תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

גלשן

משתמש חדש
@אור אורות @3524 @סוכן טיסות @סוכנות נכספה
יש לכם רעיון לטיסה חזור מאומן לאחר שבועות מוקדם ככל האפשר במחיר זול?
אם תרצה להרחיק עד ורשה או בודפשט(10-13 שעות נסיעה ברכב לא כולל המעבר גבול... לעומת קישנב שזה 6 שעות) יש ביום שישי משתיהם טיסות של וויזאייר באזור ה100 דולר אבל לא בטוח שזה יוצא שווה מבחינת נהג ודלק וכו אלא א"כ אתם קבוצה גדולה שזה מתחלק בין כולם
מקישנב זה באזור ה300 דולר כמו שכבר כתבו כאן

סתם פוילישער

משתמש מקצוען
שאלה לי אליכם המומחים, איך הטיסה מלונדון לאמריקה לוקחת פחות משלש שעות ורשום 7:45 שעות?
מ.png

סוכנות נכספה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום

צבי2

משתמש פעיל
שאלה לי אליכם המומחים, איך הטיסה מלונדון לאמריקה לוקחת פחות משלש שעות ורשום 7:45 שעות?
צפה בקובץ המצורף 1664444
שים לב שגם הטיסה ללונדון לוקחת 5 שעות אבל מופיע לך שאתה נוחת שלוש שעות אחרי המראה...
חשוב מאוד לשים לב לזה בטיסה עצמה, יותר מידי אנשים פספסו טיסות בגלל שלא שמו לב להפרשי השעות בטיסות קונקשן

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
יש רק בשישי או ליל שישי
חמישי אין טיסות עם הגיון להספיק במחיר שפוי

האמת הכול בסביבות 300 דולר לכרטיס חזור גם בחמישי גם בשישי
מקישינב כמובן
שכחתי לציין שאין אפשרות לצאת מאומן לפני ליל שישי בגלל יום טוב שני

הטייס

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
קצת חורג מהאשכול יש למישהו מידע איך ואיפה אני יכול להזמין כרטיסי רכבת מ CELERINA בשוויץ לMXP שדה"ת במילאנו במחיר שפוי כי נראה לי מה שחסכתי בטיסה אשלם על הרכבת....
מדובר בנסיעה של כשש שעות ושתי החלפות של רכבות - לזה הכוונה?
וכמה המחיר היקר שראית? לי מופיע שיעלה כ-200 ש"ח לנוסע.

נערך לאחרונה ב:

סתם פוילישער

משתמש מקצוען
מדוע באמת טיסה עם ילדים מוזילה את מחיר כלל הכרטיסים?
בחיפוש שעשיתי מחיר טיסה עמד על 1200 דולר, הוספתי עוד 4 ילדים - אחד מעל גיל 12, והמחיר הכרטיס ירד ל1099?

הטייס

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בחיפוש שעשיתי מחיר טיסה עמד על 1200 דולר, הוספתי עוד 4 ילדים - אחד מעל גיל 12, והמחיר הכרטיס ירד ל1099?
כנראה חיפשת במנועי החיפוש
דרך החברה עצמה המחיר מן הסתם יישאר דומה

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
זה לא מוזיל את מחיר כלל הכרטיסים המחיר לילד יותר נמוך לכן המחיר של שני הטיסות ביחד מוזל סקייסקנר מחלק את זה לפי כרטיס
הסיבה שחלק מחברות התעופה לוקחים יותר זול לילד זה בגלל שהוא לא טס לבד אלא בדרך כלל כחלק ממשפחה וזה מיעד למשוך קבוצות לקנות כרטיס אצלם

סתם פוילישער

משתמש מקצוען
1.אכן אני רואה שבחלוקה לפי כרטיס, המחיר לילד יותר זול-מצורף המחירון-
2.אגב, האם האתר GOTO GATE אמין?
3.ועוד משהוא - אתם חושבים שאצליח למצוא משהו זול יותר - טיסה ללונדון-שהות של 6-7 שעות מינימום, טיסה לניו יורק-שהייה ב 19 אוגוסט, וחזור לישראל?
- תודה לכל המסייעים לי, יישר כח!!
צ.png

נערך לאחרונה ב:

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
אכן אני רואה שבחלוקה לפי כרטיס, המחיר לילד יותר זול-
אגב, האם האתר GOTO GATE אמין?
צפה בקובץ המצורף 1664988
בעיקרון מומלץ לקנות ישירות בחברה אבל נראה לי שספציפי הטיסות האלה שאתה מחפש נמכרות רק ע"י סוכנים
אבל בגלל שמדובר בקונקשן ולטווח יחסית ארוך ותאר לעצמך שאתה צריך שינוי או שיש עיכוב בטיסה הראשונה
בדרך כלל על כל שיחת טלפון האתרים האלה גובים כסף ולפעמים גם אין עם מי לדבר (אני לא יודע לגבי האתר הספציפי)
יכול להיות שסוכן טוב שיש עם מי לדבר אחר כך אם קורה משהו עדיף (אין לי המלצה על אחד כזה)
יש מצב שאפשר להתקשר לחברה וירג'ין בטלפון (אנגלית) ולקנות את הטיסות אם כן זה הכי טוב

3524

משתמש סופר מקצוען
250 שקל טיסה ליוון כולל טרולי, למקדימים להזמין עכשיו לחורף הבא. (65 דולר הלו"ש + טרולי זה מחיר לא מצוי בכלל.)

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
250 שקל טיסה ליוון כולל טרולי, למקדימים להזמין עכשיו לחורף הבא. (65 דולר הלו"ש + טרולי זה מחיר לא מצוי בכלל.)

תודה
שימו לב שהרבה מהטיסות הזולות שהאתר מציע אחת מהטיסות היא בשבת או ביום שישי אחה"צ (מוצ"ש אולי אפשר להספיק)

3524

משתמש סופר מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה