ראגאטשאבער
משתמש רשום
איך מזמינים כרטיסי בונוס באלעל
ביקשתיהו ולא מצאתיהו
ביקשתיהו ולא מצאתיהו
אם יש לך מספיק נקודות בשביל הבונוס ויש זמינות של כרטיס זה יופיע לך כעוד אופצייה לצד ה3 אופציות הרגילותאיך מזמינים כרטיסי בונוס באלעל
ביקשתיהו ולא מצאתיהו
בוודאי שזה אמיתימבצע היום בוויז איר 20 אחוז הנחה בטיסות לוינה עד ליוני
אין לי מושג אם זה מבצע אמיתי
לרגע לא חשבתי...אני מאמין שאם תגיע עם עשרים שקיות עמוסות של דיוטי פרי הם לא יעבירו את זה
נוסעים כולל שבתתנסה פעם לטוס בלי מזוודה ותראה שזה הרבה יותר נוח אם לכל אחד יש תיק גב וטרולי זה אמור להספיק בהחלט לטיול קצר
תלוי איזה יעד וינה לכאורה כןאפשר לסמוך על WIZZ שיהיה טיסות בתחילת מרץ?
באתרשל וויז זה יותר יקרזו אותה חברה, איפה מצאת באתר של וויזאייר או באתר סוכנות?
מצאתי בוויז איר הלוך וחזור 152 דולר לאחרי פוריםהאם למישהו יש מידע האם ריינאיר הולכים לחזור בקרוב? טיסה לאחרי פורים למילאנו, האם לחכות עם ההזמנה, כרגע יש רק דרך אתונה ב1000 שח הלוך ושוב, האם לחכות, האם יחזרו??
מספיק ועוד איךלרגע לא חשבתי...
נוסעים כולל שבת
זה אומר עוד מיליון דברים... אין מצב שטרולי ותיק גב יספיק
תלוי באיזה חברות, ברוב החברות (והשדות) דיוטי פרי או שקיות בסדר, יש יוצאים מן הכלל שלא.לא רשמי אבל זה בדרך כלל הנוהל
הגיוני גם יותר מזה, זה באמת יקר לכן מצמצמים במזודות.הגיוני שמזוודה תעלה עוד 40$ לטיסה?
1. לא מומלץ לקנות דרך סוכן, גם אם זה קצת יותר זול.באתר של וויז זה יותר יקר
וכתובשזה מופעל ע"י מלטה וויזאייר
הזול היה בסקיי סקנר
אפשר להזמין מהארנק רק בתנאי שבעל החשבון גם נמצא באותה הזמנהיש לי סכום כסף בארנק של וייזאייר בעקבות טיסה שבוטלה לי
עשיתי הזמנה כעת לי ולעוד מישהו עם המועדון (זוגי) שיש לי והצלחתי לשלם עם הכסף בארנק,
כעת אני עושה הזמנה נוספת ללא המועדון (במצב שזה מחובר לחשבון שלי) למישהו נוסף וזה לא מציג לי אופציה לשלם מהארנק,
מישהו יודע מה ניתן לעשות?
לא מומלץֱ בכללמישהו יודע האם אמין להזמין דרך bookaflight??
טיסות של אל על,
דרך אל על זה הרבה יותר יקר
מצטרפת... מישהו יודע מה קורה עם ריינאייר?האם למישהו יש מידע האם ריינאיר הולכים לחזור בקרוב? טיסה לאחרי פורים למילאנו, האם לחכות עם ההזמנה, כרגע יש רק דרך אתונה ב1000 שח הלוך ושוב, האם לחכות, האם יחזרו??
ומיד לאחר ההזמנה ניתן לשנות שוב ולהחזיר לשם שלי?אפשר להזמין מהארנק רק בתנאי שבעל החשבון גם נמצא באותה הזמנה
הפתרון - להחליף את שם בעלי החשבון באזור האישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: