למתי? מה זה שהות קצרה כמה שעות?דחוף אני צריך טיסה לקפריסין עם שהות קצרה עבור חינוך מיוחד חמשפחתו מי שיוכצ לעזור ה יברך אותו בכל מילי דמיטב
הלו"ש אם כן כמה ימיםאני מחפשת כרטיס טיסה לניו יורק
לשבוע של אחרי שבועות
מתל אביב לניו יורק
מה מחירים?
האם ייפתחו עוד חברות תעופה? דלתא וכו'?
ישיר 1315 דולרעדיף ישיר
מראשון אחרי שבועות עד ראשון.
ישיר 1315 דולר אם תחזרי בשני 1145 דולר עם עצירה הלוך לילה וחזור שעה וחצי במדריד 680 דולר בערך
בתאריך המדוייק יש דלתא ב1315 יום אחרי יש יונייטד ב1145התאריכים המדויקים הם יציאה מכאן 16 ליוני
וחזור לצאת מניו יורק ב 23 ליוני
רק ישיר
באיזו חברה המחירים הללו?
הם בטוח ייצאו?בתאריך המדוייק יש דלתא ב1315 יום אחרי יש יונייטד ב1145
אם את רוצה יותר בטוח זה אלעל 1800 דולר בערךהם בטוח ייצאו?
שמעתי עליהם אבל אומרים לי לא להסתמך עד הטיסה.
יש עוד אופצייה אם את מוכנה לעצירה יש טיסות שהטיסה מהארץ ולארץ זה אלעל וזה יותר זולהם בטוח ייצאו?
שמעתי עליהם אבל אומרים לי לא להסתמך עד הטיסה.
בתקופות רגועות הייתי אומר שכן, וכך עשיתי בעצמי לא פעם. כיום המצב בעייתי יותר.@הטייס
אם ההפרש בין חברת התעופה לבין KIWI היא כמעט 300 דולר כדאי לקנות דרך KIWI?
אפשר למכור באופן עצמאי באתר יד2האם מישהו יודע איך אפשר למכור שוברים באל על גם באחוזי הנחה
אף אחד לא מעוניין למכור?מחפש לקנות נקודות של הנוסע המתמיד באל על ביחס של דולר ל200 נקודות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: