ואנשים עושים את הדרך הזאת עם תינוקים? אחרי שעות של טיסה נשמע לי יותר מידי אבל אין ברירה אחרת כנראהמתחיל מ800 ש"ח בערך לרכב קטן ידני
אוטומט באזור 900 ש"ח
לכל התקופה
בציריך המחיר כפול בערך
ואנשים עושים את הדרך הזאת עם תינוקים? אחרי שעות של טיסה נשמע לי יותר מידי אבל אין ברירה אחרת כנראהמתחיל מ800 ש"ח בערך לרכב קטן ידני
אוטומט באזור 900 ש"ח
לכל התקופה
בציריך המחיר כפול בערך
אתה יכול לקחת מלון ללילה במילאנו ולהמשיך למחרת גם הדרך לשם יותר יפה באור יוםואנשים עושים את הדרך הזאת עם תינוקים? אחרי שעות של טיסה נשמע לי יותר מידי אבל אין ברירה אחרת כנראה
כשר פון - אומן סטור חנות לטלפונים ניידיםשאלה לי,
למי יש רעיונות מה לעשות באומן?
כמובן עדיף רעיונות חינמיים כמו פארקים וכד' אבל יתקבלו בברכה גם רעיונות נוספים
נשמח כמובן גם לאופני הגעה לאותם מקומות, במונית, הליכה רגליות ועוד.
דבר נוסף,
מאחר ויש לי שיחות חשובות לקבל, ולא יכולה להתנתק טלפונית,
אני רוצה שבעת השהות בחו"ל אנשים מהארץ יתקשרו למספר הנייד הישראלי הרגיל.
הבנתי שדרך החברות בארץ זה עסק יקר של 250 ש"ח לפחות
והשאלות שלי:
1. האם מישהו יודע בוודאות על חנות באומן שיכולה לתת את השרות הזה?
2. דרך חברת הטלפון הנייד שלי זה עסק יקר. ראיתי חברות מקבילות במחירים זולים.
יש אפשרות לרכוש את השרות הספציפי הזה בחברה אחרת?
אשמח ואודה לכל בדל מידע!
תודה רבה
מהאתרים הכי זולים, אבל עם הביקורות מהכי קשות שיש.האם יש למישהו מידע על הזמנות דרך eDreams.
אפשר לסמוך עליהם? יש עדיפות להזמין דרך אתר אחר?
איפה אתה בודק?הכי זול שראיתי זה 1270 לקטנציק ידני אוטומט יעלה הכי זול 1540 (מתאים רק אם יש לך אפליקציה)
סקייסקנר בדר"כאיפה אתה בודק?
כ"כ דחוף לך לשלם ?דחוף!!! מחפש סוכן טיסות שמבצע גם דרך האתרים כמו צייד הטיסות וכדו'
אני מוכן להיות הסוכן שלךדחוף!!! מחפש סוכן טיסות שמבצע גם דרך האתרים כמו צייד הטיסות וכדו'
אני צריך מישהו שיעשה את הצי'ק אין וכדו'אני מוכן להיות הסוכן שלך
אני רק אומר שחבל על הכסף תהיה אתה הסוכן של עצמך
יש ווארט חסידי עשה לך רב תעשה את עצמך רב
בשמחה אם תוכל לכתוב מייל או תודיע לי שאתה פה ואני אכתוב ואמחקאני צריך מישהו שיעשה את הצי'ק אין וכדו'
לא חייב אפשר לבדפעם ראשונה אני טס בעז"ה לניו יורק, האם אני יכול לרכוש טיסה לבד, או שאני חייב סוכן.
סוכן הציע לי טיסה ב2100 דולר
לא מסובךאני צריך מישהו שיעשה את הצי'ק אין וכדו'
תאמין בעצמך מקסימום תסתבך עוזרים פה בכיףפעם ראשונה אני טס בעז"ה לניו יורק, האם אני יכול לרכוש טיסה לבד, או שאני חייב סוכן.
סוכן הציע לי טיסה ב2100 דולר
כידוע מתחילת המלחמה באוקראינה אין טיסות ישירות לשם יש שדה תעופה בפולין יותר קרוב אבל אין לשם טיסות ישירות מישראל אפשר לנסוע לשם דרך מקום אחר לא בטוח שזה שווה את זה הפער הוא בערך שעה וחצי מדי פעם יש צ'רטרים מאורגנים שנוסעים ישירות לריישא בעיקר בזמני יארצייט כמו כ"א אדר וכואיך הכי קל להגיע לקבר רבי מאיר מפרמישלאן -?יש אופציה יותר קרובה מלטוס לקרקוב ולנסוע 4 שעות ברכב?
כמה עולה נהג משדה התעופה בקרקוב לפרמישלאן?(אני צריך רכב טוב מאוד,משהו vip)וכן אם יש למישהו פרטים של כזה נהג אני ישמח,כידוע מתחילת המלחמה באוקראינה אין טיסות ישירות לשם יש שדה תעופה בפולין יותר קרוב אבל אין לשם טיסות ישירות מישראל אפשר לנסוע לשם דרך מקום אחר לא בטוח שזה שווה את זה הפער הוא בערך שעה וחצי מדי פעם יש צ'רטרים מאורגנים שנוסעים ישירות לריישא בעיקר בזמני יארצייט כמו כ"א אדר וכו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: