ועל זה נאמר ''השאלה אם הכלב יודע...''
כנל תמשיך לא יגבו עמלותתתעלם ותמשיך לשלב הבא. זו הודעה אוטומטית. לא יגבו ממך כסף.
אז עכשיו רינאייר יחזירו את הטיסות יש סיכוי
כנראה ביקוש מוגבר של חסידי סקוויראהאם יש מישהו שיודע לספק הסבר הגיוני בנוגע למחירי הטיסות ההזויים לניו יורק בשבוע הקרוב??
4,600$ הלו"ש - נשמע לכם הגיוני??
האין דין ואין דיין?
מצ"ב קישור
https://www.skyscanner.net/transpor...bled=false&preferdirects=false&ref=home&rtn=1
הם כלל לא צריכים להגיע לחסדי חברות התעופה השונות.כנראה ביקוש מוגבר של חסידי סקווירא
'לאחר' שבמסע נאלצו לאלתר ולקושש טיסות מחברות טורקיות עקב ביטולי טיסות מחמת מזג האוויר.הם כלל לא צריכים להגיע לחסדי חברות התעופה השונות.
זה נראה שלכל טיסה קהילתית יש להם צי מטוסים משלהם שעומד הכן לשרתם לכל מטרה.
הדברים נאמרים לאחר מסע הקודש "בני היכלא" של האדמו"ר שליט"א עם חסידיו לפולין, ופשיטא וכמובן עד כדי שאין צ"ל; שבלי שום נימה של זלזול ח"ו.
פטור מלא או חצי?לכל בעלי הפליי כארד היום התקשרתי לכאל לבטל את הכרטיס והם נתנו לי חצי שנה פטור מדמי כרטיס
עוד שאלה אם אני מזמין כרטיס בונוס במחיר פליי כארד ואז אני מבטל את הכרטיס לפני הטיסה מה קורה עם ההזמנה??
מלא, בתנאי שמשתמשים בשקל כל חודשפטור מלא או חצי?
תיק יד זה גם תיק גב (רשמית זה תיק שאמור להכנס מתחת למושב שלפניכם)הזמנתי טיסה (ישראייר)
כתוב לי שהכרטיס כולל תיק יד וטרולי עד 10K
מה זה אומר תיק יד? תיק גב גם נקרא תיק יד? עד כמה קילו?
תודה
גם לי קרה תנסה בשעות הבוקרהוא לא מציג לי את הטיסות שבחרתי...?!
צפה בקובץ המצורף 1580626
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: