שלום מה נשמע?
משתמש רשום
צריך לזמין מקומות מראש הם רוצים על כל טיסה וטיסה עוד כסף...לא היות שזה אותה חברה[LHG] זה בסדר גמור!!
צריך לזמין מקומות מראש הם רוצים על כל טיסה וטיסה עוד כסף...לא היות שזה אותה חברה[LHG] זה בסדר גמור!!
אם אתה לא נעול על מקום ספציפי חכה לצק-אין תוכל לבחור מקומותצריך לזמין מקומות מראש הם רוצים על כל טיסה וטיסה עוד כסף...
לנו היה פעם קונקשן דומה והיה עיכוב בטיסה הראשונהצפה בקובץ המצורף 1667815
עצירה קצרה מידי?
אם זה עיכוב קל הם כנראה יעכבו את הטיסה הבאה אם זה עיכוב רציני הם יכרטסו אותך לטיסה הבאה ואם זה הרבה זמן הם ידאגו לך למלוןלנו היה פעם קונקשן דומה והיה עיכוב בטיסה הראשונה
והחברה עיכבה את הטיסה השניה בשבילנו!
כך שכל עוד וזה קונקשן רשמי של החברה אין לך מה לדאוג!!!
דחוף!!אשמח לעזרת המומחים בשתי שאלות
1. האם חברת קשרי תעופה היא חברה בטוחה להזמין דרכה טיסה (הדעות באתרי הדירוג מאוד חלוקות בזה)
2. אם הטיסה שלי היא בארקיע במטוס חכור מחברה זרה האם במקרה של הסלמה ביטחונית וביטול הטיסות של החברות
הזרות יש חשש לביטול הטיסה שלי
תודה מראש
השאלה אם זה מטוס חכור או קודשייראם הטיסה שלי היא בארקיע במטוס חכור מחברה זרה האם במקרה של הסלמה ביטחונית וביטול הטיסות של החברות
הזרות יש חשש לביטול הטיסה שלי
הטיסה של ארקיע לא מופיעה בכלל בלוח הטיסות של נתב"ג מה זה אומר?השאלה אם זה מטוס חכור או קודשייר
אם זה מטוס חכור, לכאורה אין הבדל אם זה שלהם או רק מושכר
אבל אם זו טיסה של חברה אחרת וארקיע רוכבים להם על הטיסה, יכול להיות שיבוטל
תבדוק כאן https://www.iaa.gov.il/airports/ben-gurion/flight-board/?flightType=departures אם יש עוד טיסה שיוצאת באותו תאריך ובאותו שעה לאותו יעד, אם כן - כנראה מדובר בקודשייר
מספר טיסה ותאריך?הטיסה של ארקיע לא מופיעה בכלל בלוח הטיסות של נתב"ג מה זה אומר?
מספר טיסה ותאריך?
דבר ראשון תבדוק את הביקורות והדירוג של הסוכנותאם בכל מקרה אני עושה ביטוח טיסה אפשר להזמין בחברת סוכנות?
בסקיסקנר הטיסה הזו נמכרת ע"י מספר סוכנויות.@גלשן את הטיסה הנ"ל מפעילה ארקיע כיום פעמיים בשבוע בעצמה (או בחכירה רטובה אבל זה לא רלוונטי...)
בתאריך הנ"ל הטיסה לא מופיעה לא באתר ארקיע לא באתר רש"ת ולא בשום סוכנות אחרת
אם תזמינו דרך קשרי תעופה ככל הנראה תקבלו הודעה כעת או בהמשך שהטיסה התבטלה
לא הייתי מזמין מראש...
אף פעם לא מומלץ לקנות דרך סוכנות במיוחד בטיסה חשודה כזאתבסקיסקנר הטיסה הזו נמכרת ע"י מספר סוכנויות.
ולמה שהם ימכרו טיסה שלא קיימת?
תודה לכל העוזרים הזמנתי דרך החברה עצמה יצא הכי זול...דבר ראשון תבדוק את הביקורות והדירוג של הסוכנות
כי חבל סתם כאב ראש!
מה זה קשור לאשכול טיסות??שאלה לי,
למי יש רעיונות מה לעשות באומן?
כמובן עדיף רעיונות חינמיים כמו פארקים וכד' אבל יתקבלו בברכה גם רעיונות נוספים
נשמח כמובן גם לאופני הגעה לאותם מקומות, במונית, הליכה רגליות ועוד.
דבר נוסף,
מאחר ויש לי שיחות חשובות לקבל, ולא יכולה להתנתק טלפונית,
אני רוצה שבעת השהות בחו"ל אנשים מהארץ יתקשרו למספר הנייד הישראלי הרגיל.
הבנתי שדרך החברות בארץ זה עסק יקר של 250 ש"ח לפחות
והשאלות שלי:
1. האם מישהו יודע בוודאות על חנות באומן שיכולה לתת את השרות הזה?
2. דרך חברת הטלפון הנייד שלי זה עסק יקר. ראיתי חברות מקבילות במחירים זולים.
יש אפשרות לרכוש את השרות הספציפי הזה בחברה אחרת?
אשמח ואודה לכל בדל מידע!
תודה רבה
אפשר למילאנומחפש כרטיסים מהארץ לאלפים הצרפתים (ג'נבה או מקום קרוב) בערך בין התאריכים 18/08-28/08
אשמח לשמוע רעיונות. תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: