זול זה לא אבל לדעתי הכי בטוח זה לקחת חברה ישראלית (יש אלעל לשני הכיוונים וארקיע בהלוך) לאמסטרדם משם זה פחות משעתיים נסיעה לאנטוורפןלמישהו יש קצת ניסיון מה הכי זול ובטוח להגיע לבלגיה ב11/3 עד 13/3 לחתונה?
בינתיים הם לא חזרו אפילו שקבוצת לופטאנזה חזרהעל בראסלס אפשר לסמוך?
מהניסיון שלי זה ככה בארבע חברות שטסתי בהן עם עגלה.בכל החברות זה ככה?
הם מוכרים כרטיסים לתאריכים האלו?על בראסלס אפשר לסמוך?
הם מוכרים נראה לי מ4-5 לשלישי, אם זה באמת כך אז זה שווה אבל לא יתנו אלעל לבריסל כי אין כנראה יתנו לאמסטרדם והסעה או קונקשןהם מוכרים כרטיסים לתאריכים האלו?
כי לבינתיים, כל מי שידוע לי שביטלו לו בבראסלס קיבל טיסה חילופית באל על שהוסדרה על ידם.
אכןהם מוכרים נראה לי מ4-5 לשלישי, אם זה באמת כך אז זה שווה אבל לא יתנו אלעל לבריסל כי אין כנראה יתנו לאמסטרדם והסעה או קונקשן
כרגע פתוחמישהו יכול לבדוק דחוף האם האתרי סקי פתוחים בזקופנה פולין שבוע הבא ?
בפברואר יש רק אלעל ויקר בסביבות 400+ דולר במרץ וויזאייר מתחילים לטוס יש ב90 דולר בסיסי בלי טרולימי יכול לעזור לי למצוא טיסה טובה למילאנו?
בתאריכים 18.2-22.2
או 3.3-7.3
אני ממש לא מבינה בזה כלום... אשמח לסיוע!!
היום בWIZZ מגוון טיסות עד ה30 באפריל ב20% הנחה .
האם כשיורד שלג הרכבל כן פתוח? ויש דרך לעלות להרים ללא הרכבל?כרגע פתוח
וביום חמישי צפוי שוב שלג
מצטרף לשאלה , ההאם יש סקי כשיורד שלגהאם כשיורד שלג הרכבל כן פתוח? ויש דרך לעלות להרים ללא הרכבל?
זה תלוי מאוד..מצטרף לשאלה , ההאם יש סקי כשיורד שלג
מדובר לשבוע הבא משני עד שישיזה תלוי מאוד..
בשלג חלש לא סוגרים אתר. גלשתי לא פעם יום שלם בתוך שלג וגם כבד.(שלג כבד בא בערבים ובלילות)
אבל כמובן שאם יש רוחות חזקות אין מצב שיפעילו את הרכבלים תלוי במהירות הרוחות קמ"ש וכו'
לגבי לעלות להר בלי רכבל כמעט בכל אתר אפשר בדרכי גישה מיוחדות להגיע למעלה אבל לא תמיד לפסגה וכל זה תלוי בקצב פינוי השלג באותם דרכים.
לא מכיר את האתר בפולין אבל מעניין לראות מה התחזית וגם אם יש גישה לרכבים
לאיזה תאריך מדובר? ת'אמת שזה אשכול טיסות לא אשכול לסקי
בדקתי.. ובהסתייגות. .אני לא ממוחה גדול רק טיפל'ה נסיון....מדובר לשבוע הבא משני עד שישי
נ.ב לגבי השם של האשכול ... הייתי אומר שכל זה אכניס וכו'!
פשוט נכנסים לאתר של וויז אייר (מתחילה לטוס במרץ) ומזמינים.מי יכול לעזור לי למצוא טיסה טובה למילאנו?
בתאריכים 18.2-22.2
או 3.3-7.3
אני ממש לא מבינה בזה כלום... אשמח לסיוע!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: