רוצה חזור ב26 או 25
27 לא טוב לי אני צריך או 26 או 25מצאתח חזור משדה תעופה בשם בארי
Bari to Tel Aviv
בתאריך ה27.8
מבחינת החוק זה לא משנה איפה הזמינו את הטיסה. וגם אם הזמנת כרטיס טיסה דרך סוכן יש לך את אותם זכויות, החזר מלא או טיסה חילופית כפי הענין.אם החברה מבטלת מקבלים החזר מלא או טיסה חילופית רק אם הזמנתם בחברה עצמה ולא דרך צד שלישי
לצערינו הרב זה נכון.אם אתם מבטלים - בד"כ לא מקבלים החזר
שפתים ישק!אפשר לעשות ביטוח ביטול טיסה ואז להיות רגוע עם הכסף
אין לי אישי. אשמח מאד לשמוע.יש לי מאוד מוצלח אשאל אותו אם הוא רוצה שאפרסם את שמו ברבים אם יש לכם אישי תפנו אלי באישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: