אני הזמנתי כרטיס נוסף רק של מאסטרקארד והתקשרתי לבטל את הדיינרס, במקום הם ניסו לשכנע אותי להשאיר את הכרטיס ולקבל פטור מלא.לכל בעלי הפליי כארד היום התקשרתי לכאל לבטל את הכרטיס והם נתנו לי חצי שנה פטור מדמי כרטיס
עוד שאלה אם אני מזמין כרטיס בונוס במחיר פליי כארד ואז אני מבטל את הכרטיס לפני הטיסה מה קורה עם ההזמנה??
יש בארקיע ובישראייר(-בדרך כלל יותר זולים) החל מ250 שקל להלו"שאני צריך להגיע לאילת, בזמן הקרוב, מתי יש משהו במחיר זול?
אני אשמח לעזורהאם האופציה היחידה לנסוע לארה"ב היא ע"י שדידת בנק???
אנא עזרתכם!
הזמנת עכשיו??הזמנתי כרטיס פליי כארד מכאל
אבל עכשיו אני חושב שזה פשוט לא שוה כל הנקודות שווים כמה גרושים בלבד ולא ראיתי איזה משהו מיוחד בזה
האם שווה לי לבטל את זה?הזמנת עכשיו??
עכשיו זה באמת לא שווה זה רק 5000 נקודות
לפני חודש בערך זה היה 35000 נקודות
לא חושב שזה יעזורהאם שווה לי לבטל את זה?
האם שייך וויתורים בענין הזה שאפילו אם היה לך פלייכארד במשך 18 חודשים לפני,לא חושב שזה יעזור
כי במבצע הבא אתה צריך שלא יהיה לך פלייכארד במשך 18 חודשים לפני
אז לא יודע אם תבטל אם זה נחשב שהיה לך או לא
הגיוני שכל עוד שהכרטיס לא מופעל זה לא נחשב שיש לך
אין ויתורים בעניןהאם שייך וויתורים בענין הזה שאפילו אם היה לך פלייכארד במשך 18 חודשים לפני,
הם יתנו לך?
אין שום ויתורים מכיר מישהו שלפני חצי שנה עשה כרטיס ולא לקח את זה מהשליח ולא נתנו לו במבצע האחרון את הנקודות ניסה לריב איתם וזה לא הלך שווה לבטל ולחכות 18 חודש כי עכשיו עם 5000 נקודות אין לך הרבה מה לעשות אולי במסיבת נקודות תצליח לקנות כרטיס בונוס לצד אחד ליעד זולהאם שייך וויתורים בענין הזה שאפילו אם היה לך פלייכארד במשך 18 חודשים לפני,
הם יתנו לך?
זו אותה חברה, איפה מצאת באתר של וויזאייר או באתר סוכנות?מישהו יודע מה ההבדל בין wizzair
לחברת WIZZAIR MALTA ?
בויזאייר מלטה מצאתי טיסה למילאנו הרבה יותר זולה מוויז הרגיל כמעט חצי מחיר...
בודקת אלף פעם זה בלי עצירה במלטה. מה הסיפור?
אם אני יביא תיק גב גדול ועמוס יכול להיות שיחייבו אותי תשלום? או שאפשר להתחמק מזה ולהוציא חפצים וכו' אם יבקשו לשקול לי את התיקתיק יד זה גם תיק גב (רשמית זה תיק שאמור להכנס מתחת למושב שלפניכם)
אני יתחלק איתך חצי בשללאני אשמח לעזור
בשוד ..
זה צריך להיות בגודל של תיק טיולים רגילאם אני יביא תיק גב גדול ועמוס יכול להיות שיחייבו אותי תשלום? או שאפשר להתחמק מזה ולהוציא חפצים וכו' אם יבקשו לשקול לי את התיק
כבר נתקלתי בשדה התעופה בציריך חברת סוויס שהסתובבה מישהי בגייט ושקלה תיקים וטרולי אבל זה באמת נדיר אולי רק אצל השוויצרים באופן כללי לא שוקלים לא טרולי ולא תיקים (אם אתה מגיע עם מזוודה לפעמים גם שוקלים את הטרולי) רק צריך להתאים לגודל אם יש לך משהו מלא ואם תוציא בגדים ותלבש התיק יתכווץ ויתאים לגודל זה אמור להיות בסדרזה צריך להיות בגודל של תיק טיולים רגיל
לא יצא לי להיתקל ששוקלים את התיק- רק את הטרולי והמזוודות
לא רשמי אבל זה בדרך כלל הנוהלשקיות של דיוטי פרי לא נחשבות כבודה, נכון?
במקום לקמבן יש כל מיני סרטונים ברשת שמראים איך לארוז וגם לא צריך להביא את כל הבית גם יותר נוח שלא צריך לסחוב בטיול כ"כ הרבה וגם יותר מהר שלא צריך לחכות בתור של הצ'ק אין וגם לא צריך אחרי הטיסה לחכות למזוודההגיוני שמזוודה תעלה עוד 40$ לטיסה?
זה המון כסף
מה עושים?
איך מסתדרים עם טרולי ותיק גב?
איך מקמבנים? להביא מהבית חלק מהדברים בשקיות של דיוטי פרי? (יש לי הרבה בלעה"ר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: