לא מכיר עיין באשכולות על אומן שם יש הרבה מידעכמה עולה נהג משדה התעופה בקרקוב לפרמישלאן?(אני צריך רכב טוב מאוד,משהו vip)וכן אם יש למישהו פרטים של כזה נהג אני ישמח,
ישיר 24.6-3.7 2706 דולר יונייטדאני צריכה טיסה לארה''ב בין התאריכים 23/24 עד 3/7
שני מבוגרים+תינוק עדיף ישיר תודה
המייל שלי הוא 3759075 GMAIL.COMבשמחה אם תוכל לכתוב מייל או תודיע לי שאתה פה ואני אכתוב ואמחק
אתה יודע לומר לי איך הכי קל להגיע לשם?מישהו טען לי שדרך קרקוב (הכי זול)זה נסיעה 4 שעות פלוס המתנה של 3 שעות מינימום בגבול ?זה נכון?מה הפיתרון?@יב כסליו
אם שאלתך נסובה על היארצייט אז ים רק לב שהשבוע חל היארצייט של רבי מאיר מפרעמישלאן שהוא נכד לרבי מאיר הגדול מפרעמישלאן שהוא היה תלמיד הבעש"ט.
שניהם אגב טמונים בפרעמישלאן.
כמובן שתלוי איזה שעות אבל בגדול זה נסיעה של 3 שעות לגבול (בלילה זה יכול להגיע גם לשעתיים)אתה יודע לומר לי איך הכי קל להגיע לשם?מישהו טען לי שדרך קרקוב (הכי זול)זה נסיעה 4 שעות פלוס המתנה של 3 שעות מינימום בגבול ?זה נכון?מה הפיתרון?
ובאיזה יום בשבוע (סופ"ש למשל הרבה יותר עמוס) ובאיזה שעות.הזמן בגבול תלוי מאוד באיזה גבול ואיך אתה חוצה.
נכון אבל עם הסתייגות מסויימת.ובאיזה יום בשבוע (סופ"ש למשל הרבה יותר עמוס) ובאיזה שעות.
הטיסה התבטלה?יש למישהו ניסיון איך מוציאם זיכוי בוייז אייר אבל שהכסף יגיע לחשבון בנק שלי
ולא בתור זיכוי בוייז אייר
מאוד יעזור לי
ואלה..בשקט בשקט מתחת לרדאר נחתה היום בישראל טיסת FR1111 של ריינאייר מפאפוס ולאחר מכן המריאה בשלום בחזרה לפאפוס.
זהו הטיסה הראשונה של ראיינאייר מזה כארבעה חודשים וזאת לאחר שהודיעה כי לא תחזור עד אוקטובר...
החל ממחר החברה תפעיל טיסות לבודפשט, ברלין, פאפוס, ברי, מילאנו, מלטה ואתונה.
כל הטיסות ממריאות כמובן מטרמינל 1
בארי ומילאנו הם באיטליהואלה..
ידוע לך אם גם לאיטליה היא מגיעה?
ממש לא מתחת לרדאר הם הודיעו במפורש שברגע שיפתח טרמינל 1 הם יחזרו לטוס, וגם בחדשות דיווחו על זה כבר בבוקר.בשקט בשקט מתחת לרדאר נחתה היום בישראל טיסת FR1111 של ריינאייר מפאפוס ולאחר מכן המריאה בשלום בחזרה לפאפוס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: