רק את ה-30000גם את ה30000 או רק 5000
את ה-5000 כאל נותנים וזה יעבור לאלעל רק לאחר החיוב החודשי (בתוספת הנקודות שצברתם מקניות באותו חודש)
רק את ה-30000גם את ה30000 או רק 5000
אני קיבלתי את ה5000 את ה30000 עדיין לא כירק את ה-30000
את ה-5000 כאל נותנים וזה יעבור לאלעל רק לאחר החיוב החודשי (בתוספת הנקודות שצברתם מקניות באותו חודש)
ורק אם גיהצת כבר את ה 3000
במידה ועוד לא גיהצת זה עדין לא יכנס
גיהצת וכבר ירד לך מהבנק?ברור
התכוונתי למי שרץ לגהץ...
סיימתי לגהץ כבר שבוע שעברגיהצת וכבר ירד לך מהבנק?
או שגיהצת אבל עדין לא ירד מהבנק?
כנראה הסיבה שעדיין לא קיבלת את ה5000 זה בגלל שזה מותנה בכמה נקודות בודדות מרכישה וזה עובר רק אחרי החיוב ועדיין לא היה לך חיוב חודשי אני לעומת זאת עדיין לא גמרתי לגהץ אבל כבר היה לי חיוב חודשי ב10.1 ולכן קיבלתי רק את ה5000 ולא את ה30000סיימתי לגהץ כבר שבוע שעבר
מהבנק יירד לי רק ב-2 הבא
מסיבת הנקודות הוא רק לקאש אנד פוינט או גם לבונוס??הכנתי סיכום של כמה יעדים פופלריים שניתן להזמין בהם כרטיסי בונוס (לחלקם אפילו שתיים) למי שהזמין כרטיס אשראי, המחירים כולם הם לחודשים פברואר - מרץ ולמחזיקי כרטיס האשראי:
בוקרשט - 14,000 נקודות + 59 דולר
ורשה - 25,600 נקודות + 59 דולר
בודפשט - 15,200 נקודות + 73 דולר
וינה - 24,800 נקודות + 85 דולר
רומא - 25,600 נקודות + 78 דולר
ציריך - 27,200 נקודות + 77 דולר
פריז - 29,600 נקודות + 101 דולר
שימו לב לבדוק לפני ההזמנה בטבלת הזמינות של כרטיסי הבונוס, אם יש את התאריכים שאתם מחפשים
כמו כן מומלץ לחכות תמיד לימי שלישי שאז אלעל עושה מסיבות נקודות לחלק מהיעדים, תוכלו להזמין ב50 אחוז הנחה על הנקודות ולהרוויח שני כרטיסים או ליסוע במחלקות העסקים והפרימיום באותו מספר הנקודות של מחלקת תיירים.
למיטב הבנתי רק לבונוסמסיבת הנקודות הוא רק לקאש אנד פוינט או גם לבונוס??
אכן קיבלתי הודעה שבוטלRYANAIR ביטלו את הטיסות עד 31/03
נכון לי יש טיסה ב5 בפברואר וב9 בפברואר וקיבלתי הודעה על ביטול רק על ה5 בפברואר והם כותבים שזה בוטל מסיבות מסחריותעדיין אפשר להזמין טיסות לפברואר בריינאייר לוינה. פתוח למכירה באתר.
למשל 6-9 בפברואר 85 דולר.
צמצמו לפעמיים בשבוע לוינה, ימי שלישי ושישי.נכון לי יש טיסה ב5 בפברואר וב9 בפברואר וקיבלתי הודעה על ביטול רק על ה5 בפברואר והם כותבים שזה בוטל מסיבות מסחריות
אבל כנראה יבטלו את הכל
אם אתה רוצה הם מחזירים לארנק בריינאייר ואז אפשר למשוך לאשראיריינאייר על הטיסות שביטלו
מה זה נקרא ???
הם לא מחזירים את הכסף ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: