כן מענין תודה על כל המידע שאתה מביא לתועלת כולםאם זה מעניין מישהו יש עכשיו בריינאיר טיסות לכמה וכמה יעדים ב15 יורו לכיוון
קחו בחשבון שיש מצב שיבטלו ואז יש לכם טיסה זולה לקיץ (תבחרו יעד שמתאים לכם גם בקיץ)
פברואר?אם זה מעניין מישהו יש עכשיו בריינאיר טיסות לכמה וכמה יעדים ב15 יורו לכיוון
קחו בחשבון שיש מצב שיבטלו ואז יש לכם טיסה זולה לקיץ (תבחרו יעד שמתאים לכם גם בקיץ)
כןפברואר?
אינדיקציה למשהו?
תודה,אם זה מעניין מישהו יש עכשיו בריינאיר טיסות לכמה וכמה יעדים ב15 יורו לכיוון
אחרי סקר מקיף שעשיתי בנושא, הכי זול (65 ש"ח, 10 גיגה גלישה) זה אצלם:אשמח לעזרתכם
אני טסה השבוע וצריכה סים עם אפשרות גלישה כולל טלפון לחיוג מהארץ
איםה הכי משתלם לקנות את הסים?
לא אינדיקציה לכלום.אינדיקציה למשהו?
או שהם סתם מוצאים מלווים בזול?
טסת כבר ?אחרי סקר מקיף שעשיתי בנושא, הכי זול (65 ש"ח, 10 גיגה גלישה) זה אצלם:
הם לא כל כך ידועים, כי עיקר השירות שלהם זה שירותי הסעות. אני הזמנתי את הסים, וקיבלתי אותו בדואר עד הבית.כרטיס סים בינלאומי של חברת Three - City Ride
מגוון חבילות גלישה התקפות ב-71 מדינות במחירים חסרי תחרות. כרטיס הסים של חברת Three הבריטית - כאן בישראל. בין המדינות הכלולות בחבילה: ארצות הברית, יוון, צרפת, גרמניה, אוסטריה, בריטניה, איטליה, ספרד, פורטוגל, קפריסין, בולגריה, צ'כיה, הונגריה, הונג-קונג, הולנד, פולין, רומניה, ברזיל, סלובקיה...www.cityride.co.il
לא, הטיסה נדחתה בגלל המלחמה. למה? זה נראה לך לא אמין? (כי בגוגל הציון שלהם גבוה למדי - 4.8, ומתבסס על 109 ביקורות).טסת כבר ?
הסים עובד מניסיון ?
כי פעם הזמנתי סים מחברה אחרת וזה לא עבדלא, הטיסה נדחתה בגלל המלחמה. למה? זה נראה לך לא אמין? (כי בגוגל הציון שלהם גבוה למדי - 4.8, ומתבסס על 109 ביקורות).
זה לא אינדיקציה לכלום יש לפעמים מבצעים אני קניתי פעם כרטיס ב10 יורו הלו"שאינדיקציה למשהו?
או שהם סתם מוצאים מלווים בזול?
לכל מיני יעדים למשל טיסה ב5 בפברואר לוינה טיסת ערב 14.99 יורותודה,
לאיזה יעדים?
כבר 16.50 יורולכל מיני יעדים למשל טיסה ב5 בפברואר לוינה טיסת ערב 14.99 יורו
תכנסו לריינאייר תבחרו יעד ותעברו בין התאריכים
הכי זול זה לעשות סים מקומי למשל בפולין אפשר לקנות בכל קיוסק סים דאטה של 5 גיגה ב5-6 זלוטי (5 שקל)אחרי סקר מקיף שעשיתי בנושא, הכי זול (65 ש"ח, 10 גיגה גלישה) זה אצלם:
הם לא כל כך ידועים, כי עיקר השירות שלהם זה שירותי הסעות. אני הזמנתי את הסים, וקיבלתי אותו בדואר עד הבית.כרטיס סים בינלאומי של חברת Three - City Ride
מגוון חבילות גלישה התקפות ב-71 מדינות במחירים חסרי תחרות. כרטיס הסים של חברת Three הבריטית - כאן בישראל. בין המדינות הכלולות בחבילה: ארצות הברית, יוון, צרפת, גרמניה, אוסטריה, בריטניה, איטליה, ספרד, פורטוגל, קפריסין, בולגריה, צ'כיה, הונגריה, הונג-קונג, הולנד, פולין, רומניה, ברזיל, סלובקיה...www.cityride.co.il
זה בגלל שכתבתי את זה פה אז כולם נכנסו והאלגוריתם הקפיץ את זהכבר 16.50 יורו
אבל מה שחמוד בזה הוא שהם כותבים שנותרו 4 כרטיסים במחיר הזה.
שזה אומר שהם מתייחסים לטיסה כטיסה שאכן אמורה לצאת.
צודק. בגלישה בסתר הוא נותן לי את המחיר 14.99 בלי התראה של 4 מקומות אחרונים.זה בגלל שכתבתי את זה פה אז כולם נכנסו והאלגוריתם הקפיץ את זה
מה שתמיד כתוב 4 כרטיסים במחיר הזה זה עבודה בעיניים לפעמים אחרי 4 כרטיסים המחיר יורד
עריכה: בדקתי עכשיו ואצלי עדיין המחיר 14.99 כנראה אותך הוא מזהה כלהוט אחרי הטיסה הזאת
צפה בקובץ המצורף 1552114
אין לי שמץלגבי טיסות בפרואר עם רינייאר
עד מתי יש לחשוש שהם יבטלו את הטיסות? ומי מתי נדע שהטיסה קיימת וכדאי להתחיל לארוז?
@שלמה וייס, אתה יודע אם זה משהו אמיתי או סתם הזמנות שיתבטלו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: