מאיר עלי באבא
משתמש מקצוען
כמובן איך תבחר אם זה לא פתוחורק אם זה כבר תאריך פתוח...
ספטמבר פתוח מזמן
כמובן איך תבחר אם זה לא פתוחורק אם זה כבר תאריך פתוח...
עושה רושם שריינאייר בחרה למתג את עצמה כחברה יוקרתית לעשירון העליון.יש עכשיו 'מבצע' בריינאייר, נסיעה כיוון אחד לוינה, 13 בפברואר, רק 405 אירו. ללא טרולי. לחטוף?
ברור!! צודק!! אבל לכל רמה יש את המחיר שלהבאיטליה היקר זה לא הטיסה זה השאות והסקי
אבל יש שם אחלה סקי
שווה לשלם הרבה יותר מעשרים דולר לפעמים יש שינויים בטיסות וגם ביטולים היה לי השבוע 2 ביטולים אם אתה קונה ישירות בחברת התעופה יש עם מי לדבר באתרים יש כאלו שיבקשו רק כדי לתקשר איתם תשלום וגם כשאין ביטול כל תוספת מזודה וכד' מתומחר באתרים במחיר הרבה יותר גבוהלכל העוזרים דחוף
כשאני מזמין טיסה בחברת אל על האם עדיף להזמין באל על לבד בעוד כ20 $ או שאפשר גם ע"י אתרים אחרים כי הם בכל מקרה יטוסו?
והאם רייאנר בתוך יטוסו את הטיסות שהם מוכרים לוינה (אני צריך לדעת זאת כי אני רוצה להזמין הלוך באל על וחזור באיינאר ואני לא רוצה להתקע שם)
תודה רבה.
אשמח לקבל אותו אני טס שבוע הבא !hds800154 שטודל גימיילנשאר לי סים של VODAFON שעשיתי בהונגריה, עובד בכל אירופה, תקף עד ה 8/2 נשאר 3 GB
דודי רובינשטייןיש מישהו שיש לו מושג מחיר של השכרת מטוס של 180 מקומות?
ואם יש למישהו מספר טלפון של מישהו שמתעסק עם זה?
0527173701יש מישהו שיש לו מושג מחיר של השכרת מטוס של 180 מקומות?
כמה זמן לאחר שסיימת לגהץ נכנס ה 30000 נקודות ?לכל מי שהזמין כרטיס פליי קארד:
קיבלתי היום את הנקודות בשתי הכרטיסים
תבדקו אם קיבלתם מייל בקידומי מכירות
בעיקרון לפי התקנון הם מחוייבים להביא את זה עד 10.2 כנראה הם עשו פעימה באמצעכמה זמן לאחר שסיימת לגהץ נכנס ה 30000 נקודות ?
שבועכמה זמן לאחר שסיימת לגהץ נכנס ה 30000 נקודות ?
השאלה אם זה היה פעימה חד"פ או שאם סימתי לגהץ עכשיו 3000 יכנס לי רק ב 10.2 או עוד שבוע כמו שאמר @מושיק פבעיקרון לפי התקנון הם מחוייבים להביא את זה עד 10.2 כנראה הם עשו פעימה באמצע
יש הרבה, אן מחירון קבוע בכלל.יש מישהו שיש לו מושג מחיר של השכרת מטוס של 180 מקומות?
בכל החברות זה ככה?אפשר להביא כל עגלה, בלי תשלום.
לפעמים, אם מדובר בעגלה מתקפלת (כמו יויו) ואם באים בתחילת העלייה למטוס, יהיה אפשר גם להעלות אותה למטוס. אם לא, זה יישלח לתא המטען ויחכה לכם בנחיתה ביציאה מהמטוס או במסוע המזוודות.
לא שמעתי שהם הודיעו שיחזרו לא הייתי סומך על חברה שעדיין לא הודיעה שתחזורערב טוב, יש למישהו מושג על טיסות של Vueling מאמצע פברואר לברצלונה, מה הסיכוים שיצאו באמת?
אין לי כח לקרוא את כל התנאים שלהם, אבל אם אני קונה באתר שלהם, במידה ויתבטל אקבל החזר כספי, נכון?
תודה רבה לעונים!
שומע, המעניין הוא שהם לא מוכרים כרטיסים לחודש הקרוב, רק בסוף פברואר מתחיל, לכן חשבתי שהם אולי חוזרים אז.לא שמעתי שהם הודיעו שיחזרו לא הייתי סומך על חברה שעדיין לא הודיעה שתחזור
לגבי ההחזר כל החברות נותנות החזר כמו שמתחייב מבחינה חוקית כמובן כשאתה קונה ישירות דרכם
היו הרבה חברות כאלה שדחו ומכרו כרטיסים ואז שוב דחו עיין ערך ריינאייר וויזאייר הם רוצים את האופצייה הזאת שאם הם כן יחזרו שבינתיים יקנו כרטיסים לוקח זמן למכור 200 מושביםשומע, המעניין הוא שהם לא מוכרים כרטיסים לחודש הקרוב, רק בסוף פברואר מתחיל, לכן חשבתי שהם אולי חוזרים אז.
אשמח לכל מידע בעניין אם יהיה, תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: