900 הלוך חזור?אנחנו מעונינים בכרטיסים לגאורגיה. אתה מתעסק בזה?
900 הלוך חזור?אנחנו מעונינים בכרטיסים לגאורגיה. אתה מתעסק בזה?
כן900 הלוך חזור?
כתבתי לך בפרטי, אכתוב שוב:אנחנו מעונינים בכרטיסים לגאורגיה. אתה מתעסק בזה?
בתמונה חסומה בנטפרי, אולי כדאי PDFכתבתי לך בפרטי, אכתוב שוב:
אני מארגן ועוזר למטיילים עצמאיים בחו"ל.
אם יש לכם שאלה ספציפית, אוכל לענות בשמחה.
אם תרצו עזרה בהזמנות של טיסות ומלון ורכב (והכל במחירים הזולים ביותר) וכן ליווי ובניית מסלולים - זה כרוך בתשלום לפי חבילות השירות.
כן, אני.אני שואל שוב:
עוד מישהו נתקל לאחרונה בתשלום שימוש בסך כ40 ש"ח בוויזאייר בעת קניית כרטיס טיסה?
אני קודם כל רוצה לדעת מה המחירים אם אני רוצה לטוס עוד שבועיים בערך ומה ההבדל של טבילסי לבטומי ולפי"ז אני יחליט הלאהכתבתי לך בפרטי, אכתוב שוב:
אני מארגן ועוזר למטיילים עצמאיים בחו"ל.
אם יש לכם שאלה ספציפית, אוכל לענות בשמחה.
אם תרצו עזרה בהזמנות של טיסות ומלון ורכב (והכל במחירים הזולים ביותר) וכן ליווי ובניית מסלולים - זה כרוך בתשלום לפי חבילות השירות.
בשני אין.היי
ביום שני הקרוב יש טיסות??
אני מחפשת בדחיפות טיסה לאילת
אשמח אם תוכלו לעזור לי
מתי הטיסה?טוב, שאלה לי
הזמנו טיסה מוייז אייר והצפוי מכל הגיע, שינו לנו פעמיים! את מועד ההמראה והנחיתה
חשוב לציין שגם ככה לא עפנו על היעד שבחרנו
הם עכשיו מציעים או לשנות לזמנים אחרים ללא תוספת תשלום או לקבל לזיכוי בחשבון שלהם בתוספת של 20%
מה אומרים?
לא כ"כ מובן מהיום עד מחר או מראשון עד שני??מחפשת טיסה מיום ראשון 11.05 - 12.05 (יום אחד, יציאה ביום שני החל משעות הצהריים)
@הטייס ועוד
יש סוכנים שלפעמים יכולים להכניסחברים יש דרך להשיג טיסה בחמישי הקרוב לניו יורק וחזור חמישי הבא?בהלוך ראיתי שיש אבל בחזור לא מופיע באתרים השאלה אם בזמן כזה יכול להיפתח משהו או שאין סיכוי?
לא מכיר אבל שמעתי על כאלהיכול להביא לי איזה סוכן כזה?
ראיתי בסקייסקנר מומלץ תמיד להזמין דרך חברת התעופה אפילו שזה קצת יותר יקראגב הטיסות האלו עם העצירה איפה אפשר למצוא אותם הכי בזול?
קפריסין - 1,125 לכרטיסמחפשת טיסה מיום ראשון 11.05 - 12.05 (יום אחד, יציאה ביום שני החל משעות הצהריים)
@הטייס ועוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: