חברה ישראלית דייקא?@אור אורות @3524 @סוכן טיסות @סוכנות נכספה
יש לכם רעיון לטיסה חזור מאומן לאחר שבועות מוקדם ככל האפשר במחיר זול?
חברה ישראלית דייקא?@אור אורות @3524 @סוכן טיסות @סוכנות נכספה
לאחברה ישראלית דייקא?
יש רק בשישי או ליל שישילא
כל חברה שטסה בימים אלו
האמת הכול בסביבות 300 דולר לכרטיס חזור גם בחמישי גם בשישייש רק בשישי או ליל שישי
חמישי אין טיסות עם הגיון להספיק במחיר שפוי
אם תרצה להרחיק עד ורשה או בודפשט(10-13 שעות נסיעה ברכב לא כולל המעבר גבול... לעומת קישנב שזה 6 שעות) יש ביום שישי משתיהם טיסות של וויזאייר באזור ה100 דולר אבל לא בטוח שזה יוצא שווה מבחינת נהג ודלק וכו אלא א"כ אתם קבוצה גדולה שזה מתחלק בין כולם@אור אורות @3524 @סוכן טיסות @סוכנות נכספה
הטיסה לוקחת 7.45 שעות,שאלה לי אליכם המומחים, איך הטיסה מלונדון לאמריקה לוקחת פחות משלש שעות ורשום 7:45 שעות?
צפה בקובץ המצורף 1664444
שים לב שגם הטיסה ללונדון לוקחת 5 שעות אבל מופיע לך שאתה נוחת שלוש שעות אחרי המראה...שאלה לי אליכם המומחים, איך הטיסה מלונדון לאמריקה לוקחת פחות משלש שעות ורשום 7:45 שעות?
צפה בקובץ המצורף 1664444
יש רק בשישי או ליל שישי
חמישי אין טיסות עם הגיון להספיק במחיר שפוי
שכחתי לציין שאין אפשרות לצאת מאומן לפני ליל שישי בגלל יום טוב שניהאמת הכול בסביבות 300 דולר לכרטיס חזור גם בחמישי גם בשישי
מקישינב כמובן
מדובר בנסיעה של כשש שעות ושתי החלפות של רכבות - לזה הכוונה?קצת חורג מהאשכול יש למישהו מידע איך ואיפה אני יכול להזמין כרטיסי רכבת מ CELERINA בשוויץ לMXP שדה"ת במילאנו במחיר שפוי כי נראה לי מה שחסכתי בטיסה אשלם על הרכבת....
כנראה חיפשת במנועי החיפושמדוע באמת טיסה עם ילדים מוזילה את מחיר כלל הכרטיסים?
בחיפוש שעשיתי מחיר טיסה עמד על 1200 דולר, הוספתי עוד 4 ילדים - אחד מעל גיל 12, והמחיר הכרטיס ירד ל1099?
זה לא מוזיל את מחיר כלל הכרטיסים המחיר לילד יותר נמוך לכן המחיר של שני הטיסות ביחד מוזל סקייסקנר מחלק את זה לפי כרטיסמדוע באמת טיסה עם ילדים מוזילה את מחיר כלל הכרטיסים?
בחיפוש שעשיתי מחיר טיסה עמד על 1200 דולר, הוספתי עוד 4 ילדים - אחד מעל גיל 12, והמחיר הכרטיס ירד ל1099?
בעיקרון מומלץ לקנות ישירות בחברה אבל נראה לי שספציפי הטיסות האלה שאתה מחפש נמכרות רק ע"י סוכניםאכן אני רואה שבחלוקה לפי כרטיס, המחיר לילד יותר זול-
אגב, האם האתר GOTO GATE אמין?
צפה בקובץ המצורף 1664988
שלחתי למייל שרשום שם@יהודי קטן אם עדיין רלוונטי תפנה אלי בפרטי (דרך תיוון או דרך אור בהירות הדרך)
תודה250 שקל טיסה ליוון כולל טרולי, למקדימים להזמין עכשיו לחורף הבא. (65 דולר הלו"ש + טרולי זה מחיר לא מצוי בכלל.)
טיסות לאתונה
טיסות סודיות מנטרים את טיסות לאתונה ומעדכנים כאשר מחיר טיסה לאתונה יורד. חפשו והזמינו עכשיו טיסות לאתונה >>secretflights.co.il
שני בוקר עד רביעי לילה - שלושה ימים מלאים, 69 דולר כולל טרולי.תודה
שימו לב שהרבה מהטיסות הזולות שהאתר מציע אחת מהטיסות היא בשבת או ביום שישי אחה"צ (מוצ"ש אולי אפשר להספיק)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: