דיברתי היום במקרה עם נציגקיבלתי את ה30000 נקודות היום במועדון של אלעל אחרי שבוע בערך שגמרתי לגהץ 3000 ש"ח כמו שכתב @מושיק פ
השאלה שלי היא למה אני לא רואה את המבצע של מסיבת הנקודות אין היום?? או שזה מתחיל יותר מאוחר??
לא היה היום מבצעקיבלתי את ה30000 נקודות היום במועדון של אלעל אחרי שבוע בערך שגמרתי לגהץ 3000 ש"ח כמו שכתב @מושיק פ
השאלה שלי היא למה אני לא רואה את המבצע של מסיבת הנקודות אין היום?? או שזה מתחיל יותר מאוחר??
כנראה שכן אם לא יקרה משהו חריגאפשר לסמוך על חברת ראיינאר שהם אכן יחזרו לטוס אני מדבר על טיסות של שבוע הבא ?
למתי הטיסה אם מדובר בטווח המיידי יכול להיות שבעקבות נמלחמה הם ביטלו טיסה שהיה אמור להיות אבל אם זה לטווח ארוך יותר יכול להיות שזה לא מתעדכן עד למועד יותר קרובאני רואה בסקיי סקאנר טיסות, ואני לא רואה אותם בלוח טיסות בנתב"ג, וגם לא באתר של החברה.
האם אני יכולה לעבור לרכישה? אפשר לתת אמון? דרך MyTrip
תודה רבה
הטיסה של יום שלישי?כנראה שכן אם לא יקרה משהו חריג
איזה יום שלישי???הטיסה של יום שלישי?
אם זה לא מופיע באתר של החברה כנראה גם לא תצליחי להזמין דרך MyTrip זה רק מופיע בתוצאות החיפושאני רואה בסקיי סקאנר טיסות, ואני לא רואה אותם בלוח טיסות בנתב"ג, וגם לא באתר של החברה.
האם אני יכולה לעבור לרכישה? אפשר לתת אמון? דרך MyTrip
תודה רבה
בודפשט??733 שקל .
צפה בקובץ המצורף 1558689
בזמנו כתבו פה שלא ביטלו את הטיסות של שלישי- שישי לוינה.איזה יום שלישי???
אני דיברתי על כלל הטיסות של החברה שמתחילה לטוס ביום חמישי שבוע הבא לכמה יעדים בודדים ואף הודיעה על כך שאם לא יקרה משהו חריג כנראה שהם יתקיימו כסדרן
הטיסה הראשונה לוינה אמורה להתחיל ביום שישי שבוע הבאבזמנו כתבו פה שלא ביטלו את הטיסות של שלישי- שישי לוינה.
החברה באמת מתחילה לטוס???
גם לוינה?
ישראייר וסמארטווינגס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: