כאן באתר כתבתי על כמה יעדים זולים יחסיתהי,
מחפשת טיסה זולה באוגוסט זוג + 5.
יש חיה כזו??
ישיר או לאו דווקא?אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
אני מחפשת טיסה למיאמי אינטרנשיונל (MIA)
להיות שם ב 14 אוגוסט בבוקר / צהריים
וחזור לצאת משם בסוף יום א' 18 אוגוסט
תודה!
לאו דווקא ישיר, אם זו הפסקה קצרהישיר או לאו דווקא?
עד איזה שעה את צריכה להיות במיאמי ב14 באוגוסט?
האם את מוכנה לצאת יום קודם (תשעה באב)??
מאיזה שעה אפשר לצאת ב18 באוגוסט??
האם טוב לצאת גם למחרת??
ישיר אלעל 1724 דולר (סוכנות. דרך החברה יותר יקר ב130 דולר) נחיתה ב6:30 הטיסה חזור יוצאת ב2 בצהריים או למחרת ב12 ביותר יקרלאו דווקא ישיר, אם זו הפסקה קצרה
עדיף להגיע למיאמי בבוקר, מקסימום עד הצהריים
יכולה לצאת רק אחרי סוף הצום
חזור מאחרי הצהריים של ה 18, אם יש משהו שווה במיוחד אפשר גם למחרת בבוקר
תודה רבה !!
אני עשיתי הזמנה דרך גלישה בסתר, הוא לא נתן לי לשלם כי זיהה אותי כרובוט, לא משנה מה עשיתי, עד שהשגנו מכשיר אחר ורק אז הוא נתן לי וכמובן כנראה בגלל הקוקיז (העוגיות) שלו הוא העלה את המחיר..לאחר עוד חיוב מקומם של וויז אייר ע"ס 168 ש"ח עבור "תשלום שימוש במערכת" (42 לאדם לכל צד) הצלחתי לעלות על הגורם לבעיה:
וויז אייר מזהה אותי כרובוט!
לאחר השבתה של חוסם פרסומות וגלישה דרך דפדפן שאינו נסתר הבעיה נפתרה וכעת אני יכול להזמין בלי לשלם חיובים מיותרים ונסתרים...
מישהו פעם הצליח לקבל מהם החזר על החיוב השערורייתי הזה? הכיצד? (הצ'ט בוט שלהם כבר כמה ימים לא פעיל "זמנית")
ישנו באג ידוע בכניסה לאתר דרך גלישה נסתרת שקופצת הודעה "זיהינו אותך כרובוט" ואין אפשרות לחפש טיסותאני עשיתי הזמנה דרך גלישה בסתר, הוא לא נתן לי לשלם כי זיהה אותי כרובוט, לא משנה מה עשיתי, עד שהשגנו מכשיר אחר ורק אז הוא נתן לי וכמובן כנראה בגלל הקוקיז (העוגיות) שלו הוא העלה את המחיר..
אולי באמת צריך מלכתחילה ללכת על גלישה רגילה
קרה לי בתקופה האחרונה פעמים רבות, אני מזמין הרבה והוא מזהה כרובוט.לאחר עוד חיוב מקומם של וויז אייר ע"ס 168 ש"ח עבור "תשלום שימוש במערכת" (42 לאדם לכל צד) הצלחתי לעלות על הגורם לבעיה:
וויז אייר מזהה אותי כרובוט!
לאחר השבתה של חוסם פרסומות וגלישה דרך דפדפן שאינו נסתר הבעיה נפתרה וכעת אני יכול להזמין בלי לשלם חיובים מיותרים ונסתרים...
מישהו פעם הצליח לקבל מהם החזר על החיוב השערורייתי הזה? הכיצד? (הצ'ט בוט שלהם כבר כמה ימים לא פעיל "זמנית")
איך אני יודעת שלא גבו ממני את זה?קרה לי בתקופה האחרונה פעמים רבות, אני מזמין הרבה והוא מזהה כרובוט.
לאחר פניה לחברה דרך הקישור הבא:
והגשת תביעה (לא זוכר באיזה קטגוריה, רשמתי שאין קטגוריה מיוחדת אז פניתי דרך זה) הם ענו לי לשלוח לפי מספר הזמנה כל מספר הזמנה בנפרד.
קיבלתי את כל הכסף חזרה במזומן (לאחר פניה מיוחדת לפי מספרי הזמנה).
ויחד עם זה זה הפסיק לגבות חיוב נוסף.
דמי ניהול - תקיןאיך אני יודעת שלא גבו ממני את זה?
גבו לי 138 ש"ח לכל נוסע "דמי ניהול" זה תקין?
זה לא כסף נוסף, בחשבונית הוא מחלק את החשבונית ל"מחיר" ו"דמי ניהול" (בשביל המיסים שלו בהונגריה או לא יודע מה) מבחינתך זה המחיר הרגיל (וזה מגולם במחיר שמוצג בחיפוש הכרטיס).גבו לי 138 ש"ח לכל נוסע "דמי ניהול" זה תקין?
נראה לי שX מיקיטה זה שם של רובוט ולכן כשעקפת את אני לא רובוט הוא חשב שאתה רובוט הוא התעצבן עליך דהרי אומן שונא את בני אומנותו ולכן הוא לא הסכים להחזיר לךנמצאו סימנים המעידים על חשש לפיצול אישיות...
צפה בקובץ המצורף 1667178
צפה בקובץ המצורף 1667179
צפה בקובץ המצורף 1667181
עכשיו הם החליטו סופית שאני סוכן...נראה לי שX מיקיטה זה שם של רובוט ולכן כשעקפת את אני לא רובוט הוא חשב שאתה רובוט הוא התעצבן עליך דהרי אומן שונא את בני אומנותו ולכן הוא לא הסכים להחזיר לך
לא היות שזה אותה חברה[LHG] זה בסדר גמור!!צפה בקובץ המצורף 1667815
עצירה קצרה מידי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: