אל תעשה החלפת כרטיסביטלו לי טיסה שעלתה לי 298 ש"ח
אם אני בוחר טיסה שעולה 155 ש"ח אני מקבל חזרה את ההפרש ?
אם אני רוצה להחליף בריינאר לתאריך אחר עד מתי אני יכול לעשות זאת או שאני חייב עכשיו לעשות זאת ?
תודה
"זה נראה שכולם עסוקים עכשיו בלהחליף טיסות ולכן הפורום לא פעיל"
אז קצת סדר רינאייר לא משלמת על טיסות חלופיות של חברות אחרות כל המלל הארוך בסוף נועד לצרכים משפטיים כאילו ליידע אותך בדבר זכויותיך כי חלק מחוק טיבי שהוא בעצם החלת החוק האירופי על טיסות מישראל למייעשה על פי החוק אם הטיסה בוטלה 14 יום מראש הם לא צריכים לספק לך טיסה חלופית המלל בדבר אוכל ולינה הוא הודעה מועתקת שהם מודיעים גם אם הטיסה בוטלה סמוך למועד הטיסהאז גם אני קיבלתי הודעה על ביטול...
מה בנוגע לשורה הזו
"ניתן לעבור לטיסות חלופיות באינטרנט, ללא תשלום."
כאילו הם באמת ישלמו לי את ההפרש לאל על???
פשוט לא נשמע לי כ"כ...
הוא נותן להזמין?מה שמוזר שבאתר נשארו רק 2 יעדים וינה ומילאנו שלשם יש 2 טיסות שבועיות וטיסה אחת לונציה ב16.2
מה הקטע........
נשמע כמו תקלה
בריינאייר אפשר באתריש לי שאלה למבינים האם אפשר לפצל הזמנה שחלק מהנוסעים יקבלו החזר וחלק ישנו טיסה??? כי באתר זה לא נותן לי השאלה אם בשירות הלקוחות זה אפשרי
לא הבנתי.יש הגיון קטן שאומר שהקווים למילאנו ולווינה לא בוטלו באופן מכוון,
והכוונה שלהם הוא לחזור ולהפעיל טיסות באופן מצומצם (כמו הרבה מאוד חברות אחרות כדוגמת וויז אייר אבל במרץ) דהיינו פברואר ומרץ לשני היעדים הללו ובהמשך ידונו בהתפתחויות.
מסייע לזה העניין שכל אתרי הטיסות והבלוגרים עוד לא צייצו מילה בנידון של ריינאייר, היות שיינאייר עצמה עוד לא הודיעו רשמית מה תוכניותיהם המדוייקות אלא רק הורידו את רוב הטיסות מהאתר.
ושוב, יכול מאוד להיות שמחר בבוקר נקום ויהיה הודעה ברורה של ריינאייר שהם ממשיכים את ההשהיה עד אפריל ולא ווינה ולא נעליים, אבל לפחות עזרתי להמשך הדיון הפורה על ריינאייר
חלק מהטיסות לוינה בוטלו השאירו רק 2 טיסות שבועיות שלישי ושישילא הבנתי.
לי שלחו הודעת ביטול על טיסה לוינה.
אז יכול להיות שלא ביטלו לי את הטיסה חזור?(הזמנתי שני- שישי).חלק מהטיסות לוינה בוטלו השאירו רק 2 טיסות שבועיות שלישי ושישי
נכון תראה במייל שקיבלת כתוב שביטלו רק את הטיסה של שניאז יכול להיות שלא ביטלו לי את הטיסה חזור?(הזמנתי שני- שישי).
להכניס שם אחר אי אפשראחד הנוסעים לא יוכל ליסוע עמנו בתאריך החדש. אפשר להכניס שם אחר במקומו או שצריך שינוי שם הכרוך בעמלה גבוהה?
ייתכן שהפרשי המחירים בין חורף לקיץ יצדיקו אפילו עמלת החלפת שם?להכניס שם אחר אי אפשר
לקחת טיסה חלופית לכולם
ולבקש החזר רק עבורו אפשר.
עלות החלפת שם בריינאייר 115 יורו זה מה שכתוב באתר יכול להיות שהכוונה לכל צדייתכן שהפרשי המחירים בין חורף לקיץ יצדיקו אפילו עמלת החלפת שם?
מה העלות שלה אם עושים זאת בעת בחירת המועד החדש?
אם זה לכל צד זה לא משתלם, אבל אם זה כל המחיר זה בהחלט כדאי.עלות החלפת שם בריינאייר 115 יורו זה מה שכתוב באתר יכול להיות שהכוונה לכל צד
בחיים לא.הייתי שם מניות בריאייר
לא.ביטלו לי טיסה שעלתה לי 298 ש"ח
אם אני בוחר טיסה שעולה 155 ש"ח אני מקבל חזרה את ההפרש ?
הכוונה לטיסות חילופיות של אותה החברה.אז גם אני קיבלתי הודעה על ביטול...
מה בנוגע לשורה הזו
"ניתן לעבור לטיסות חלופיות באינטרנט, ללא תשלום."
כאילו הם באמת ישלמו לי את ההפרש לאל על???
פשוט לא נשמע לי כ"כ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: